השאלה אם הרב אומר לו לתקן אמבטיה והוא לא עושה את זהבעקרון לא עולה
יש מקומות שזה
שקלים בודדים
בכל מקרה אפשר להתחיל בדיון אצל רב בשכונה או באזור שעונה בחושן משפט זה ודאי בלי עלות
אז מה?
השאלה אם הרב אומר לו לתקן אמבטיה והוא לא עושה את זהבעקרון לא עולה
יש מקומות שזה
שקלים בודדים
בכל מקרה אפשר להתחיל בדיון אצל רב בשכונה או באזור שעונה בחושן משפט זה ודאי בלי עלות
יש אישור לפנות לבית משפטהשאלה אם הרב אומר לו לתקן אמבטיה והוא לא עושה את זה
אז מה?
מסתבר שהוא יעשההשאלה אם הרב אומר לו לתקן אמבטיה והוא לא עושה את זה
אז מה?
לי זה נורא צרם.... הזכיר לי משפטים דומים של כל מיני אנטישמים...לא הגזמתיהעיקר החליפה הכובע הכולל והחניוקיות
איפה בן אדם לחברו?
היה לנו מקרה דומהביטוח היה ולא מוכנים להחליף אמבטיה
מוכנים לבוא לסדר אצלי חודשיים אחרי תיקון אמבטיה
בארוראנשי המקצוע בדקו מה מקור הרטיבות אצל השכן או רק אצלך?
לפעמים מדובר במשהו ממש קטן שלא דורש החלפת אמבטיה
אצלינו היו חורים עמוקים ברובה של חיפוי הקיר
ובכל פעם שהשתמשנו באמבטיה הקיר החיצוני "פרח" יותר
איך אני יכולה?לומר לו קח את כל הסכום להחלפת אמבטיה?מסתבר שהוא יעשה
אבל מה אכפת לך לנסות??
אגב זה באמת מתסכל לנו היה נזילה משכן שטען שהוא לא אמור לתקן בגלל כל מיני קישוקשים שזה מקום שהוא משתמש ורק מהגשם וכו' לא היה לנו כח לבי"ד וכו' העדפנו לשלם בעצמנו ולשמור את הכאבי בטן והתסכול לעצמנו - לא מומלץ
קודם כל זה הגזמה!!לי זה נורא צרם.... הזכיר לי משפטים דומים של כל מיני אנטישמים...לא הגזמתי
שמחה מאוד לשמוע שצורם לך דברים כאלהלי זה נורא צרם.... הזכיר לי משפטים דומים של כל מיני אנטישמים...לא הגזמתי
חשבתי שהשכן לא משתף פעולה גם בזהבארור
אנחנו לא אנשים טמבלים כלאיש מקצוע גם וגם
הוא מנסה למרוח תזמןחשבתי שהשכן לא משתף פעולה גם בזה
סיוט!!
לא !!איך אני יכולה?לומר לו קח את כל הסכום להחלפת אמבטיה?
רצייניי?
הכל נכון, אבל לתלות ברמז שזה בגלל החניוקיות שלו, וכן אל תכתבו לי שזה לא היה הכוונה, זה משהו שתמיד חייבים להכניס אותו זה עם הפיאות הגדולות וכו', זה לא פחות מאנטי חרדיות שזה על גבול האנטישמיותקודם כל זה הגזמה!!
דבר נוסף אפשר לחוש בצער שנגרם משכן שעושה עוול וחילול ה' למעמד שאותו הוא מייצג וכביכול לא אכפת לו מההלכה (ע' חזו"א אמו"ב)
חילול ה' הוא לא רק ביחס לחילונים - והרבה יותר בפנים הבית
כן זה הרבה יותר צרם לי ממה שהוא עושה לכם, כן לחלוטיןשמחה מאוד לשמוע שצורם לך דברים כאלה
ויהודי שרק רוצה קיר ללא רטיבות לא מעניין אותך
אשרייך
!!
כן זה הרבה יותר צרם לי ממה שהוא עושה לכם, כן לחלוט
בלי להכליל מגזר, או כל אלמנט חיצוני כזה או אחרהכל נכון, אבל לתלות ברמז שזה בגלל החניוקיות שלו, וכן אל תכתבו לי שזה לא היה הכוונה, זה משהו שתמיד חייבים להכניס אותו זה עם הפיאות הגדולות וכו', זה לא פחות מאנטי חרדיות שזה על גבול האנטישמיות
זהו שלא, אנחנו במדינה יהודית, כן עם פיאות וזקן, לא דמוקרטית בכלל....אם יש לכם תסכולים על השכן זה המקום לפרוק אבל לא לסנן מבין השיניים זה ההוא הדתי ההוא...(אני גם מוציא את התסכול שלי על השחרת הדוסים החניוקים)זכותך המלאה
מדינה דמוקרטית
כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה
יחשוב מה שהוא רוצה
הכל טוב
לא כועסת עלייך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: