מידע שימושי האמבטיה של השכן עושה לי רטיבות בקיר של הסלון, איך אני גורמת לשכן לתקן לי תנזק, כי כבר חצי שנה שהוא מתחמק מזה?

מצב
הנושא נעול.

שרהק

משתמש רשום
מניחה כאן מידע חשוב שיכול להיות שאנשים יודעים אבל לא באמת עושים עם זה משהו

שיפצנו את הבית לפני שנתיים ומיד התחילו נזילות אצל השכן מתחת. מאחר וזה קיר בין היחידת הורים לאמבטיה כללית לא ידענו באמת מהיכן זה מגיע ובסוף החלטנו שזה כנראה מהיחידת הורים אז הפסקנו להשתמש בזה!
במקביל הבאנו אנשים מקצוע פרטיים שבאו וקודם אטמו סביב האמבטיה (היה אטום אבל השאירו את הניילון של האמבטיה, אז היה צריך להוריד את הניילון ולשים סיליקון...)
הבעיה לא נפתרה, ואז התחלנו לערב את הביטוח, הביטוח שלחו 2 אינסטלטורים שהתחילו לעשות בדיקות והחליטו שהראש גשם לא היה מחובר מספיק טוב ולכן הפעילו ים לחץ לסובב אותו למקסימום וכמעט שברו אותו! יופי הבעיה מבחינתם נפתרה.
כל פעם ביקשנו תיעוד מהביקורים שלהם!
אחרי חודשיים שוב פעם טיפות אצל השכן ושוב ביקור של הביטוח וחוזר חלילה, עד שאנשי הביטוח הצהירו שאין שום בעיה והכל תקין והופ שקט לעוד חודשיים ואז שוב טפטופים!
ואז כבר ראינו שאין מנוס אלא להתקדם באופן עצמאי. הזמנו מאתר עם מצלמה משוכללת. צילם ומצא חור בצנרת!! ולא רק זאת אלא איתר עוד שבר במרפסת שאין מתחת לזה בניה!
הזמנו את הביטוח ועל סמך הצילום של המאתר הפרטי הם פתחו במרפסת ותיקנו ב"ה. ואז היחידת הורים הם התחילו לחפור ולחפור ולחפור ורק ראינו מים ולא מצאו את מקור הבעיה
ביקשנו מהביטוח שישלחו מאתר שלהם וגם את הפקח שלהם שלחו והגיע עצבני וכו...
בעלי החליט לשאול רב לגבי תביעה של הביטוח ואז התחלנו מסע שלא וויתרנו. פנינו למבקר על הביטוח, פתחנו שם פניה, שלחנו מכתב מפורט עם כל השתלשלות הדברים כולל תמונות וחשבוניות של אנשי המקצוע ותבענו אותם גם על עגמת נפש!
בשיח הלוך ושוב ושורה תחתונה הגענו להסכם עם הביטוח על סכום של 12000 פיצוי!!
הבאנו איש מיקצוע פרטי שתיקן את הנזילה (סה"כ סיפור של 4,000 ש"ח כולל תיקון)

אז תדעו שאין מה לוותר. תדרשו את מה שמגיע לכם! אל תתנו לביטוח לבלבל אתכם (כמה שהם ניסו..) ותשמרו הוכחות על הכל!!
ואם הביטוח מתקן לכם ויש צד ג', הם צריכים לתקן לשכנים את הנזק
אני מהצד השני של הטיפטוף :)
מאז ששכנים מעלי שיפצו יש לנו רטיבות, הם לא מתעלמים מזה, אבל בודקים בעצלתיים כבר 8 שנים, ולא יודעים מאיפה זה. רק שזה מהגשם.
עכשיו חושבים שזה מהמרפסת שהם הוציאו ושאין איטום סביב הרלסים.
עד עכשיו גרנו בדירה, אז סבלנו אבל איכשהו התמודדנו. כל ערב פסח בעלי צבע עד לשנה הבאה.
אממה- עכשיו אנחנו משכירים את הדירה, והשוכרים בצדק מתולננים.
מעניין אותי מה שכתבת לגבי הביטוח- הביטוח שלי אומר שרטיבות בתקרה זה קשור לשכנים למעלה, למרבה החוסר מזל, להם יש אותו סוכן ביטוח, והוא מתנער מזה. בתואנות שונות.
איזה ביטוח היה לך? יכולה לתת לי עוד אינפורמציה בנושא?
תודה

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה