10 פעמים כאלה זה שקל
10 פעמים כאלה זה שקל
אני אומר בכזה מקרה על פרנציפ לבקשאולי זה הפך לשיטה.....
הבעיה היא שלא נעים לי לדרוש את הכסף בקופה...
זה לוקח בדיוק חצי דקה ואם לא רוצה לתת מבקשים את הקבלה תוך רגע יחזיר לך את ה50 אג'זה הרבה זמן קורה לי במוניות, אפילו על חצי שקל, הבעיה ששאם לקחתי מונית זה בגלל שאני ממש ממהרת ואין לי זמן להתעכב על זוטות מעין אלה
זה לא שזה מפריע, זה רק בשביל ההקשן.......ורק לי זה לא מפריע שהמוכר יהנה עם ה10 אגו'?
אני הבנתי שהמחיר הוא עגול ורק בשביל הפסיכולוגיה הואכותב 69.9 ובהחלט אני מפרגןלו את זה,
את הפרנציפיםוהעקרונות שלי אני שומר לדברים אחרים....
מי שמרגיש שזה ההצלחה שלו להרוויח עוד 10 אגו' אז שיערב לו ויבושם לו....מתעקשים איתם למרות הפדיחות כדי שזה לא יקרה לאחרים
תכל'ס זו שיטת מצליח
צריך להרויח 120 ש"ח לשעה כדי שזה יהיה משתלם ...זה לוקח בדיוק חצי דקה ואם לא רוצה לתת מבקשים את הקבלה תוך רגע יחזיר לך את ה50 אג'
נראה לי שכתבתי די ברור,ההצלחה שלו להרוויח עוד 10 אגו'
אל תשכח שזה הצירוף של כמה שעולים 5.9 או כל מחיר בדומה אולי שבקופה יעגלו כל מוצר כזה ל 6 לדוגמא כי הרי המחיר 0.9 הוא רק לפסיכולוגיה?ורק לי זה לא מפריע שהמוכר יהנה עם ה10 אגו'?
אני הבנתי שהמחיר הוא עגול ורק בשביל הפסיכולוגיה הוא כותב 69.9 ובהחלט אני מפרגן לו את זה,
את הפרנציפים והעקרונות שלי אני שומר לדברים אחרים....
מי שמזלזל ב 0.1 אג' .............מי שמרגיש שזה ההצלחה שלו להרוויח עוד 10 אגו' אז שיערב לו ויבושם לו....
זה יותר חוסר עצבים להתעסק עם כסף קטן,
אם היה לו בקופה הוא היה שמח להתפטר מזה...
אז מה אם הוא רוצה טיפ גם אני רוצה טיפ שהסכמתי לנסוע איתו שיתן עודף 0.5 אג' יותר ממה שמגיע ליצריך להרויח 120 ש"ח לשעה כדי שזה יהיה משתלם ...
חוץ מזה הוא מביא לי קבלה ואפילו אומר, אני באמת מתביישת לבקש את את החצי, כאילו הוא רוצה טיפ.
הלו .....פחים קטנים!!!!! אוייוויי ...ורק לי זה לא מפריע שהמוכר יהנה עם ה10 אגו'?
אני הבנתי שהמחיר הוא עגול ורק בשביל הפסיכולוגיה הואכותב 69.9 ובהחלט אני מפרגןלו את זה,
את הפרנציפיםוהעקרונות שלי אני שומר לדברים אחרים....
לפי האשכול הזה יוצא להם מזה אולי 20 אגו' כי לכולם יש פרנציפ לדרוש את זה בכל תוקף וחומרת הדין.....מה יוצא להם מזה?
שקל ביום??
גם בקטן.בגדול אסור להם לעשות את זה
במקרה של ירקן נניח, אפשר במקום לעשות ביס בתפוח--מה שמעצבן זה לא העשר אגורות שהוא לא מחזיר.
זה שהמוכרים בחלק מהמקומות כשחסר לך עשר אגורות לא יסכימו לך בשום פנים לקחת שקית.
אני אוסף ערמת 10 א' כן גם מרים ברחוב לא מתבייש.....ב"ה לא חסר ליסתם כדי לדעת להעריך את העשרות אגורות.
החלטתי שכל פעם שאני מוצאת בבית מסתובב 10 אגורות, או שבארנק מפריע לי שיש מידי הרבה עשרות אגורות,
אני שמה בקופת צדקה.
לא תאמינו לאיזה סכומים זה מצטבר בסוף.
אל דאגה, כשאני צריכה לתת את הצדקה אני מחליפה את זה לשטרות.
שמעתי מישהי שעשתה פעם את השיטה שאני עשיתי בתוך קופת חיסכון.
הצטבר לה בסוף סכום לרכישת מזגן, באופן שהיא לא הרגישה שנהיה לה חור בכיס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: