בקשת תפילה האסון במירון

מצב
הנושא נעול.

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אולי מישהו יכול לעזור לי??
השויגער שלי תקועה בפרוד... אישה לא צעירה..
מה אפשר לעשות??

מגבת

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני לא נמצא שם אבל ברור שהכיוון צריך להיות כרמיאל, לתחנת רכבת, שם כבר לא יהיה כזה דוחס כשיש 10 רכבות ענקיות וגם אין פקקים.

איך מגיעים לכרמיאל??
חוץ מהאטובוסים שלא פותחים להם?

פדואלה

משתמש סופר מקצוען
נכון,
לאיפה כן אפשר להגיע?
שום אטובוס לא פותח והם עם תינוקות..
תגידו להם שינסו לצאת לצומת בזהירות,
ולהגיע אפילו לצפת, טבריה או אפילו חצור.
בטבריה ב-5 בבוקר היו אוטובוסים לכל חלקי הארץ.

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
*דוברות עיריית בני ברק:*

חמ"ל חירום ורווחה נפתח מאז היוודע האסון, לסיוע ולתמיכה במשפחות האסון.

מאז שעות הלילה, פועל ראש העיר הרב אברהם רובינשטיין יחד עם מנהלי מחלקות החירום, הרווחה, השירות הפסיכולוגי וצוות לשכת ראש העיר, על מנת להיערך להעניק סיוע למשפחות הנפגעים והנספים באסון הנורא.

החמ"ל מתעדכן עם צוותי החירום ונערך לתמוך ולסייע ביום של כאב בלתי נתפס זה, של אסון מחריד בו נהפך מחול לאבל.

מוקד 106 פועל כל העת, והצוותים נערכים לפעול באופן פרטני ברגישות מרובה בכל הדרוש בשעה זו.

חסיד נפלא

משתמש צעיר
יש 2 ילדים בני 13, 14 ובחור בן 17 שמאושפזים (לא במצב קשה) שעדין לא זוהו.
יש תמונות של כל הפצועים אז אפשר לנסות לפנות לבתי החולים.
יש עוד מוקד לחיפוש ואיתור נפגעים.
האם אתה בשטח? מכיר מישהו שם ברמב"ם: אולי תיצור איתי קשר:0504143042

חסיד אמיתי

משתמש מקצוען
שמעון ירקי, שהשתתף בהילולה, לגל"צ: "אפשר לומר שריק פה - ההר התרוקן. הקליטה חזרה בחצי השעה האחרונה. יש בהלה ענקית, אנשים הולכים עם פרצוף של תשעה באב. זה היה נראה שהאירוע יצא מכלל שליטה. לפי מה שאני שומע מהרבנים - בשנה הבאה האירוע יהיה שונה".

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה