מידע שימושי האמבטיה של השכן עושה לי רטיבות בקיר של הסלון, איך אני גורמת לשכן לתקן לי תנזק, כי כבר חצי שנה שהוא מתחמק מזה?

מצב
הנושא נעול.

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
בעקרון לא עולה
יש מקומות שזה

שקלים בודדים
בכל מקרה אפשר להתחיל בדיון אצל רב בשכונה או באזור שעונה בחושן משפט זה ודאי בלי עלות
השאלה אם הרב אומר לו לתקן אמבטיה והוא לא עושה את זה
אז מה?

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
50 ש"ח
לא תמיד בי"ד עוזר. מכל מיני סיבות

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
השאלה אם הרב אומר לו לתקן אמבטיה והוא לא עושה את זה
אז מה?
מסתבר שהוא יעשה
אבל מה אכפת לך לנסות??
אגב זה באמת מתסכל לנו היה נזילה משכן שטען שהוא לא אמור לתקן בגלל כל מיני קישוקשים שזה מקום שהוא משתמש ורק מהגשם וכו' לא היה לנו כח לבי"ד וכו' העדפנו לשלם בעצמנו ולשמור את הכאבי בטן והתסכול לעצמנו - לא מומלץ :)

gitsh

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אנשי המקצוע בדקו מה מקור הרטיבות אצל השכן או רק אצלך?
לפעמים מדובר במשהו ממש קטן שלא דורש החלפת אמבטיה
אצלינו היו חורים עמוקים ברובה של חיפוי הקיר
ובכל פעם שהשתמשנו באמבטיה הקיר החיצוני "פרח" יותר

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
ביטוח היה ולא מוכנים להחליף אמבטיה
מוכנים לבוא לסדר אצלי חודשיים אחרי תיקון אמבטיה
היה לנו מקרה דומה
אם יש לו ביטוח על הדירה בגלל משכנתא הם קודם כל באים מהביטוח עם מצלמה תרמית משוכללת ובודקים בדיוק את מקור הרטיבות זה כבר חצי פתרון
זה יכול להיות גם מסדק קטן או רובה שלא עשויה טוב ויכול לחלחל הרבה מים לא תמיד מזהים בעין רגילה לכן המצלמה

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אנשי המקצוע בדקו מה מקור הרטיבות אצל השכן או רק אצלך?
לפעמים מדובר במשהו ממש קטן שלא דורש החלפת אמבטיה
אצלינו היו חורים עמוקים ברובה של חיפוי הקיר
ובכל פעם שהשתמשנו באמבטיה הקיר החיצוני "פרח" יותר
בארור
אנחנו לא אנשים טמבלים כלאיש מקצוע גם וגם

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מסתבר שהוא יעשה
אבל מה אכפת לך לנסות??
אגב זה באמת מתסכל לנו היה נזילה משכן שטען שהוא לא אמור לתקן בגלל כל מיני קישוקשים שזה מקום שהוא משתמש ורק מהגשם וכו' לא היה לנו כח לבי"ד וכו' העדפנו לשלם בעצמנו ולשמור את הכאבי בטן והתסכול לעצמנו - לא מומלץ :)
איך אני יכולה?לומר לו קח את כל הסכום להחלפת אמבטיה?
רצייניי?

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לי זה נורא צרם.... הזכיר לי משפטים דומים של כל מיני אנטישמים...לא הגזמתי
קודם כל זה הגזמה!!
דבר נוסף אפשר לחוש בצער שנגרם משכן שעושה עוול וחילול ה' למעמד שאותו הוא מייצג וכביכול לא אכפת לו מההלכה (ע' חזו"א אמו"ב)
חילול ה' הוא לא רק ביחס לחילונים - והרבה יותר בפנים הבית

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לי זה נורא צרם.... הזכיר לי משפטים דומים של כל מיני אנטישמים...לא הגזמתי
שמחה מאוד לשמוע שצורם לך דברים כאלה
ויהודי שרק רוצה קיר ללא רטיבות לא מעניין אותך
אשרייך
!!

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
איך אני יכולה?לומר לו קח את כל הסכום להחלפת אמבטיה?
רצייניי?
לא !!
לא התכוונתי שתתקני לו!! רק באתי לומר שאני מבין את הקטע שאין כח ללכת לדיני תורה ולסחבת עם מישהו שכל בוקר צריך להתקל בפרצוף שלו...... אצלינו זה היה סכום זעום יחסית איטום של מטר וחצי וצבע בבית
אבל בהחלט זה מבאס, מתסכל, מקומם, שאנשים אטומים לנזקים שהם עושים לאחרים... וכאילו לא אכפת להם כלום
בפרט שזה בסלון!!!!

לרעהו

משתמש מקצוען
קודם כל זה הגזמה!!
דבר נוסף אפשר לחוש בצער שנגרם משכן שעושה עוול וחילול ה' למעמד שאותו הוא מייצג וכביכול לא אכפת לו מההלכה (ע' חזו"א אמו"ב)
חילול ה' הוא לא רק ביחס לחילונים - והרבה יותר בפנים הבית
הכל נכון, אבל לתלות ברמז שזה בגלל החניוקיות שלו, וכן אל תכתבו לי שזה לא היה הכוונה, זה משהו שתמיד חייבים להכניס אותו זה עם הפיאות הגדולות וכו', זה לא פחות מאנטי חרדיות שזה על גבול האנטישמיות

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הכל נכון, אבל לתלות ברמז שזה בגלל החניוקיות שלו, וכן אל תכתבו לי שזה לא היה הכוונה, זה משהו שתמיד חייבים להכניס אותו זה עם הפיאות הגדולות וכו', זה לא פחות מאנטי חרדיות שזה על גבול האנטישמיות
בלי להכליל מגזר, או כל אלמנט חיצוני כזה או אחר
חלק ממה שנקרא 'צול' חניוק' זה בא ביחד עם חוסר התחשבות באחרים, הסתכלות עצמית לתוך החליפה רק הד' אמות שלו, החמרות שלו, לא משנה אם חומרא באה על חשבון אחרים וכד'
ואגב הכי הכי משמח אותי זה לראות אנשים מהזן הזה בדיוק עם אלמנטים בלבוש הרבה יותר חריפים אבל שהם מחייכים לסביבה, ערים למתרחש סביבם, אכפתיים מהשכנים, שהם מקפידים גם בבנ"א לחבירו
וכאן זה בכלל מזיק ממש!! לא חסידות או חומרא
(אני חושב ששמך @לרעהו אמור להזדהות עם האמור :)

לרעהו

משתמש מקצוען
זכותך המלאה
מדינה דמוקרטית
כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה
יחשוב מה שהוא רוצה
הכל טוב
לא כועסת עלייך
זהו שלא, אנחנו במדינה יהודית, כן עם פיאות וזקן, לא דמוקרטית בכלל....אם יש לכם תסכולים על השכן זה המקום לפרוק אבל לא לסנן מבין השיניים זה ההוא הדתי ההוא...(אני גם מוציא את התסכול שלי על השחרת הדוסים החניוקים)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה