דרוש מידע האם מקצוע של מוזיקה-זמר הכי מכניס?

יוא"ב ארז

משתמש פעיל
בואו נעשה סדר:
זמר צריך להשקיע וגם בכסף ב-
  • פיתוח קול
  • יח"צ ופרסום
  • הקלטות / אולפנים
  • בדר"כ זמר טוב מגיע עם מיקרופון ואוזניות אישי...
  • להכיר שירים ולהתעדכן...
  • נסיעות בשעות לא שעות (וכל יום)
  • אמרגן (סוכן זמרים)
  • הפקת שיר - נגנים, מעבדים, סאונד מן, מלחינים, וכל הרשימה הארוכה שבגב הדיסקים...
  • בריאות הקול...
  • וודאי שזמר משלם מס הכנסה ואפילו בודקים אותו (אני לא חושב שמס הכנסה טיפש שלא יודע בקיומם של זמרים...)
  • ועוד מלא דברים שאין לי כוח לכתוב...

כך שאיני חושב שזו עבודה קלה בכלל ואני לא חושב שהוא מרוויח הון (אולי מרוויח יפה ואפילו יפה מאד) קח בחשבון את כל מה שנאמר לעיל...
    ותחשבן עם שווה לך להיות מפורסם ושכולם ידברו עליך
    ואפילו תהיה פרזנטור של חנות מפורסמת הכול צריך לקחת בחשבון לא רק את הכסף...
    כנ"ל זה משליך על חברים, משפחה, נסיעות לחו"ל, הערצה וכן להיפך...
    אתה כבר לא אדם פרטי אתה שייך לכולם!!!

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הייתי מציג את זה בזוית נוספת
כמה אנשים יש בתעשיה הזו נאמר 500 איש
כמה מתוכם מרוחים סכומי מטורפים אולי 20-30 איש
יש גם אחוזים ניכרים לדעתי שלא מרויחים כלום, ועושים את זה בשביל ההובי או שחושבים שירויחו ובסוף הפסידו.....
רובם כנראה מרויחים סכומים סבירים......
נראה לי שאפשר להרגיע.............

אליק בלניק

משתמש רשום
האם זמר מצליח שיש לו כל יום אירוע-לשיר בחתונה הוא מרוויח 100,000 בחודש ברוטו או אפילו כמעט נטו?

זה ממש לא 4 שעות
ממש ממש לא
זה כולה 2 ריקודים
יש ריקודים ראשונים שזה גג גג 40 דקות ועוד ריקודים שניים שזה גם 40 דקות או פחות
בזמן האוכל שמים מנגינות די גיי

אבל זמרים מכניסים לכיס
לא משלמים לזמר חתונות בתלוש
אני מאמינה שהם לא מדווחים למס הכנסה על כל ההכנסות אולי עלי שליש במקרה הטוב
וגם לא חושבת שהם מפרישים לפנסיה זה בלי תלוש
גם אם כל האמור כאן נכון וזה עבודה נהדרת
חשוב לזכור שעבודה כזו לא מתאימה לאדם נשוי
מתכון בדוק לגירושין, ושמעתי לא אחד ולא שניים שכך קרה
להם

משתמש חביב

משתמש רשום
זמר סטנדרטי כן כמו ששר אצלנו בחתונות הקלאסיות החרדיות ממוצע 7 חתונות בחודש זה יכול להיות מעט יותר ומעט פחות לשקלל גם חצי אדר ניסן אייר 3 השבועות ובין הזמנים יש הרבה זמרים שמשלימים הכנה עי להיות דרייווער עורך הקלטות וכו ויש שעובדים גם ביותר מחצי משרה ביום.

רמי מדיה

משתמש רשום
אני חושב שבאמת הנושא הזה של הסכום האסטרונומי שמשלמים לזמר חתונות צריך להיפסק, אני מכיר הרבה זמרים שלא היו חולמים שאי פעם מישהו היה משלם עליהם שקל ופתאום קלטו שלהיות זמר אין זו עבודה כל כך קשה, צריך ללמוד קצת איך להקפיץ ולדעת להתייחצן טוב בישיבות ומשם הכל חלק, כמובן לא לוקחים פחות מ4000 כי אז יחשבו שהם בינוניים, וככה מתוך ארבע שעות של חתונה עובדים אולי שעתיים ויש להם יופי של משכורת.
מבחינתי צריך להשקיע בזמרים הזולים שלוקחים מקסימום 2000 וההבדל ביניהם ליקרים יותר שווה אולי שלש מאות שקל.
הרי בכל דבר לפני שקונים בודקים טוב טוב האם שווה להשקיע את הטוב יותר, ולמשל במחשב אני בחיים לא ישקיע מחשב ב2000 ש"ח יותר כי המומחים יוכלו לזהות איזה הבדל מינורי, אלא רק כאשר זה ברור שזה שווה את המחיר קונים את היקר, אז מה זה שסוגרים על זמר יקר בלי למצמץ בכלל שאם לא היו אומרים שהוא נחשב לא הייתי רואה שום הבדל,
צריך להיות אמיצים ולעשות את הדבר הנכון.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
בואו נעשה סדר:
זמר צריך להשקיע וגם בכסף ב-
  • פיתוח קול
  • יח"צ ופרסום
  • הקלטות / אולפנים
  • בדר"כ זמר טוב מגיע עם מיקרופון ואוזניות אישי...
  • להכיר שירים ולהתעדכן...
  • נסיעות בשעות לא שעות (וכל יום)
  • אמרגן (סוכן זמרים)
  • הפקת שיר - נגנים, מעבדים, סאונד מן, מלחינים, וכל הרשימה הארוכה שבגב הדיסקים...
  • בריאות הקול...
  • וודאי שזמר משלם מס הכנסה ואפילו בודקים אותו (אני לא חושב שמס הכנסה טיפש שלא יודע בקיומם של זמרים...)
  • ועוד מלא דברים שאין לי כוח לכתוב...

כך שאיני חושב שזו עבודה קלה בכלל ואני לא חושב שהוא מרוויח הון (אולי מרוויח יפה ואפילו יפה מאד) קח בחשבון את כל מה שנאמר לעיל...
    ותחשבן עם שווה לך להיות מפורסם ושכולם ידברו עליך
    ואפילו תהיה פרזנטור של חנות מפורסמת הכול צריך לקחת בחשבון לא רק את הכסף...
    כנ"ל זה משליך על חברים, משפחה, נסיעות לחו"ל, הערצה וכן להיפך...
    אתה כבר לא אדם פרטי אתה שייך לכולם!!!
נראה לי המקום הזה של ה"סלבס" תופס את הכל
העם אני רוצה להפוך לסלב במידה שכן וזה נוגע,,אותו בן אדם ישלם את כל המחיר הזה בשביל להיות סלב

המשקיע הנבון

משתמש חדש
למה כל כך קשה לנו לפרגן
יש אנשים שיש להם כישרון והם יכולים להרוויח ממנו הרבה מאוד כסף
[אגב יש זמרים שמרוויחים באזור 100K בחודש ויש להם עוסק פטור...]

יוא"ב ארז

משתמש פעיל
למה אתם לא פותחים פורום אם הבעל מכולת או הקברן מרויחים יותר מידי?
מי שלא בא לו שיקח זמר זול ויש שפע זמרים ב2000 שקל [תבררו קצת]
א. כי זמר כמו שכתבתי לפני כן הוא מקצוע שכל כולו שייך לציבור, הוא איש ציבור, ובדיוק איך שידברו על ראש ממשלה, ח"כ, או שופט, ויבררו כמה הוא מרוויח לחודש כך גם זמר/סלבס.

ב. זה מקצוע נתון לביקורת ושייך לחיבור, אתה לא יכול להגיד אני לא מתחבר לקברן מסוים, או לקופאי, (על עבודתו), משא"כ זמר תלוי בסגנון שלך, את זה אני אוהב ומחבב, ואת זה לא... את זה אני שומע ומאזין, ואת זה לא...
(בדיוק כמו שבפוליטיקה אתה תצביע כזה או אחר, לפי טעמך ורצונותיך ושאיפותיך, ותשפוך הרבה מידע... על היריב הפוליטי שלו...)

ג. אין הכי נמי...
כשקברן או בעל מכולת יתחיל לעשות שטויות בדלפק או תוך כדי חפירת קבר לקפוץ ולהשתובב ולהוציא קליפים...
גם עליו יהיה כאן פורום, אשכול, שרשור (איך שתקרא לזה...)

חולה מוזיקה

משתמש רשום
קודם כל חבל שהפכו את המוזיקה לפוליטקה.
חוץ מזה לא מצאתי פה מספיק שרשורים שדנים בעלויות והרוחים של ינון מגל סמוטריץ' וכו'.
ועוד הבדל משמעותי כמו שכתבתי זמר אתה יכול להזמין מי שבא לך זמר שמצליח לו, מעלה מחיר כמו הייטקיסט מוצלח שמבקש שיעלו לו במשכורת, ואם לא הוא עובר משרד.

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
קמפה בפודקסט של שלום ברנהולץ
אלבום עולה 200 אלף שקל
הופעה בבניני האומה מתחיל ב100 אל"ש
ועוד פנינה נחמדה מהופעות גדולות מאוד מרויחים פחות כסף מאשר בהופעות קטנות.........

דודו

משתמש מקצוען
אשכול מוזר / מצחיק / לא לעניין
בכל מקצוע אפשר לפתוח כזה אשכול - גרפיקאי, מטפל מכל סוג שהוא וכו'
א. אין כסף קל!!!!!!! (חוץ מלוטו...)
ב. הכי קל זה לספור את חשבון הבנק של השני...
ג. כמו בכל מקצוע, תמיד יש את אלה עם ברכת שמים - שזה כשרון/חוש מולד, או סיעתא דשמיא מיוחדת שמגיע לאן שמגיע.
בכל תחום בעולם יש הוצאות שלעולם לא תחלמו...
בכל תחום ומקצוע בעולם - צריך לדעת גבולות - של שעות עבודה, ימים, זמנים.... מוכר בחנות - איך הוא נראה בערב יו"ט??? הכל יכול לפגוע במשפחה / חברים ומה לא.
(ודרך אגב, אנחנו משפחה של מוזיקאים....)

English Tech

משתמש פעיל
ועוד פנינה נחמדה מהופעות גדולות מאוד מרויחים פחות כסף מאשר בהופעות קטנות.........
בד"כ זה הפוך (מידיעה), אולי במגזר החרדי זה שונה? לא יודעת, בכל מקרה מעולם מרוויחים יותר מהופעות גדולות מאשר מקטנות (מדברת כמובן על קופות פתוחות ולא על חלטורות)

פרצי

משתמש רשום
זמר חסידי סטנדרט עושה 4/5 בחודש ואין לא יחצן/אמרגן וכו
זה אומר שהם מיליונרים

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מכיר כמה מקרוב יחסית,
אחד מנהל חיים נורמאלים לכאורה אסל יש לו משמעת עצמית גבוהה מאוד.
כל השאל מנהלים חיי רשתות חברתיות וד"ל
אומנם חיים ברמה גבוהה אבל אני לא בטוח שיש להם שמחה פנימית.
יש אחוז מסויים שבאמת מצליח לשבור תקרות זכוכית ולהרוויח סכומים דימיוניים,
לדוגמא לאחרונה הובא זמר מארה"ב להופעה פרטית של ארגון מסויים, המחיר היה 50 אלף דולר לשעה על הבמה, תשקללו לבפנים טיסות ומלון ומיסים עדיין נשאר עודף מכובד מאוד, אבל את כמות הזמרים מהסוג שלו אפשר לספור על יד אחת.
בציבור הכללי המחירים בכלל מטורפים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה