דרוש מידע האמת- דיי התאכזבתי.. באמת רוצה להבין, למה דרימי נח יותר מאשר כבר לשטוף רגיל?

אופססס ;)

משתמש מקצוען
בלת"ק חלקי
יש לי דרימי- הדגם הכי פשוט שנמכר בדיוטי ב 200 דולר.
יש לי אותו חודש וחצי וחד משמעית שהחיים שלי מתחלקים ללפני ואחרי. אני עם סימפיזיוליזיס וכבר שנה שלא שטפתי את הבית אלא בעלי או מנקה ועכשיו אני מעבירה אותו יום יום והרצפה מבריקה. התינוקת זוחלת והגרביים והמכנס נשארים נקיים.
אני מרגישה שמאז הדרימי לא 'מאיים' עלי להיות אמא לילדים קטנים שנשפך להם וכו' ואני מתכוונת לכל מיני דברים כמו שוקו, אורז וקוסקוס וכו' נשפכה קערה עם גרגירי רימון וזה אסף בשניה הכל וכו'
בזמן המקלחות זה עומד ליד הדלת של האמבטיה וכל אחד שיוצא מעביר שאיבה על הרצפה והרצפה מתייבשת בשניה.

לא מחליף לי שטיפה של פעם בשבוע אבל נותן להגיע לזה עם בית נקי ונורמלי בנתיים. ואני לא אחת נקיה בכלל ואף פעם לא הייתי שוטפת באמצע שבוע רק הבית היה פשוט מלוכלך...

כשאני לא מגיעה לשטיפה יסודית אני שופכת נטלה עם מים על הרצפה, ממתינה כמה דקות ושואבת את כל המים במצב יניקה רוב הלכלוך הכבד יורד ואז שטיפה רגילה עם הדרימי. (צריך לרוקן את המיכל איזה פעמיים באמצע)

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
עוד נתון ,אגב, שאני מעלה על השואב
(למי שיש לו בזה ענין)
שצריך לקחת בחשבון שהוא יחסית כבד,
כלומר, יש לו גלגלים שרצים קדימה, ואז כשאני קדימה איתו זה קל ונחמד,
הבעיה שכל התעכבות של חזור\ הצידה\ לתמרן אותו מתחת כסא וכד'
מצריך הפעלת כח נגדי לדחיפה שהוא מפעיל בעצמו
כשאני משתמשת בדרימי אני מחליפה כל הזמן ידיים פעם ימין םפעם שמאל, כי השרירים כואבים לי כבר..
באמת מענין-
אולי אני לא יודעת,
אולי יש אופציה להגדיר את המכשיר שהגלגלים יסעו מתון יותר?
גם זה משהו שיפתר אם קונים דגם יחסית מתקדם...
הדברים האלו מתקדמים בקצב מהיר מאד. בדגמים עדכניים יכולת התמרון משופרת. גם באלו שהם לא הכי מעודכנים, יש לפחות בחלקם נסיעה אחורה או לפחות הפסקת המשיכה קדימה בזמן שגוררים אחורה.

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
האם לשפוך הרבה מים ולקרצף את הפינות במטאטא רגיל ואז לעבור עם דרימי, זה נותן את אותו מראה לשטיפה רגילה יסודית עם מגב?
(שואלת במיוחד את אלו שהבית שלהם היה בית מרקחת גם לפני הדרימי)

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש אפשרות לעשות סקר - כמה מהמשתמשים פה יש להם ריצוף מבריק?
והאם אכן רואים שהברק לא כמו שהיה?
כי היו פה כמה שכתב כך, ז''א שאם הבית עם ריצוף חדש מבריק - לא שווה לנו סיכון.

ומנסה להבין - החומר שמדברים עליו - הוא חומר שטיפה? או חומר לשטיפה וניקוי המוצר?
ז''א אם כיום אני שוטפת עם מים בלבד, האם זה מחייב אותי לשטוף פתאום עם חומר שטיפה?

עוד דבר, האם אישה מבוגרת שכבר קשה לה לגרוף מים, ומצד שני אוהבת נקיון - האם יהיה קשה לה להפעיל את זה?
והפוך - באיזה גיל ילדה כבר יכולה להפעיל את זה?

יעזור לי מאד תשובות לכל השאלות. תודה מראש.

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
ז''א אם כיום אני שוטפת עם מים בלבד, האם זה מחייב אותי לשטוף פתאום עם חומר שטיפה?

עוד דבר, האם אישה מבוגרת שכבר קשה לה לגרוף מים, ומצד שני אוהבת נקיון - האם יהיה קשה לה להפעיל את זה?

אפשר לשטוף עם מים בלבד. אנשים שמים חומר בעיקר בשביל הריח. מי שרגיל לשטוף במים בלבד לא צריך חומר בשביל המכשיר.
בדיוק ניסיתי לשכנע את חמותי לקנות אז חפרתי קצת על מכשירים מתאימים למבוגרים. מצד המאמץ, זה בהחלט חוסך לעומת שטיפה ידנית. כדאי להשקיע בדגם טוב שהוא קל משקל ויש לו יכולת תמרון טובה, כי מעט המאמץ שזה כן דורש יכול להיות משמעותי עבור מבוגרים. במיוחד להרים את המכשיר כדי לשים אותו על עמדת הטעינה או כדי לפרק את המברשות, אבל גם בתמרונים במקומות יחסית קשים אפשר להרגיש את המשקל של המכשיר.
עוד נקודה בהתאמה למבוגרים זה שכדאי מכשיר שדורש כמה שפחות תחזוקה מהסוג של פירוק מברשות.
דגמים מתאימים הם נארוול S20 שיכולת התמרון שלו (לפחות לפי הנתונים על הנייר) הכי טובה ממה שקיים היום. וטינקו מסדרת S7, זה עם הניקוי העצמי המתקדם.
(בסוף המכשיר לחמותי נפל על שני דברים - יש לה צוקל מאד נמוך במטבח ששום דבר לא נכנס מתחתיו, והיא משוכנעת שחייבים לשטוף את הרצפה שלה רק עם חומר מסוים שלא מתאים לשואבים. אם נצליח להתגבר על עניין החומר, אולי נמצא לה רובוט מתאים...)
התאמה לילדים - לפני שקניתי אנשים פה אמרו לי שילדים בני 5-6 מצליחים לתפעל את המכשיר. בת ה-7 שלי בגובה ממוצע מצליחה לתפעל אבל קצת קשה לה לתמרן כי המכשיר גבוה מדי בשבילה.

artline

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש אפשרות לעשות סקר - כמה מהמשתמשים פה יש להם ריצוף מבריק?
והאם אכן רואים שהברק לא כמו שהיה?
כי היו פה כמה שכתב כך, ז''א שאם הבית עם ריצוף חדש מבריק - לא שווה לנו סיכון.

יש לי ריצוף מבריק ולא ראיתי שום עמעום .. אולי להיפך נראה לי שהבית מבריק סופר 😉
ואני משתמשת עם חומר כי עושה לי הרגשה יותר טובה
(חומר מיוחד לשואב שוטף, דל קצף)
יש לי H14 של דרימי (לא דואל)
ולדעתי זה שיא המתאים לאישה מבוגרת - זה לא כזה כבד או מסובך
וילדה בת 8 יכולה להפעיל את זה - תלוי ברמת הבגרות של הילדה
כי כבר קרה לי שנערה עשתה עם זה קצת בשובבות וכמעט נפלה עם זה וזה קיבל מכה רצינית...

נ.ב.
בניקוי העצמי אני לא שמה את החומר / שמה מעט מאוד
כי זה לא החומר המקורי אז אני מפחדת שאולי הורס שם משהו בפנים.

Yael Mor

משתמש מקצוען
כל כך מצחיק לקרוא את כל התגובות המשכנעות נגד, מה אכפת לכם שיש לאנשים את המכשיר הזה והם נהנים ממנו? ממש מנסים לשכנע בכח כמה זה לא חוסך זמן ואיך זה מצחין מהלכלוך...
בפן האישי, יש לי טינקו כבר שנה וחצי ובודאות אומרת החיים לפני ואחרי. כל ערב הייתי מעבירה סמרטוט, שזה אומר לטאטא, להעביר סמרטוט רטוב, לנקות אותו ולסחוט ולהעביר שוב. ולא בכל מצב בחיים זה קל. בנוסף, הילדים לא היו רשאים לטעם קוסקוס או אורז בבית מחשש שמא יפול ולנקות את זה זה סיוט. בנוסף, השטיפה לפני שבת לקחה בממוצע 45 דקות ויש לי בית יחסית קטן. להזיז את השולחן ולהחזיר, את הספה ולהחזיר, את הקופסאות צעצועים ולהחזיר. בלי סוף להתכופף ולסחוב דברים כבדים. ועכשיו אני מוזיזה עם הרגל טינקו ולמקום. את השולחן לא צריך להזיז כמעט וכו’ וגבי שאר הרהיטים.
הניקיון שלו בכלל לא דרמטי, אני פעם בשבוע מרססת על החלקים אקונומיקה בתוך הכיור, כמה דקות וזה מבריק. מי שיותר כיף לה לסחוט סמרטוט כמה פעמים בכל שטיפה מצוין. לא לכולן זה מתאים. זה נותן לי כל כך הרבה מנוחת הנפש, לפני כן כל דבר קטן שהילדים היו אוכלים הייתי משגיחה ב4 עיניים שלא נופל לרצפה וכו’, היום זה 2 שניות וסיימנו סיפור.
סליחה על האריכות, הייתי חייבת לטובת אלו שכן מעוניינים. ולא, אין לי אחוזים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה