מגעיל?מרוקנת את המיכל לשרותים ושוטפת אותו בטוש של האמבטיה באמת יכול להיות קצת מגעיל, עדיין- בשבילי- שווה את זה.
יותר מגעיל המחשבה שככה הבית היה מלוכלך קודם
בררר
מגעיל?מרוקנת את המיכל לשרותים ושוטפת אותו בטוש של האמבטיה באמת יכול להיות קצת מגעיל, עדיין- בשבילי- שווה את זה.
מסכימה עם זה.הסחף החברתי הוא מוגזם,
הוא גורם לתחושה כאילו כולם בשניה שולפים כמה אלפים מהשרוול בשביל שואב שוטף
ומי שאין לו הוא מסכן....
לא מכירה את התיאור שלך,תכלס לכתוב את זה יותר ארוך מלעשות בפועל ;- אני לא מסכימה עם זה.
נשמע אלגנטי- מיכל מים מלוכלכים.
מדובר במיכל מים מלוכלכים, כולל כל מה ששאבת במהלך היום- אבק, שערות, אורז, ניירות ומשאירה לכן לדמיין איך זה נראה...
ולרוקן את המיכל, זה לא רק לשפוך ודי. זה לשפוך ולשטוף שוב ושוב,
ולפעמים אין ברירה וצריך להכניס גם ידיים
והכל כבר מתיז לצדדים, ואז לא תעברי שוב עם המכשיר, כי תצטרכי לרוקן את המיכל שוב...
בקיצור, אני באמת לא מצליחה להבין איך זה לא מגעיל אתכן.
היה לי בובוט ומכרתי אותו רק בגלל זה
מסכימה מאד עם אלו שכתבו שצריך להציג גם את הצדדים הפחות פוטוגניים...
זה שטיפהוגם אלו שיש להם (אפילו אלו שמפרסמים אותם) טוענים שזה לא מחליף!
זה ניגוב
לא שטיפה
מי שמגעיל אותה העניין של מיכל המים המלוכלכים, יש דגמים עם הפרדה בין המוצקים לנוזלים שבהם העסק אמור להיות יותר קל ופחות מגעיל. לא ניסיתי.שמע אלגנטי- מיכל מים מלוכלכים.
מדובר במיכל מים מלוכלכים, כולל כל מה ששאבת במהלך היום- אבק, שערות, אורז, ניירות ומשאירה לכן לדמיין איך זה נראה...
ולרוקן את המיכל, זה לא רק לשפוך ודי. זה לשפוך ולשטוף שוב ושוב,
ולפעמים אין ברירה וצריך להכניס גם ידיים
והכל כבר מתיז לצדדים, ואז לא תעברי שוב עם המכשיר, כי תצטרכי לרוקן את המיכל שוב...
מה זה קשור?מגעיל?
יותר מגעיל המחשבה שככה הבית היה מלוכלך קודם
בררר
בדרימי H14 יש הפרדה, אבל ממש לא מוחלטת,מי שמגעיל אותה העניין של מיכל המים המלוכלכים, יש דגמים עם הפרדה בין המוצקים לנוזלים שבהם העסק אמור להיות יותר קל ופחות מגעיל. לא ניסיתי.
הבובוט הוא עם הפרדה כזאת.מי שמגעיל אותה העניין של מיכל המים המלוכלכים, יש דגמים עם הפרדה בין המוצקים לנוזלים שבהם העסק אמור להיות יותר קל ופחות מגעיל. לא ניסיתי.
ממש לאמה זה קשור?
בלי שואב שוטף,
אני מטאטאה את הבית
אח"כ גורפת מים מלוכלכים לבור הניקוז.
מנגבת עם סמרטוט בית נקי
ומיד למכונת כביסה.
בשום שלב אני לא נוגעת בלכלוך בידיים.
בשואב שוטף- כן.
זה ממש נכון!מה זה קשור?
בלי שואב שוטף,
אני מטאטאה את הבית
אח"כ גורפת מים מלוכלכים לבור הניקוז.
מנגבת עם סמרטוט בית נקי
ומיד למכונת כביסה.
בשום שלב אני לא נוגעת בלכלוך בידיים.
בשואב שוטף- כן.
לדעתי בלי הפרדה היה הרבה יותר קל.מי שמגעיל אותה העניין של מיכל המים המלוכלכים, יש דגמים עם הפרדה בין המוצקים לנוזלים שבהם העסק אמור להיות יותר קל ופחות מגעיל. לא ניסיתי.
ממש לא
לרוקן מים לשרותים ואחר כך לשטוף קצת עם הטוש?
איפה נוגעים בלכלוך?!
זה ממש נכון!
השימוש בדרימי מצריך התעסקות בלכלוך יותר מבשטיפה רגילה.
אם בעלי לא היה לוקח על עצמו את משימת ניקיון הדרימי, הייתי מעיפה את הדרימי מזמן ...
שווה לך!אם בעלי לא היה לוקח על עצמו את משימת ניקיון הדרימי, הייתי מעיפה את הדרימי מזמן ...
איך בדיוק את לא נוגעת בלכלוך?ממש לא
לרוקן מים לשרותים ואחר כך לשטוף קצת עם הטוש?
איפה נוגעים בלכלוך?!
לא יודעת איזה ליכלוכים יש אצלכם בביתאיך בדיוק את לא נוגעת בלכלוך?
כששוטפים את המיכל עם הטוש, האמבטיה מתמלאת בגושי לכלוך שצריך אחר כך לקחת בידיים ולזרוק לפח, וכל האמבטיה מתלכלכת, ואז צריך להכניס סקוצ' עם חומר לתוך המיכל ולשפשף את כל הגי'פה שם.
בקיצור, דוחה ממש!!
למה באמת את שוטפת לאמבטיה?איך בדיוק את לא נוגעת בלכלוך?
כששוטפים את המיכל עם הטוש, האמבטיה מתמלאת בגושי לכלוך שצריך אחר כך לקחת בידיים ולזרוק לפח, וכל האמבטיה מתלכלכת, ואז צריך להכניס סקוצ' עם חומר לתוך המיכל ולשפשף את כל הגי'פה שם.
בקיצור, דוחה ממש!!
איזה מכשיר ואיזה דגם יש לך ?זה שטיפה
לא ניגוב
ואצלי כבר כמה חודשים לא שטפו עם מגב וסמרטוט.
דרימי H14איזה מכשיר ואיזה דגם יש לך ?
אני מתענינת מה לקנות שעושה את העבודה
מסכימה ממשבשביל אישה חלשה כמוני (לפני לידה ואחרי לידה כל הזמן ברוך ה')
הדרימי הוא תענוג.
כשמגיע השעה 8 בערב והילדים חלקם כבר במיטות, ואז צריך לשטוף כלים, לקפל כביסות, לנקות שירותים, ולנקות את הרצפה שהיתה נוצצת שנראית כמו ג'ינג'י מלא נמשים רק שהנמשים הם כתמים לא סימפטים שנוצרו במהלך היום.
הריצפה המלוכלכת עושה לי כזה רע ואני במצב שאין לי גרם כוח עכשיו לקחת מטאטא ולטאטות לשפוך מים, לגרוף את המים ולנגב שוב,
אני פשוט לוקחת את הדרימי 20 דקות עבודה והבית נוצץ בלי שנסחטתי כולי, פשוט ארבע פעולות במוצר אחד. ואחרי שהריצפה נוצצת בחזרה והשירותים נקיים. בשמחה אלך לשטוף כלים ולהמשך העבודות בלי שנגמרתי משטיפה.
אני מאוד ממליצה, בשבילי הדרימי הוא ממש עוזרת בית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: