התייעצות האם צריך להחרים את בית החולים איכילוב?

מצב
הנושא נעול.

הפוך בה

משתמש צעיר
אני שאלתי רב והתיר לי לדווח למשטרה. אז בדיעבד תוכלו לסמוך על הרב שאני שאלתי.
להבא באמת תמיד כדאי לשאול רב כל עוד שלא מדובר בפיקוח נפש מיידי ממש (זאת אומרת שהבן אדם עומד לירות או לא יודע מה). ומי ששואל רב במצב של פיקוח נפש מיידי הוא נחשב גם רוצח.
את הפסק של הגר"ח קנייבסקי אני יכול להעלות עוד מעט בלי נדר, אבל כאמור להבא אין לסמוך על פסקים המתפרסמים אלא לשאול בעצמכם רב ולקבל לעשות ככל אשר יורה הרב הפרטי גם אם נראה שהוא לא פסק כמו שהתפרסם בשם גדולי הדור. מקסימום אפשר לשאול את הרב "והלא התפרסם בשם ר' חיים כך וכך" ומה שהוא יגיד לעשות.
תודה רבה .
ממש הרגעת אותי .
ואשמח אם תעלה את הפסק המפורש של ר' חיים

הדר ג`אנח

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי

יהלומי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יתכן מאד שהשוטרת בוכה
כי לא ציפתה שהצעד שעשתה להזעיק כוחות.
אכן יביא להרס מוחלט של החתונה.
עדין יש בה לב ורגש.
הלוואי !
אבל שומעים בברור בסרטון שהשוטר טוען שמישהו מבני המשפחה העליב אותה או משהו כזה
ולכן הם עוצרים אותו, משם הכל התחיל

שרה רות

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
המשפחה כנראה אכן לא נהגה כשורה ובטח שלא נהגה בחכמה עם השוטרים
אבל יש עוד דרכים לגרום לעצור את החתונה או לדאוג שישמרו הכללים...
אלימות כזו נגד משפחה שמשיאה את אחד מילדיה בבית פרטי היא חסרת כל פרופורציה והגיון וראויה לכל גנאי
מי כאן מאיתנו יכולה לדמיין את יומה הגדול מסתיים בצורה קשה שכזו

אבי2

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
צריך לעשות סדר:
השוטרים עשו אכיפה של התקנות.
הם עשו את זה עשרות אלפי פעמים בשבועות האחרונים, איך פתאום נפל להם הפיוז דווקא שם?
אני חושד שגם משתתפי החתונה שם לא צדיקים תמימים.
בפרט שהתפרסם סרטון שהשוטרת בוכה שם בדמעות. אבל זה לא פופולארי לרחם על שוטרים. כי הם לא בני אדם. הם צריכים להיות רובוטים.
תראו את הסרטון איך האדמו"ר מקרעטשניף מתייחס לשוטר עם כל הכבוד וכל ההערכה. העלתי כאן פעם לא יודע אם זה קיים או באשכול מחוק כלשהו.
אני לא מבין מהיכן האטימות הזו למראות הקשים שראינו הערב הזה.
ולטענה שמשתתפי החתונה לא צדיקים תמימים, במכירי קאמינא ושמעתי ממגוון אנשים שהיו שם שהמשטרה התנהגה בגסות עשרת מונים על כל אירוע אחר, ואדרבא שימצאו תיעוד שמשהו התנהג בגסות כנגד השוטרים!
לתשומת לב.

בשעות הקטנות

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
מול שוטר בתפקיד לא נכנסים לעימותים. נקודה.
צודקת.
בעקבות המצב, פרסמו לא מזמן מסמך יפה וחשוב שמסביר איך להתייחס לשוטר ולא להתנגד.

ספציפית לסיפור הזה, הבן סיפר שהאמא פחות מבינה בענין הזה... ולא נחשפה אף פעם לתגובות של משטרה.
(מי שלא נחשף לסיפורים כאלה לא מאמין שזו יכולה להיות תגובה של שוטר.)
ככל הנראה לא הדריכו את המשפחה מספיק למקרה שתבוא משטרה... וחבל.

יהלומי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מעניין אם גם כששוטר/ת ירה באנשים ברחוב להנאתו
עדיין ימצאו מה לרחם עליו , שלא הצליח לקלוע , שלא עברו מספיק אנשים
ולהאשים את האנשים שחטפו את הכדור על שברחו/התנגדו/לא נורו
בקצב הזה אי אפשר לדעת לאן זה ידרדר

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אני לא מבין מהיכן האטימות הזו למראות הקשים שראינו הערב הזה.
ולטענה שמשתתפי החתונה לא צדיקים תמימים, במכירי קאמינא ושמעתי ממגוון אנשים שהיו שם שהמשטרה התנהגה בגסות עשרת מונים על כל אירוע אחר, ואדרבא שימצאו תיעוד שמשהו התנהג בגסות כנגד השוטרים!
לתשומת לב.
שכחתם שזה המקצוע שלהם. וזה לא שלילי אם הם עושים את זה במקום הנכון (והחוק מתיר להם לעשות את זה במקרה של תקיפת שוטר)
אבל אמרתי שאני לא מדבר על מה שאני לא יודע, בניגוד לכל המקהלה שישר תוקפת את השוטרים ולא בודקת אם יש צד שני.

בשעות הקטנות

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
שכחתם שזה המקצוע שלהם. וזה לא שלילי אם הם עושים את זה במקום הנכון (והחוק מתיר להם לעשות את זה במקרה של תקיפת שוטר)
אבל אמרתי שאני לא מדבר על מה שאני לא יודע, בניגוד לכל המקהלה שישר תוקפת את השוטרים ולא בודקת אם יש צד שני.
דווקא הצד השני התפרסם.
במבט ראשון אפשר לראות שההתנהגות היתה ברוטלית.
באורח פלא חתכו את כל הקטע של הפגיעה הפיזית באנשים. אבל את השיח קודם לא מחקו.
ומשלב השיח מבינים שזה הולך לכיוון לא טוב.
והיתה לשוטרים אפשרות לכוון למקום רגוע ולא כוונו.
היה שם משחק אגו.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
צודקת.
בעקבות המצב, פרסמו לא מזמן מסמך יפה וחשוב שמסביר איך להתייחס לשוטר ולא להתנגד.

ספציפית לסיפור הזה, הבן סיפר שהאמא פחות מבינה בענין הזה... ולא נחשפה אף פעם לתגובות של משטרה.
(מי שלא נחשף לסיפורים כאלה לא מאמין שזו יכולה להיות תגובה של שוטר.)
ככל הנראה לא הדריכו את המשפחה מספיק למקרה שתבוא משטרה... וחבל.
אני חושבת שזה קריטי.
לא כי האנשים אשמים שהם לא יודעים להתנהל עם שוטר,
אלא פשוט בגלל שזה טקטיקת הישרדות נדרשת.

חיולה

משתמש מקצוען
ולכל מי שלא ידע מה בדיוק הלך שם, אז גם פורסמה המצלמה שבה צלמו השוטרים,
ומה שהיה שם ודאי לא היה אמור להביא למצב הזה.
חילופי דברים שיכלו להיגמר בצורה אחרת מאוד,
אם השוטרים היו מעט יותר אינטלגנטיים ובעלי תקשורת בין אישית נכונה.
הם פשוט באו "להראות מה זה" לאמא הנסערת שפגעה בשוטרת והסיטה את המצלמה בסערת רגשות.
אוקיי ועדיין אדם בוגר אמור לדעת שעם דוב למשל לא מנסים בכוח אלא ישר בורחים ונמלטים,
אותו הדבר במפגש עם שוטר, אל תסתמכו על האינטלגנציה או התקשורת בין אישית שיש לו או אין לו זה ממש לסמוך על הנס..
לרוב השוטרים יש מצלמות גוף וברגע שאדם תוקף הוא נותן עילה לשוטר להפעיל כוח, למה לתת להם את זה?? ובמיוחד שמשוואת האזרח הפשוט מול השוטר עם תגבורת ונשק ברור מאוד ידו של מי תהיה על העליונה

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
למען הדיוק הוא מדבר על חייב בידוד ש"מסכן אנשים" וגם בזה רק מותר (ולא כתב מצווה או חיוב) ולא מדובר על אנשים שלא חייבים בידוד שמתקהלים בחוץ לתפילה.
תסתכל במה שהדגשתי שם. בשביל מה טרחתי לפתוח צייר?

אבי2

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
כשכתבתי "עשרת מונים על כל אירוע אחר" התכוונתי על כל אירוע אחר של הפרות סדר - שבו המשטרה מתנהגת באלימות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה