יש גם spy נמוך?QQQ זה מעולה אם אתה רוצה בסכומים נמוכים יותר יש את QQQM רק ששני הקרנות סל האלה הם לקניה בדולרים
יש גם spy נמוך?QQQ זה מעולה אם אתה רוצה בסכומים נמוכים יותר יש את QQQM רק ששני הקרנות סל האלה הם לקניה בדולרים
SPLG כמדומנייש גם spy נמוך?
תוכל להרחיב טיפה על המס?מה תכלס מבחנת מיסים אם אני כל פעם שהגרף עולה מעל הממוצע נע 50 עובר לנסדק וכל פעם שיורד אני חוזר ל-S&P
אם זה מעלה לי בשני אחוז ממוצע בשנה (במקום 10 % שנתי ל- 12% שנתי)
אבל אני צריך לשלם כל מכירה 25% מס מה שווה?
סוף שנהתוכל להרחיב טיפה על המס?
לי יש חשבון בברוקר זר מתי אני אמור לדווח על מכירה של מניות
כןואם אני מוכר מניה ברווח וקונה מיד מניה אחרת גם אני צריך לדווח?
בסוף שנה לדווח כמה פעמים מכרתי?סוף שנה
כן
מוציאים מהברוקר דו"ח, שם מפורט כל מניה כמה עלתה - וכמה נמכרה.בסוף שנה לדווח כמה פעמים מכרתי?
מה עושה שוכר יומי צריך לזכור בלי סוף פעולות?
והאם משקיע ארוך טווח צריך את אלפי או שיכול לדווח לבד?
בית השקעות יכול להיות הברוקרבעצם זה אומר ללכת לבית השקעות ולהתעסק דרך ברוקר?
תמיד עדיף קרן השתלמות פטור ממס.אם זה עדיף, זה עדיף תמיד או שאם אין לי מיסים (דוגמא קרנות השתלמות שלי ושל אשתי) אז כבר עדיף להישאר בקרנות הללו ולא ללכת לבית השקעות?
אתה קונה מניה שאמורה לתת לך תשואה דומה למדד,והשאלה הכי חשובה אני יכול להפקיד בבית השקעות לs&p עצמו, כמה כסף שאני רוצה או שזה לפי סכום המניה או הנייר או מה שזה?
(ועוד שאלת תם אמיתי.. כל המחלקה s&p הם בעצם קונים מניות לפי ה500 חברות אבל לא קונים את המניה או הנייר עצמו של s&p)??
תמיד תרגיש בנח לשאול לכולם פעם זה היה חדש.כולכם פה עמוק בפנים, ואני רוצה לשאול שאלת תם, מי שאין לו כח להתייחס ממרומי מעמדו, אני יבין אותו בהחלט
כל נירות ההשקעה לs&p זה רק "מחקה מדד" השאלה איך וכמה הם מצליחים לחקות את המדד.איך אני יכול להשקיע בs&p עצמו, ולא רק במחקה שמציעים לי כל החברות? בעצם זה אומר ללכת לבית השקעות ולהתעסק דרך ברוקר?
אם אני צודק, אז זה עדיף לעשות ככה מאשר דרך החברות מנורה מגדל וכו' שעושות רק מחקה
תמיד זה מחקה.איך אני יכול להשקיע בs&p עצמו, ולא רק במחקה שמציעים לי כל החברות? בעצם זה אומר ללכת לבית השקעות ולהתעסק דרך ברוקר?
כן עדיף מסיבות אחרות.אם אני צודק, אז זה עדיף לעשות ככה מאשר דרך החברות מנורה מגדל וכו' שעושות רק מחקה?
מחלוקת.אם זה עדיף, זה עדיף תמיד או שאם אין לי מיסים (דוגמא קרנות השתלמות שלי ושל אשתי) אז כבר עדיף להישאר בקרנות הללו ולא ללכת לבית השקעות?
בגמל להשקעה ללא הגבלהוהשאלה הכי חשובה אני יכול להפקיד בבית השקעות לs&p עצמו, כמה כסף שאני רוצה או שזה לפי סכום המניה או הנייר או מה שזה?
יש לי על זה פרק בקורס. תרשם. זה בחינם.(ועוד שאלת תם אמיתי.. כל המחלקה s&p הם בעצם קונים מניות לפי ה500 חברות אבל לא קונים את המניה או הנייר עצמו של s&p)??
יש על זה מחלוקת הפוסקים.....אם זה עדיף, זה עדיף תמיד או שאם אין לי מיסים (דוגמא קרנות השתלמות שלי ושל אשתי) אז כבר עדיף להישאר בקרנות הללו ולא ללכת לבית השקעות?
למגדל יש מסלול ש90% מחקה נאסד"ק ו 10% מחקים שני מדדים אחרים.יש קרן השתלמות אם מסלול מחקה נאסדק?
יש עליו כשרות כלשהיא?למגדל יש מסלול ש90% מחקה נאסד"ק ו 10% מחקים שני מדדים אחרים.
למגדל יש מסלול ש90% מחקה נאסד"ק ו 10% מחקים שני מדדים אחרים.
אני בכלל לא רואה במגדל מסלול השתלמות מחקה נאסדקיש עליו כשרות כלשהיא?
השבוע דיברתי איתם בטלפון ואמרו לי שישאני בכלל לא רואה במגדל מסלול השתלמות מחקה נאסדק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: