לא קוראים לי
משתמש צעיר
.... !ועוד שאלה העם שזה קורה להפיך(נגיד היו משלמים לך 10 אגורות יותר והיית עולה על זה) גם כך היית מרגישה איזה נצלנית אני או תחושה אחרת שזה לא נעים וכו?????
.... !ועוד שאלה העם שזה קורה להפיך(נגיד היו משלמים לך 10 אגורות יותר והיית עולה על זה) גם כך היית מרגישה איזה נצלנית אני או תחושה אחרת שזה לא נעים וכו?????
וחוץ מזה שבתור קופאית אמורה להיות לך בעיה אם בסוף משמרת יש כסף מיותר בקופה.
לא שהתכוונתי לא לתת להם
אבל עד שהוצאתי את ה 10 אגורות
ואז הפרצוף ההמום הזה של המוכר/ת....תגידי לו "את שאר העודף תשים בצדקה"...
חחח גדולהשיטה הקבועה שלי...
אם שמתי לב שחסר לי עודף אז תוך כדי האריזה אני מפטירה בטון משועמם כזה:
ואז הפרצוף ההמום הזה של המוכר/ת....
פעם אחת גם אמרתי למוכרת "זה בסדר, את יכולה לשמור לעצמך"
מסכנה, היא הייתה ממש נבוכה, לא עושה את זה יותר בל"נ
הרי לא באמת אכפת לי מה-10 אג' האלו
ומצד שני אני לא רוצה לצאת פראיירית
אז זה הכי מוצלח מבחינתי
במקרה זה היה 30 אג' אצלי זה היה בחנות אחרת 50 שקללי קרה אתמול בפוקס,
אני בודקת את העודף שהמוכר הערבי (הגנב) החזיר לי-אני מגלה שהוא לא החזיר לי 30 עשרות אגורות.
הבעיה שרק כשהגעתי הביתה גיליתי את זה...אבל אם זה מה שהם רוצים-אני יתחיל לבדוק אותם טוב טוב...
חוצפןפעם המוכר נתן לי מטבע של שקל שחור וישן, ביקשתי אחר והוא פתח עלי עיניים- מה הסיפור? כולה שקל!
למחרת קניתי באותה חנות, אותו מוכר, ושילמתי עם השקל השחור... הוא לא הסכים לקבל את זה! זה מזויף זה שבור הבנק יעשה בעיות...
גם כן סוג של שיטה.
אפשר לדון לכף זכות...במקרה זה היה 30 אג' אצלי זה היה בחנות אחרת 50 שקל
לא יודעת אם לצחוק או לבכותזה כמו שהיה בעבר (אולי עדיין, אבל נראה לי שהחליפו בעלות או משהו כזה) מכולת מסוימת בשמואל הנביא בירושלים שהיה לו ליד הקופה כל מיני מוצרים "שאנשים שכחו" והיה מעביר את זה בקופה וגם הם "שכחו"...
בגלל דברים כאלוואני ביקשתי מהמוכר בחנות פיצוחים 100 גרם אבטיח הוא מלמל משהו על המחיר נתתי לו את האשראי ואני מגלה בקבלה שהוא לקח לי עשר שקל במקום שש מה שהתברר שהוא נתן לי 170 גרם סתם כי ככה יצא לו
לא התוכחתי אבל זה תחושה ממש לא נעימה שעוקצים אותך בלי קשר לכמה כסף עקצו.
זה יפה מאוד, כשאתה תחליט לעגל. הם לא יעגלו לעצמם על גבי.ווי 'מנצלים אותי' 'מרגיש פראייר' איזה מילים בומבסטיות סביב 10 אגו',
צריך לדעת בחיים להגדיל ראש, העיסוק סביב זה הוא קטנות מוחין בעיני.
את האנרגיות תשמרו לנצלנים אמיתיים.
אני בדרך כלל מעגל כלפי מעלה לנהג מונית, נותן טיפ לשליחים ונותני שירות אחרים, וכמעט אף פעם לא מתמקח על מחירים.
איזה חוצפה!!!במקרה זה היה 30 אג' אצלי זה היה בחנות אחרת 50 שקל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: