דרוש מידע האם למלכת אנגליה היה כתר, ואם לבשה אותו, דרוש תמונה!

מצב
הנושא נעול.

ארי62

משתמש פעיל
אני עדיין בהלם מכל הטקסים שיש בבריטניה, זה הזיה! סך הכל אישה בת 96 מתה ועשרה ימים כל בריטניה על הרגליים
ולחשוב שזה רק פרומיל ממה שהיה אצל מלכים בדורות העבר כשהם באמת הנהיגו את עמם.
ממש לא. בעבר הטקסים היו בלאגן אחד גדול. עם הסרת הסמכויות מבית המלוכה (נראה לי סביבות 1850) הטקסים התחילו להתמסד

ככר השוק

משתמש מקצוען
המלכה עצמה התלבשה תמיד במכובדות ובצניעות
אי אפשר להעלות פה תמונות, אבל ממש לא. משהתבגרה הלבוש נהיה צנוע יותר אבל עד גיל 50 לערך לבשה בגדי ערב שלא עוברים בשום הגדרת צניעות המקילה ביותר.
גם בנות משפחת המלוכה האחרות לובשות בגדים חשופים באירועים וכד'.
מסתבר שהמחנכות לא בקיאות לא במדרשים ולא בהוויות העולם.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הכתר של המלכה אליזבת עשוי פלטיניום ולא זהב, והוא בצבע סגול!
מצורף סרטון (צריך לחלץ)
צפה בקובץ המצורף 1209724
יש שם חייל שאני בטוח שהוא לא בריטי ! (ולך תדע, אולי הוא ישראלי במקור ... ;))
כל החיילים במסדר הולכים זקוף עם הפנים קדימה בלי להזיז את הראש, וחייל אחד שם מסתכל ימינה ושמאלה :D
יש בדיחה (אולי זה אמיתי - אני לא יודע) שאומרת שהחיילים הבריטים במסדר - גם אם יהיה זבוב על האף, הוא לא יזוז

לונה לאבגוד

משתמש פעיל
אי אפשר להעלות פה תמונות, אבל ממש לא. משהתבגרה הלבוש נהיה צנוע יותר אבל עד גיל 50 לערך לבשה בגדי ערב שלא עוברים בשום הגדרת צניעות המקילה ביותר.
אל תגזים
גם הבגדים הנ"ל
אולי לא היו עם שרוולים ארוכים אבל כן היו מכובדים
יחסית לגויות אחרות ובכלל...

ככר השוק

משתמש מקצוען
אל תגזים
גם הבגדים הנ"ל
אולי לא היו עם שרוולים ארוכים אבל כן היו מכובדים
יחסית לגויות אחרות ובכלל...
אי אפשר לכתוב פה יותר מדי.
חפשי תמונות שלה מהחתונה, מההכתרה, מהביקור באוסטרליה ב1954, ועוד הרבה עד שנות ה70. אחר כך נדבר על מוגזם.

מכובד, כן. חגיגי מאד. ולא צנוע בכל קנה מידה.

שבבון

משתמש פעיל
משתמש בשם שמש אולי יש לך עוד סרטונים על מסע הלוויה היום, פשוט אמא שלי מאנגליה והיא לא שורדת את זה שהיא לא נסעה ללויה, כאלה שנולדו שם הבנתי ממנה שהם ממש קשורים אליה והיא ממש מבקשת ממני שאני אביא לה כל מיני מראות מהלויה וכו' אז מי שיש לו אני ממש ישמח שאני יכולה לקייים כיבוד הורים ולשמח אותה.

צריכה לחשוב...

משתמש מקצוען
משתמש בשם שמש אולי יש לך עוד סרטונים על מסע הלוויה היום, פשוט אמא שלי מאנגליה והיא לא שורדת את זה שהיא לא נסעה ללויה, כאלה שנולדו שם הבנתי ממנה שהם ממש קשורים אליה והיא ממש מבקשת ממני שאני אביא לה כל מיני מראות מהלויה וכו' אז מי שיש לו אני ממש ישמח שאני יכולה לקייים כיבוד הורים ולשמח אותה.
אם את רוצה שהוא יראה את הבקשה שלך תתייגי אותו

גברת חוקרת

משתמש פעיל
מתוך ויקיפרוג:

תיוג ניק, ע"י כתיבת @ ומיד את שם המשתמש הרצוי.

חשוב מאד!
לא להוסיף רווח בין ה @ לניק,
ולא להצמיד טקסט כלשהו לפני הכרוכית.

שימו לב שלאחר כתיבת @+שלש אותיות, כבר תקפוץ לכם רשימת ניקים לבחירה, חפשו בה את הניק שברצונכם לתייג, יחסוך לכם בשמות מסובכים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה