יש ארגון כזה - עזרה ומרפאאולי ארוחות חמות למשפחות החולים.(דווקא לאילו שבבית, אילו שמאושפזים לדעתי יש מי שדואג ב''ה)
יש ארגון כזה - עזרה ומרפאאולי ארוחות חמות למשפחות החולים.(דווקא לאילו שבבית, אילו שמאושפזים לדעתי יש מי שדואג ב''ה)
זה פחות מעט מאוד. מאוד.. יש עזרה מאוד מצומצמת בנושאים מאוד מצומצמים אין להשוות לאירגוני ועזרת אלמנות..יש ארגון לגרושות בשם 'בואי בשלום' וארגון נוסף בשם 'באשר תלכי'
עדיין מהכירות מעמיקה עם המצב אין השוואה בין מצב הגרושות למצב הגרושים.זה פחות מעט מאוד. מאוד.. יש עזרה מאוד מצומצמת בנושאים מאוד מצומצמים אין להשוות לארגוני ועזרת אלמנות..
אדרבה, תקים ארגון לגרושים. מעולה..עדיין מהכירות מעמיקה עם המצב אין השוואה בין מצב הגרושות למצב הגרושים.
ההיכרות שלי היא בעולם הגרושים/גרושות שהגירושין באו יחסית מהר לאחר החתונה יותר בגלל 'מקח עטות' ופחות בגלל בעיות שלום בית...אדרבה, תקים ארגון לגרושים. מעולה..
פשוט לרוב,
הילדים נשארים עם גרושות כך שכל העול עליהם.
לגרושים יש עול אחר- כספי, רגשי וכו'..
ועדיין אני נאלץ להסכים עם הנכתב, כאחד שהכיר מבפנים את ארגון באשר תלכי אני יכול לומר שמאוד קשה להשיג תורמים שיסכימו לתרום למטרה הזו... אנשים מתייחסים במקרה הטוב בביטול למקרים הקשים הללו, ובמקרה הרע אפילו מצדיקים את גורל הגרושות והגרושים עליהם... (זו מן הגנה ידועה שכאשר אדם מפחד ממשהו שיפגע בו או במשפחתו אזי הוא חייב להסביר למה זה הגיע למי שקיבל את המכה הזו...) וגם אין איזה רב שיעמוד מאחורי ארגון כזה, כי מי יסכים לבזות את עצמו על גרושים וגרושות... זו הקבוצה הכי דחויה בציבור שאף אחד לא רוצה לקבל אותה לצערנו.זה פחות מעט מאוד. מאוד.. יש עזרה מאוד מצומצמת בנושאים מאוד מצומצמים אין להשוות לאירגוני ועזרת אלמנות..
בוא נרים את הכפפה ונעשה משהוא יחדאני רוצה לכתוב כאן הצעה לארגון שמסתבר שלא חשבו עליו קודם.
אני כותב את זה ממקום מאוד כאוב ואישי, הייתי בחור ישיבה מצויין באחת משתי הישיבות הידועות בארץ, ובגיל 22 כרוב הבחורים התחתנתי. אך בניגוד לרובם שזכו מיד בהתחלה באישה הטובה והמתאימה להם, אני נפלתי בפח כמו שרגילים לומר ואין המקום לפרט.
הייתי בחור צעיר ותמים בתקופה נוראית זו של הגירושין שהותירו בי צלקות עמוקות עד היום, צעיר חסר הכירות עם העולם ובוודאי שלא עם חלק הרוע שבו, הכאב שלי היה עצום וכמעט לא היה אחד שיעזור לי להתמודד עם המצב או לפחות להקל עליו, כבר לא הייתי חלק ממבנה הישיבה לאחר שעזבתי אותה, ומאידך גיסא לא הרגשתי שייכות עם חברי הכולל בו למדתי שהיו נשואים באושר. ועוד אני לא דיברתי על היחס הסטיגמתי שיש בציבור החרדי על גרושים וגרושות, על התחושה שהחברה משדרת לך שאתה סוג ג' במקרה הטוב.
במקרה של נשים גרושות ישנם ארגונים חשובים כמו 'בואי בשלום' ו'באשר תלכי', שדואגים לנשים במצבן, בפעילויות ובגיבוש הנשים שבמצב זהה לצורך חווית שייכות בסיסית, לגברים אין ארגון שכזה.
הכרתי עם הזמן גרושים צעירים נוספים וראיתי אנשים שבורים שאין איש שעוזר ושאכפת לו.
רק בכדי לסגור את הסיפור האישי שלי, אני ב"ה התחתנתי ואני נשוי באושר.
אבל ליבי ליבי עם הגרושים שעדיין כאובים ואין מי שיעזור להם.
אז בבקשה אם מישהו מעונין להקים ארגון שעוד לא קיים והוא נצרך עד מאוד, זה הארגון המתבקש והנצרך ביותר. עבור אנשים שקופים שלא מעניינים אף אחד והורגלנו להתייחס אליהם כמו מחלה מדבקת... אבל דווקא בגלל זה חשוב להקים עבורם ארגון שיעזור ויתמוך בהם.
איך בדיוק?בוא נרים את הכפפה ונעשה משהוא יחד
איך בדיוק?
האמת, אני מחכה שיקל לי הכסף.. צריך לאסוף בסיס של איזה 50 אלף.. או שיהיו קשרים עם מישהו מקורב לצלחות המתאימות..בוא נרים את הכפפה ונעשה משהוא יחד
עם רצון ולב אפשר להתחילהאמת, אני מחכה שיקל לי הכסף.. צריך לאסוף בסיס של איזה 50 אלף.. או שיהיו קשרים עם מישהו מקורב לצלחות המתאימות..
אשמח לעזור בארגון. כסף כרגע אין לי לתרום.
נכון אני גרושה מקנה נוראות באלמנות כל פעם שאני רואה פרסומת של נחזיק מזק אני מדלגת מהר רותחת מהעצבים, תחשבו על זה שאלמנות הבעל נפטר מתאונה/ מחלהבלת"ק
ארגון לגרושות וילדיהם
שרואים בעיתונים את הפרסומים על מחזיק חזק ובית חם ועיניהם כלות
שגרושה שחצי שעה לפני שבת יהיה לה סתימה ויהיה למי ל
באמת משהו מטורף. אבל האמת שכשראיתי את הפרסום של חגיגת הבר-מצווה המפוארת שערכו ליתומים חשבתי מה זה עושה לילדים "רגילים" שיש להם זוג הורים וחגגו להם בר מצווה פשוטה...והכי הזוי שאומרים לך שלא עושים ארגון לגרושות כדי לא לעודד נשים להתגרש, כאילו מישהי תמכור את כל החיי נישאין שלה בגלל משלוח של סל מזון...
ועכשיו אני חושבת משהו מטורף... אולי עזרה לאלמנות יעודד התאבדויות? הא? לא חושבים על כך? זה גם מחסה את המשכנתא... וגרושה צריכה להתחלק גם בסירים שלה עם הגרוש...
לא לפגוע ח"ו רק להגיד ש:נכון אני גרושה מקנה נוראות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: