מידע שימושי האמבטיה של השכן עושה לי רטיבות בקיר של הסלון, איך אני גורמת לשכן לתקן לי תנזק, כי כבר חצי שנה שהוא מתחמק מזה?

מצב
הנושא נעול.

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
בלי להכליל מגזר, או כל אלמנט חיצוני כזה או אחר
חלק ממה שנקרא 'צול' חניוק' זה בא ביחד עם חוסר התחשבות באחרים, הסתכלות עצמית לתוך החליפה רק הד' אמות שלו, החמרות שלו, לא משנה אם חומרא באה על חשבון אחרים וכד'
ואגב הכי הכי משמח אותי זה לראות אנשים מהזן הזה בדיוק עם אלמנטים בלבוש הרבה יותר חריפים אבל שהם מחייכים לסביבה, ערים למתרחש סביבם, אכפתיים מהשכנים, שהם מקפידים גם בבנ"א לחבירו
וכאן זה בכלל מזיק ממש!! לא חסידות או חומרא
(אני חושב ששמך @לרעהו אמור להזדהות עם האמור :)
מקווה שאתם באמת מצליחים
כי אתם אנשים נדירים
מרגישים אכפתיות בכל מילה

שלג קל

משתמש מקצוען
חלק ממה שנקרא 'צול' חניוק' זה בא ביחד עם חוסר התחשבות באחרים, הסתכלות עצמית לתוך החליפה רק הד' אמות שלו, החמרות שלו, לא משנה אם חומרא באה על חשבון אחרים וכד'
ואגב הכי הכי משמח אותי זה לראות אנשים מהזן הזה בדיוק עם אלמנטים בלבוש הרבה יותר חריפים אבל שהם מחייכים לסביבה, ערים למתרחש סביבם, אכפתיים מהשכנים, שהם מקפידים גם בבנ"א לחבירו
לא הבנתי
עם להכליל או בלי להכליל...
פשוט הכללה מצערת.

לרעהו

משתמש מקצוען
צו"ל וחניוק בא ביחד עם חוסר התחשבות? כן? תביטו כולכם סביב מי היותר מתחשבים באחרים הצולים החניוקים או המודרנים? זה הכללה מכוערת ולא נכונה כלל

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אותי הכי משמח לראות אנשים מרימים את העינים מהאייפון, ומפנים מקום באוטובוס. [כן, יש מעט כאלה.]

אנשים מה נסגר אתכם, הקנאה מעבירה אתכם על דעתכם?
מכל סוג ומכל מגזר יש ההההההכככככל.

[ההסבר הכי טבעי לשנאה הזאת, שכשרואים מישהו שיותר מחמיר מצפים ממנו ליותר, ולכן אם לא עומד בציפיות זה יותר בולט.]

053mishmish

משתמש מקצוען
אצלנו הייתה רטיבות מאיתנו לשכנים שמתחתינו
באו ותיקנו שוב ושוב באמבטיה ולא עזר,
אך אז הבעל הבית שלנו(אנחנו בשכירות) לא הסכים שימשיכו עם מישהו פרטי
ואמר שהביטוח מביא
בעל מקצוע
ובאמת התקן מהביטוח(פועל ערבי)
גילה את מקור הנזילה, כלל לא פנה לאמבטיה,
אלא פתח לנו כמה בלטות במסדרון תיקן את הצינור וכעבור שבוע, סגר.

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
זהו שלא, אנחנו במדינה יהודית, כן עם פיאות וזקן, לא דמוקרטית בכלל....אם יש לכם תסכולים על השכן זה המקום לפרוק אבל לא לסנן מבין השיניים זה ההוא הדתי ההוא...(אני גם מוציא את התסכול שלי על השחרת הדו
זה פרוג
מתחיל נושא אחד
וישר נפולים על משפט אחד שלא קשור
נו יאלה
בואו נעזוב את זה
אף אחד לא התכוון לפגוע באף אחד

מגנטים

משתמש צעיר
ש

שוב פעם?
האמבטיה שלי בקצה השני של הבית
זה הסלווון שלי!!!!
אין לי שם שום ניקוז שום ברזים כלווווםםםם
אולי במקרה יש לכם שם מזגן?

קרה לי בקיר של המטבח שהתקנו מזגן והמתקין קדח את הקידוח יהלום שלו בדיוק בצנרת של השכנים שמעלי שעוברת בקיר הזה,
בהתחלה חשבנו שזה קשור לנזילה שלהם ואחרי בדיקה מעמיקה ראינו שזה פשוט בעיה של האיש מזגנים שקדח חור בצנרת שלהם
(אצלי במטבח הצנרת בכיוון ההפוך של החדר כך שהוא לא חלם שיש מצב שהצנרת של השכנים עוברת שם)
במקרה שלי האיש מזגנים אמור לשאת בכל ההוצאה הזאת

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
ה
אצלנו הייתה רטיבות מאיתנו לשכנים שמתחתינו
באו ותיקנו שוב ושוב באמבטיה ולא עזר,
אך אז הבעל הבית שלנו(אנחנו בשכירות) לא הסכים שימשיכו עם מישהו פרטי
ואמר שהביטוח מביא
בעל מקצוע
ובאמת התקן מהביטוח(פועל ערבי)
גילה את מקור הנזילה, כלל לא פנה לאמבטיה,
אלא פתח לנו כמה בלטות במסדרון תיקן את הצינור וכעבור שבוע, סגר.
פעמיים היה פה הביטוח

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אין כלוווום קיר יבש חלק בלי שום דבר שלי
רק מנורת קיר
אולי זה הבעיה?
מנורה יכולה לעשות רטיבות???????
אולי במקרה יש לכם שם מזגן?

קרה לי בקיר של המטבח שהתקנו מזגן והמתקין קדח את הקידוח יהלום שלו בדיוק בצנרת של השכנים שמעלי שעוברת בקיר הזה,
בהתחלה חשבנו שזה קשור לנזילה שלהם ואחרי בדיקה מעמיקה ראינו שזה פשוט בעיה של האיש מזגנים שקדח חור בצנרת שלהם
(אצלי במטבח הצנרת בכיוון ההפוך של החדר כך שהוא לא חלם שיש מצב שהצנרת של השכנים עוברת שם)
במקרה שלי האיש מזגנים אמור לשאת בכל ההוצאה הזאת

לרעהו

משתמש מקצוען
זה פרוג
מתחיל נושא אחד
וישר נפולים על משפט אחד שלא קשור
נו יאלה
בואו נעזוב את זה
אף אחד לא התכוון לפגוע באף אחד
מה זה אף אחד לא מתכוון לפגוע, ואם אני יכתוב שהבלונדינים אנשים עצלנים ובסוף אני יכתוב שאני לא מתכוון לפגוע באף אחד, זה תקין? תתנצלו פה לכל הצולים שלא נכנסים לאתר הזה בחיים, שקועים בד' אמות של הלכה ויראת שמים טהורה, ורחוקים מכל העוה"ז

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מה זה אף אחד לא מתכוון לפגוע, ואם אני יכתוב שהבלונדינים אנשים עצלנים ובסוף אני יכתוב שאני לא מתכוון לפגוע באף אחד, זה תקין? תתנצלו פה לכל הצולים שלא נכנסים לאתר הזה בחיים, שקועים בד' אמות של הלכה ויראת שמים טהורה, ורחוקים מכל העוה"ז
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

לרעהו

משתמש מקצוען
אז לכל מי שחושב שאנחנו לא חרדים
אז כן
חסידים בה
וגם בעלי הולך עם חליפה כובע וכווו
אוקי
אז לכל מי שחושב שאני צו"ל
אז לא אני לא צו"ל
אבל אני מקנא בכל אחד שזכה בכזה דור נורא להישאר צו"ל
למרות הרחוב המפתה להיות יותר פתוח...

הפוך על הפוך

משתמש מקצוען
"אני כל פעם ממלמל להם משהו שכבר כבר אטפל בזה, אבל אם אין לי 5 ש"ח לגבינה מאיפה יהיה לי 5000 לתקן את הנזילה, רוחמי?, מאיפה".
ומה קורה כשמכונת הכביסה נשברת?
גם אז הוא ממלמל משהו לאשתו וממשיך לחדש חידושים ברמב"ם?
אין שום קשר או תירוץ בין זה שהוא אברך (חשוב ויקר) לבין זה שהוא צריך לשלם את מה שהוא חייב.

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
ומה קורה כשמכונת הכביסה נשברת?
גם אז הוא ממלמל משהו לאשתו וממשיך לחדש חידושים ברמב"ם?
אין שום קשר או תירוץ בין זה שהוא אברך (חשוב ויקר) לבין זה שהוא צריך לשלם את מה שהוא חייב.
תודה על ההכלה
כבר התחלתי לחשוב אולי באמת הבעיה בנו

מני דגני

משתמש מקצוען
כלומר אם הפתיחה של הברז היא גורמת רטיבות הוא חייב לשלם / לתקן,
אם הרטיבות היא לא מהשימוש שלו אלא בצינור וכדומה רק מדיני שותפות או פשרה הוא צריך לתקן ולכן בבי"ד לא תוכלו לחייב אותו.
לא נכון
אדם חייב לשלם ויחייבו אותו בבי"ד על כל היזק שהגיע לשכנים מחמת ממונו שהזיק
בדיוק כמו על שימושו.

שארפער

משתמש מקצוען
@איטא הפרוצדורה פשוטה מאוד.
(עברנו את זה גםםםםם. מתסכלללל)
באים לדבר עם השכן בכבוד, הבעל שליט"א, או ביחד, ומבקשים ממנו ללכת לרב שמקובל עליו, ולעשות מה שהרב אומר.
ההוא יבקש שבוע לחשוב לאיזה רב ללכת, תודיעו לו שלא בא בחשבון, ואם מחר בערב הוא לא יתן שם, אז אתם אצל הרב X.
בד"כ הוא יתן שם, וגם אם לא, אין סיבה שימנע מללכת אל הרב X שליט"א, אם הרב X מקובל אצלכם כקונצנזוס.
באם הוא לא יבוא איתכם לרב תודיעו לו באופן שאינו משתמע לשני פנים, שאתם פותחים תיק בבי"ד. (לא מסובך כ"כ, אבל עולה כסף.)
באם הוא יבוא לרב, תבואו מוכנים, תתכוננו נפשית לשמוע שקרים, תירוצים, וגיבובים, אז שיהיה לכם הכל מסודר על השולחן, תמונות, חוות דעת של מומחים כתובות, (שהאינסטלטור יכתוב שזה מהאמבטיה. מוזר, אבל שווה) כשהרב יראה את כל המשנה הסדורה, יהיה לו ברור איפה האמת.
בד"כ בשלב הזה הוא כבר ישלם, אם לא, יפנו אתכם לבי"ד, כאן כדאי להתייעץ עם מתמצאים בתחום שישבו איתכם לסדר הכל, (זה לא יקרה כמעט בטוח, אבל רק שתהיה לכם תכנית עבודה מסודרת על כל צרה) ואם הלה יחליט לא לשלם גם בבי"ד, (או לא יופיע) תקבלו היתר לפנות לבית משפט.

השד לא כ"כ נורא, כדאי גם להסביר את זה לשכן, שייתכן שהוא עושה כאן מהומה על כלום... אולי זה רק חור באמבטיה שעם סיליקון סופר 7 הוא גומר עניין. ואולי תספיק לו רק הלבשה וכו', וחבל לו סתם להיכנס עכשיו לעלויות של דיונים ועו"ד....

עוד חשוב, למרות האמוציות, לשמור על ממלכתיות, לשדר עוצמה רגועה וביטחון בצדקת הדרך, אפי' אם הוא יטען דברים הזויים ויצעק ויאשים, לומר לו בנחת: "את זה תסביר לר' X שליט"א".

המון כוחות!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה