בפירוש!בעצם מחפש ארגון להצטרף אליו?
אבל כמובן בדברים שאני יכול לעזור וכו'
ודברים שאני יתחבר אליהם וכו'
בפירוש!בעצם מחפש ארגון להצטרף אליו?
אז ממליצה על אם הבנים, ישמחו מאד עם חונכים שרוצים לתת יד. ללמוד עם ילדים וכובפירוש!
אבל כמובן בדברים שאני יכול לעזור וכו'
תודה רבה על המשובכל הכבוד!!!
ועדיין אני מדברת על ארגון שיתמוך בהם בקטע של המותרות
לא טיפול רגשי שכל ילד הורים גרושים חייב, אלא דברים שישמחו אותם
מה המקצוע שלכם ואיפה אתם עושים את זה אם אפשר לשאול?תודה רבה על המשוב
ידעתי שצריך עוד הרבה מעבר
ועם השנים ההכרה בצורך נהיה גדול
הגיעו אלי 3 ילדים שהאבא אחרי הגירושים החליט שהוא לא רוצה להסתכל עליהם וניתק עמם כל קשר
כרגע זה היכולות שלי ובייחוד שזה לא עוד טיפול ריגשי שמקבלים במסגרת צהרונים של הרווחה
זה הרבה מעבר ממוקד מטרה השגת יעדים (כן גם ילדים צריכים שיהיה להם חזון יעד בעזרץ ה' אולי הוציא על זה מאמר כאן באתר)
ועם ישנם ילדים שלא יכלתי לקבל אותם כי את שאר הזמן אני מחוייב ללקוחות שבאים ומשלמים
רק עדיין מקפיד שיהיה מספר פגישות מוקדשות עבור הצורך הזה
אז ממליצה על אם הבנים, ישמחו מאד עם חונכים שרוצית לתת יד.ללמוד עם ילדים וכו
פחות...ודברים שאני יתחבר אליהם וכו'
מה הכיוון?פחות...
צריך לעשות דברים במידה שמאפשרת לנו לפעול.נכון.
אבל כשזה נופל רק עליך זה מלחיץ, ורק אתה צריך לשאת בעול לבד, וגם הכספי.
ומה עם יום אחד לא יהיה לך כוח?
לזה בדיוק התכוונתי.חובה! ממש חובה לפקוח עין ולא לחיות בתוך עצמינו. לראות מה אני האיש הקטן יכול לעזור לשכן או חבר שמתמודד.
לא צריך לפתוח ארגון גדול בכדי לעשות טוב!
הקליניקה שלי בבני ברקמה המקצוע שלכם ואיפה אתם עושים את זה אם אפשר לשאול?
עזרה אסטרטגית!מה הכיוון?
אם אני זוכרת טוב, יש משהו כזה באתר הידברותאם מצליחים להקים ארגון של תמיכה והגברת המודעות להתמכרויות בדגש על מכורים לפורומים ורשתות במגזר, זה הצלת נפשות/בתים
אני לא מדבר על אנשים שפועלים רע, אותם קל לשכנע שהם בבעיה, ואני לא מדבר על מגזרים פתוחים, אלא בתוככי המגזר החרדי מאד, אנשים טובים ירא"ש וכו', שחושבים שסקרנות גרידא מובילה אותם ורק אחרי שמבינים את הברוך לא מצליחים להחלץאם אני זוכרת טוב, יש משהו כזה באתר הידברות
בב"ב?עזרה אסטרטגית!
מהדרום ועד לצפוןאני לא ראיתי עד כמה האיחודים עושים את זזה ובכיון שאני מדבר
גם ילדי הגרושים עושים את זה(ולפעמים מרוב הסבל הם מתפללים ח"ו, להיות יתומים...)
יש ארגון לגרושות בשם 'בואי בשלום' וארגון נוסף בשם 'באשר תלכי'חסר מאוד מאוד (מאוד!!!) אירגון עזרה לגרושות.
יש לי שתי חברות קרובות לצערי אחת אלמנה ואחת גרושה.
האלמנה עטופה בעזרה מכל כיוון.
הגרושה לא שורדת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: