אשמח גם לקבל. תודה!שלחתי בהודעה פרטית (ולא במייל, כך נוח לי יותר) לכל מי שביקש.
אשמח לקבל גם, תודה!ישנו מאגר בשם 'טיפול ועיקר' שהיתה לי הזכות להימנות על יוזמותיו
המאגר מכיל שלל אנשי ונשות מקצוע מתחומי הטיפול, עם הכשרה טיפולית קבילה ויסודית (קרי פסיכיאטרים, פסיכולוגים, עו"סים, ומטפלים בהבעה ויצירהשיש להם הכשרה אקדמית) שקבלו המלצות ממטופלים ומעמיתים, בדגש על המלצת מטופלים דווקא.
יותר מטרחת איש ואיש לבקש, יש לי את הטרחה לשלוח לכל אחד ואחד... ועם זאת יש לי השיקול שלי למה לא לפרסם כאן, בפורום הכללי, את המאגר.לא יותר פשוט במקום שעשרות אנשים ונשים יבקשו את המאגר המדובר, פשוט לפרסם אותו מעל במה מכובדת וזהו?
ניסיתי לשלוח ויש לכם כנראה חסימה של קבלת הודעות פרטיותאשמח לקבל גם, תודה!
יש לי המלצה על מטפלת חסידית אלופה, עשרות שנים (!) של טיפול והצלחות אדירות.מאמנת בשיטת nlp ומתבססת על יסודות היהדות והחסידות, אם כי מבחינה דתית, מוגדרת כדתיה עם נטיה לחבד
האם מומלץ לפנות אליה לטיפול?
קודם כל היא צריכה להיות בעלת תואר שני טיפולי. זה עוד לפני הכלמאמנת בשיטת nlp ומתבססת על יסודות היהדות והחסידות, אם כי מבחינה דתית, מוגדרת כדתיה עם נטיה לחבד
האם מומלץ לפנות אליה לטיפול?
שלחתי באישי@ארבע אשמח גם לקבל
יש שם רק חרדיות?
@ארבעשלחתי באישי
יש גם לא חרדיות, מטבע הדברים - אין הרבה פסיכיאטרים חרדיים, לשם משל - השתדלתי לציין השתייכות מגזרית
ההמלצות התקבלו ממטופלות חרדיות, ורבות מהן ציינו שהיתה רגישות תרבותית בטיפול.
אשמח מאודדדד לקבל לאישי (כתבתי כבר אבל יש לך הרבה פניות מה שמראה עד כמה היוזמה חשובהישנו מאגר בשם 'טיפול ועיקר' שהיתה לי הזכות להימנות על יוזמותיו
המאגר מכיל שלל אנשי ונשות מקצוע מתחומי הטיפול, עם הכשרה טיפולית קבילה ויסודית (קרי פסיכיאטרים, פסיכולוגים, עו"סים, ומטפלים בהבעה ויצירהשיש להם הכשרה אקדמית) שקבלו המלצות ממטופלים ומעמיתים, בדגש על המלצת מטופלים דווקא.
חסמת אפשרות לשליחת הודעות פרטיות ): ניסיתי לשלוח אך ללא הצלחהאשמח מאודדדד לקבל לאישי (כתבתי כבר אבל יש לך הרבה פניות מה שמראה עד כמה היוזמה חשובה
כן אישה מדהימה מוסרית , אותנטית , קשובה מכירה באופן אישי כמה שהולכות אליה אני רואה עליהם את השינויים פלאים , חסד ה'יש מי שמכירה ב"ב או י-ם
יועצת טובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: