מסתבר שיש לך נטפרי.....זה נכון שהם גויים..
אבל קוד לבוש מכובד ומכבד אפשר ללמוד מהם
בעיקר ב''עזרת הנשים''
כדאי מאד שלא נחקה אותן.
מסתבר שיש לך נטפרי.....זה נכון שהם גויים..
אבל קוד לבוש מכובד ומכבד אפשר ללמוד מהם
בעיקר ב''עזרת הנשים''
ממש לא. בעבר הטקסים היו בלאגן אחד גדול. עם הסרת הסמכויות מבית המלוכה (נראה לי סביבות 1850) הטקסים התחילו להתמסדאני עדיין בהלם מכל הטקסים שיש בבריטניה, זה הזיה! סך הכל אישה בת 96 מתה ועשרה ימים כל בריטניה על הרגליים
ולחשוב שזה רק פרומיל ממה שהיה אצל מלכים בדורות העבר כשהם באמת הנהיגו את עמם.
המלכה עצמה התלבשה תמיד במכובדות ובצניעותמסתבר שיש לך נטפרי.....
כדאי מאד שלא נחקה אותן.
אי אפשר להעלות פה תמונות, אבל ממש לא. משהתבגרה הלבוש נהיה צנוע יותר אבל עד גיל 50 לערך לבשה בגדי ערב שלא עוברים בשום הגדרת צניעות המקילה ביותר.המלכה עצמה התלבשה תמיד במכובדות ובצניעות
לא תמיד, רק מאז שהזדקנה.המלכה עצמה התלבשה תמיד במכובדות ובצניעות
יש שם חייל שאני בטוח שהוא לא בריטי ! (ולך תדע, אולי הוא ישראלי במקור ... )הכתר של המלכה אליזבת עשוי פלטיניום ולא זהב, והוא בצבע סגול!
מצורף סרטון (צריך לחלץ)
צפה בקובץ המצורף 1209724
גם אני שמתי לב לזה...וחייל אחד שם מסתכל ימינה ושמאלה
אל תגזיםאי אפשר להעלות פה תמונות, אבל ממש לא. משהתבגרה הלבוש נהיה צנוע יותר אבל עד גיל 50 לערך לבשה בגדי ערב שלא עוברים בשום הגדרת צניעות המקילה ביותר.
אי אפשר לכתוב פה יותר מדי.אל תגזים
גם הבגדים הנ"ל
אולי לא היו עם שרוולים ארוכים אבל כן היו מכובדים
יחסית לגויות אחרות ובכלל...
את טועה ביג טיים.אל תגזים
גם הבגדים הנ"ל
אולי לא היו עם שרוולים ארוכים אבל כן היו מכובדים
יחסית לגויות אחרות ובכלל...
מן הסתם שישדרו בערוצי התקשורת הכללית - גם אם לא את כל הלוויה, לפחות את חלקה.למעיישה לא הצלחתי להגיע למסע הלויה, יש אפשרות לצפיה בשידור החי אפשהוא?
אבל אני לקוח של ערוץ התקשורת נטפרי....מן הסתם שישדרו בערוצי התקשורת הכללית - גם אם לא את כל הלוויה, לפחות את חלקה.
כן, שיערתי...אבל אני לקוח של ערוץ התקשורת נטפרי....
אם את רוצה שהוא יראה את הבקשה שלך תתייגי אותומשתמש בשם שמש אולי יש לך עוד סרטונים על מסע הלוויה היום, פשוט אמא שלי מאנגליה והיא לא שורדת את זה שהיא לא נסעה ללויה, כאלה שנולדו שם הבנתי ממנה שהם ממש קשורים אליה והיא ממש מבקשת ממני שאני אביא לה כל מיני מראות מהלויה וכו' אז מי שיש לו אני ממש ישמח שאני יכולה לקייים כיבוד הורים ולשמח אותה.
איך אני עושה זאת?אם את רוצה שהוא יראה את הבקשה שלך תתייגי אותו
@שמש!איך אני עושה זאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: