התייעצות האם צריך להחרים את בית החולים איכילוב?

מצב
הנושא נעול.

יהלומי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא להכליל! הם בני אדם שעצוב לחלק מהם אם לא לרובם לפרק שמחות , בוא ניזכר שכל זה כדי להגן עלינו! וחבל שאנחנו צריכים להגיע למצבים כאלה כמובן שאני לא דנה את המשפחה לא ההיתי שם! וזה לא הגיוני וקשה לעשות אירוע עם הגבלות כאלו....
לא הבנתי למה קופצים להגן עליהם כל כך
אף אחד לא אמר -"כל השוטרים או "כל השוטרות
מדברים בכלליות על הגוף הזה ששמו "משטרה"
שמגבה תמיד את הנמרים אה סליחה את השוטרים המסכנים
שנאלצים בעצב רב לפנות בעדינות וברגישות
את החתונה הענקית שפעלה נגד ההנחיות המקודשות
שתקפות ליום וחצי ומשתנות כל כמה דקות בערך

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ישי כהן ב'כיכר': נתניהו צירף לשיחה הסוערת עם דרעי את השר אוחנה. אוחנה ניסה להסביר את התנהלות המשטרה, אך דרעי התעקש על בדיקה של גורם חיצוני שיעבור על מצלמות הגוף.

השר לביטחון הפנים אמיר אוחנה: ‏צפיתי בכאב בתמונות מפיזור החתונה בגבעת זאב, והן אכן תמונות קשות ומצערות. אבדוק את האירוע באופן אישי ומעמיק. לא אחרוץ דין לפני שמלוא הפרטים יהיו בפני. ביקשתי מהמשטרה לקבל את כל המידע הרלוונטי במהירות ונוציא אותו לציבור בהקדם.

‏יש לי יותר מתחושה שהקמפיין של הפוליטיקאים החרדים הערב סביב החתונה בגבעת זאב הוא רק "תירוץ" מקדים לכאוס הקיצוני שצפוי בתחילת שבוע הבא עם חידוש הלימודים במוסדות החינוך בניגוד להנחיות. יקי אדמקר

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
יו״ר שס, השר אריה דרעי, הגיב הערב בזעם על הודעתו של פרופ׳ רוני גמזו לארוע החמור בחתונה בגבעת זאב. השר דרעי: ״צר לי שפרופ׳ גמזו הביע תמיכה בפעילות האלימה הערב בחתונה בגבעת זאב. זו חוצפה שאין כדוגמתה. מדוע פרופ׳ גמזו לא תמך בפיזור אלים של ההפגנות? מדוע לא תמך בנקיטת אלימות בעקבות ההתקהלויות בחופי הרחצה? מדוע פרופ׳ גמזו לא קורא לסגור באלימות חנויות של בעלי עסקים שמפרים סגר ברחבי הארץ? רק הפיזור האלים של שוטרים עם רובים בחתונה בגבעת זאב, שלא היתה צריכה להערך, גרמה לך לפרסם הודעה תמיכה? בושה וחרפה״

חה"כ יעקב אשר תוקף בחריפות את פרופ' רוני גמזו: "הגיבוי האוטומטי שלך למשטרה הערב מטריד ומקומם, מנין לך מה בדיוק היה באירוע? אני לא זוכר שגיבית את המשטרה בהפגנות ההמוניות והפרועות בבלפור, והאובססיביות שלך נגד כל דבר חרדי מעלה תהיות קשות על החלטות 'מקצועיות' שלך לאורך התקופה".

bat 7

משתמש סופר מקצוען
אחרי שראיתי קצת תמונות...
הן נוראיות.
אין ספק שהתנהגות המשטרה נוראית! ואין שום סיבה לתוצאות כאלו.
אבל באותה מידה ברור שגם לא שמרו על הכללים שם.
חתונה בתוך בית סגור. יושבים צפוף. גם אם זה רק 20 אנשים,
זה לא נקרא לשמור על הכללים.

חיולה

משתמש מקצוען
תסבירו לי,
הבנתי נכון?
דנים כאן בפורום הזה בפרוג
אנחנו אנשים פשוטים שלא מגיעים בכלל לענקי עולם
לרמה של אדם שכל ימיו ושנותיו מקשה אחת של לימוד תורה בלתי פוסק

אנחנו, נדון מה פסק או לא פסק? האם זה נכון או לא נכון??
איך צריך לנהוג או לא לנהוג??
פשוט הלם לקרוא--

@מרשמלו
@ניהול האתר

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה