קיצוניות. זו הבעיהותחפשו בבקשה מצוות אחרות מכל התריג!
קיצוניות. זו הבעיה
אלו שלא ישימו עם מסכה ח"ו כי הרב לא
ואלו שילכו להלשין כי הרב אמר..
עכשיו נוספה גם אימפולסיביותגמזו מתנצל על גיבוי האלימות: "התגובה נמסרה על בסיס מידע שגוי וחלקי - חוזר בי" | JDN - חדשות
במטה 'מגן ישראל' מסרו הערב כי ההודעה החריפה של פרויקטור הקורונה פרופ' רוני גמזו בה גיבה את האלימות המשטרתית בגבעת זאב נמסרה "על בסיס מידע שגוי וחלקי שהובא בפניו". גמזו אמר כי "יש לנהוג באיפוק אך בנחישות על מנת למנוע הדבקה ותחלואה"www.jdn.co.il
יש מצבים שמאפשרים אלימות, כבר כתבו באשכול על הדלי שהשוטרים אמורים להיות אלימים ובשביל זה נתנו להם כלי משחית בשביל להשתמש בהם במקרה הצורך.שום מצב לא מאפשר אלימות שכזו!
גם רעב וצמא של שוטרים וגם שוטרת חמומת מוח!
מי שלא שולט על עצמו שיעבור לשטיפת רצפות, הוא סכנה לאנושות!!
כן, ברורנורמלית.
(מקווה שכך, בדרך כלל.)
אתם בטוחים ?הוא לא הורה דבר כזה!
להזמין משטרה בלי שיש לכם פסק ברור ביד?אתם בטוחים ?
אצלנו בשכונה היו כמה שלא שמרו על ההנחיות
והיו הרבה הלשנות ( גם מצידי ) הייתה פעם שגרמנו למשטרה לעצור תפילה באמצע ...
וכל הזמן אמרו לי - נדמה לי בשם ר' חיים - שזו חובה !
אוי ואבוי אם טעיתי !
אחרי שהבעתי את התנגדותי לפעולת המשטרה,נו, שוטרת בוכה בדמעות
לא מרגש אף אחד
הכי קל בעולם זה להוציא דמעה מאשה
לא מבינה אם הרב אמר באמת !ואלו שילכו להלשין כי הרב אמר..
בוודאי שכן.להזמין משטרה בלי שיש לכם פסק ברור ביד?
אולי זה משפחה גרעינית? אין לי מושג רק מציע.אני גם הזדעזעתי, ואף אחד לא אוהב לראות דם.
הם אבדו את האמפתיה שלי אחרי התמונה הזו:
צפה בקובץ המצורף 742627
בדבר הזה אני עם גמזו, ואותי בניגוד אליו אף אחד לא יכריח להתנצל.
אפס סבלנות למפיצי מחלות ופוגעים בחיי אדם. אפס.
יתכן מאד שהשוטרת בוכהצריך לעשות סדר:
השוטרים עשו אכיפה של התקנות.
הם עשו את זה עשרות אלפי פעמים בשבועות האחרונים, איך פתאום נפל להם הפיוז דווקא שם?
אני חושד שגם משתתפי החתונה שם לא צדיקים תמימים.
בפרט שהתפרסם סרטון שהשוטרת בוכה שם בדמעות. אבל זה לא פופולארי לרחם על שוטרים. כי הם לא בני אדם. הם צריכים להיות רובוטים.
תראו את הסרטון איך האדמו"ר מקרעטשניף מתייחס לשוטר עם כל הכבוד וכל ההערכה. העלתי כאן פעם לא יודע אם זה קיים או באשכול מחוק כלשהו.
אני שאלתי רב והתיר לי לדווח למשטרה. אז בדיעבד תוכלו לסמוך על הרב שאני שאלתי.להזמין משטרה בלי שיש לכם פסק ברור ביד?
יש הבדל ענק בין פגיעה בשוטר/ת כשיש להם את גוף המשטרה שנותן להם את מלוא ההגנהסליחה,
אותי חינכו לרחמים זהים לאדם באשר הוא אדם.
ואין הבדל בין שוטרת מגודלת לאשת אברך.
אדם נמדד ע"פ מעשיו ולא ע"פ השתייכותו המגזרית.
נראה לי הרבה מרגישים ככההקורונה הזאת הורידה לי את האמון מכולם[כמעט,חוץ מזה שמולי במראה]
יש הבדל אבל שניהם גרועים.י
יש הבדל ענק בין פגיעה בשוטר/ת כשיש להם את גוף המשטרה שנותן להם את מלוא ההגנה
לפגיעה באזרחים חסרי ישע שעומדים אנשים סביבם ואין להם איך לסייע להם!!!
ואח"כ המשטרה נותנת גיבוי מלא לאלימות ומאשימה את הקורבנות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: