פצצת תאורה
משתמש מקצוען
נקבע תאריך?תחכי עוד קצת יהיה תמונה של המלך החדש עם הכתר.
מעמד ההכתרה נראה לי בשלושים למלכה ע"ה ז"ל
המלכה הנוכחית הוכתרה 16 חודשים אחרי מות קודמה
נקבע תאריך?תחכי עוד קצת יהיה תמונה של המלך החדש עם הכתר.
מעמד ההכתרה נראה לי בשלושים למלכה ע"ה ז"ל
עוד לא נקבענקבע תאריך?
המלכה הנוכחית הוכתרה 16 חודשים אחרי מות קודמה
למה לא ?אגב, @יש כזה שם???
זה שמלכת אנגליה חבשה כתר כמה פעמים בחייה, לא סותר את זה שכשליטה היא הייתה חסרת סמכויות כמעט לחלוטין...
מועתק מויקיפדיה, מהערך "ראש ממשלת הממלכה המאוחדת":למה לא ?
דווקא פורסם אחרי פטירתה שהיה לה סמכויות נרחבות במדינה, רק שהיא לא הפעילה אותם למעט במקרים בודדים
אגב, אני מקווה ששמו בפנים א'ביסל מפיצי ריחזה תמונה של הארון שלה ומעליו הכתר
נארון מצופה בעופרת, חומר שלא מתפרק ומונע מהגופה להרקיב וכן מריחות לצאת החוצהאגב, אני מקווה ששמו בפנים א'ביסל מפיצי ריח
או שהיא בכלל לא בפנים....
האם אוכל ג"כ לקבל את זה?אם תכתבי מייל אשלח לך
בדיוק מה שעבר לי עכשיו בראשאני עדיין בהלם מכל הטקסים שיש בבריטניה, זה הזיה! סך הכל אישה בת 96 מתה ועשרה ימים כל בריטניה על הרגליים
ולחשוב שזה רק פרומיל ממה שהיה אצל מלכים בדורות העבר כשהם באמת הנהיגו את עמם.
בגלל מות המלכה התחלתי להבין מה זה אומר מלוכה ועוד בלי מורא המלכות שכבר לא תקף היום, וזה קורה שניה לפני ראש השנה שממליכים את ה' למלך
זה בצחוק או שהיא ..אהממ.. עם שורשים יהודיים?מעמד ההכתרה נראה לי בשלושים למלכה ע"ה ז"ל
תמחקי את התמונה של הכתר הראשון- יש שם צלבכתר אדוארד ה"קדוש"
כיסא ההכתרה ותכשיטי הכתר הבריטי
כתר אדוארד הקדוש (אנגלית: St Edward's Crown) הוא כתר ההכתרה הרשמי של מלכי הממלכה המאוחדת. הכתר נוצר בשנת 1661 להכתרתו של מלך אנגליה צ'ארלס השני, לאחר שכתר ההכתרה הקודם הושמד בהוראת אוליבר קרומוול במהלך מלחמת האזרחים של אנגליה. על פי המסורת, הזהב ממנו הוכן הכתר נלקח מהכתר של אדוארד המודה (אדוארד הקדוש) - מלך אנגליה במאה ה-11 והפנינים נלקחו מתכשיט שהיה שייך למלכה אליזבת הראשונה.
כתר אדוארד הקדוש כפי שמופיע על דגלים רבים בממלכה המאוחדת ובממלכות חבר העמים הבריטי
הכתר מורכב מארבע צלבי פאטה בבסיסו, המעוטרים בארבעה פרחי חבצלת שמעליהם ארבע חצאי קשתות שמעליהן מונד ובראשו צלב. במרכז הכתר כיפת קטיפה. הכתר עשוי זהב טהור ובו 444 אבנים יקרות. בהתאם לנוהג, לאחר ההכתרה הוצאו מהכתר היהלומים ואבני החן ונותר רק שלד הכתר. בשנת 1911 הוחזרו לכתר היהלומים ואבני החן.
על אף שהכתר הוא כתר ההכתרה הרשמי, המלכה ויקטוריה והמלך אדוארד השביעי בחרו שלא להיות מוכתרים בכתר זה בשל משקלו (2.155 קילו), והם הוכתרו בכתר האימפריה הממלכתי, הקל יותר.
יש אומרים שיש להם שורשים יהודים ובגלל זה הנסיכים עוברים ברית מילה בגיל שמונה ימיםז
זה בצחוק או שהיא ..אהממ.. עם שורשים יהודיים?
לאיפה?האם אוכל ג"כ לקבל את זה?
כי ברור שזה שטויות והבליםאז למה אתם צוחקים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: