יש מי שמכירה ב"ב או י-ם
יועצת טובה
מבינה ,יש למשהי עוד שמות של יעצות טובות ומקצעיות
שכנה שלי לא מתאים לי להיחשף
אנסה לברר לך בעזרת ה'
יש מי שמכירה ב"ב או י-ם
יועצת טובה
מבינה ,יש למשהי עוד שמות של יעצות טובות ומקצעיות
שכנה שלי לא מתאים לי להיחשף
היא מדהימה!!!רונית זינגר מטפלת רגשית , מנחת הורים , יועצת זוגית , יועצת שידוכים , מגרפלגת כתב יד , חוכמת הפנים
אישה מוכשרת מאד מאד וטובה ובעיקר מקצועית !! עם ותק של שנים בתחום
מתמחה מאד בנושא ניכור הורי
גרה בני ברק בקרית הרצוג פל : 0504130675
בהצלחה .
אני חושבת שנכון יהיה לצרף את שמה לאקסל המבוקש שאת שולחת , מה אומרת ?היא מדהימה!!!
אישיות מיוחדת וראש ישר
חסר מטפלות ללא הכשרה מספקת במגזר? זה ממש ללקות כפול....
הקובץ מכיל רק מטפלות בעלות תואר טיפולי. רונית הינה מנחת הורים ויועצת - ושוב, מומלצת על ידי מאד! גם מניסיון אישי, אבל לא עונה על הקריטריונים של הכניסה לקובץ.אני חושבת שנכון יהיה לצרף את שמה לאקסל המבוקש שאת שולחת , מה אומרת ?
חסד
יוזמה מדהימה !
כן אישה מדהימה מוסרית , אותנטית , קשובה מכירה באופן אישי כמה שהולכות אליה אני רואה עליהם את השינויים פלאים , חסד ה'
רונית זינגר מטפלת רגשית , מנחת הורים , יועצת זוגית , יועצת שידוכים , מגרפלגת כתב יד , חוכמת הפנים
אישה מוכשרת מאד מאד וטובה ובעיקר מקצועית !! עם ותק של שנים בתחום
מתמחה מאד בנושא ניכור הורי
גרה בני ברק בקרית הרצוג פל : 0504130675
בהצלחה .
היא כבר שנים בתחום ועוסקת בייעוץ חינוכי.ממתי היא גם מטפלת רגשית?
מכירה אותה שנים כמנחת הורם ומורה יסודי.
איפה למדה טיפול? כמה שנים?
שלחתי בהודעה פרטית (ולא במייל, כך נוח לי יותר) לכל מי שביקש
היא כבר שנים בתחום ועוסקת בייעוץ חינוכי.
היא אישה עם ידע מקצועי מטורף ועם ידיעה ברורה מהם גבולות גזרתה.
בגדול היא עם תעודות שפ"י של מנחת הורים, מנחת משפחה, ויועצת זוגית. תואר ראשון בחינוךממתי היא גם מטפלת רגשית?
מכירה אותה שנים כמנחת הורם ומורה יסודי.
איפה למדה טיפול? כמה שנים?
הרב גנס והרב גואלמן נחשבים בקיאים בתחומי הטיפול ובריאות הנפש.את מכירה אולי רב שמתמצא בנושא רגיש זה ויודע להמליץ ז"א מכיר באופן איש את התהליך שמובילים
אשמח שתיכתבי לי ואוכל לשאול גם
יש גופים כאלו, חלקם טובים ממש, עם המלצות איכותיות (וחלקם על בסיס עמלה מהמטפל על כל מטופל מופנה)אם יש כ"כ הרבה אנשים שמבקשים את הקובץ של המטפלים
זה לא אומר שיש מחסור בגוף שיודע להפנות לטיפול מקצועי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: