נכתב ע"י תקשורת כשרה;2381536:היום כבר אפשר גם צעיר כיון שאין חוק טל אבל שלא יסתור את הלימוד בשעות הכולל
דברי מנוחהלה נכונים ופעמיים רבות הייתי עד למקרים שאברכים שעבדו עבודות מזדמנות והורידו להם את מעמד בין ישיבה ואין שום גוף שיכול לעזור לא החכי"ם החרדים ולא ועד הישיבות אני מכיר אישית אנשים שרצו לעבוד עם תלוש של כמה שעות בודדות בחודש כדי לחסוך את התשלום לביטוח לאומי ובסוף הם הסתבכו אם הצבא והורידו להם את מעמד בן ישיבהנכתב ע"י מנוחהלה;2381748:לגמרי לא.
מי שעדיין לא קיבל פטור- אסור לו לעבוד!
אפילו לשעות בודדות
זה עלול להוות עילה להסרת מעמד בן ישיבה.
מה שנכון. נכון.דברי מנוחהלה נכונים ופעמיים רבות הייתי עד למקרים שאברכים שעבדו עבודות מזדמנות והורידו להם את מעמד בין ישיבה ואין שום גוף שיכול לעזור לא החכי"ם החרדים ולא ועד הישיבות אני מכיר אישית אנשים שרצו לעבוד עם תלוש של כמה שעות בודדות בחודש כדי לחסוך את התשלום לביטוח לאומי ובסוף הם הסתבכו אם הצבא והורידו להם את מעמד בן ישיבה
מכל מי שיכול שיפרסם פרט חשוב זה לכל מכר או ידיד שעדיין לא קיבל פטור שלא יעבוד עם תלוש בשום עבודה הסיבוך קורה בעיקר לבחורים שעובדים עבודות מזדמנות בימי הבין הזמנים ואח"כ מסתבכים ולא יודעים מאיפה זה הגיע להם אם תחשבו למה אני צועק כי אני מכיר הרבה חברים שהסתבכו בפרט הזה ופנו לכל הגורמים ואף אחד לא יכל לעזור להם וכעת הם נחשבים עריקים ושימו לב שאת הפרט הזה לא פירסמו בשום עיתון ושום פרשן פוליטי לא כתב על זה בעת שחקקו את חוק הגיוס המתוקן
איזה דברים?אשמח לדעת אם היום נכון ל2019 הדברים נכונים או לא.
איזה דברים?
עד גיל 23 אסור לעבוד אם אין פטור מהצבא.
מגיל 23 עד 24 חובה מבחינת הצבא ללמוד 45 שעות שבועיות, ואח"כ בשביל דתות צריך ללמוד 35 שעות שבועיות.
השעות מדווחות ע"י הכולל.
מחוץ לשעות הלימוד המדווחות ע"י הכולל אין בעיה לעבוד גם לפי 5,000,000 ש"ח לשעה, אין הגבלת סכום הכנסה אלא רק הגבלת שעות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: