איך אני יכולה לדעת אם יש פטור לבעלי?במקרה שלי מדובר מעל גיל 24 ויש פטור.
בזמנו הוא התייצב לפטור ואמרו לו שישלחו לו,בפועל לא נשלח דבר
מי שלא קיבל פטור והוא מעל גיל 30 עדיין קיים חשש לבעיה שיהיה עליו תלוש?
איך אני יכולה לדעת אם יש פטור לבעלי?במקרה שלי מדובר מעל גיל 24 ויש פטור.
1. לא כדאי לקחת סיכון שעלול להגיע לקנס של מליונים על הכולל וסגירה מוחלטת שלו!!1. נגיד יש סתירה באמת בין השעות, מי אמור לדעת?
2. והאם אברך שמקבל דתות צריך לעשות תיאום מס?
הבנתי, אז כל מה שאומרים על האנשים שלוקחים סתם דתות. זה נכון?המשרדים האלה ממש לא מתואמים,
בעלי כבר שנים בכולל עם תלוש (גם בלי פטור) ואף אחד לא שואל...
אגב, אני מכירה אדם בן 50 שהוא גם בעל עסק עצמאי, שלא רק שיש לו תלוש הוא גם מנכ"ל החברה ומקבל דתות . אז מה?
ביטוח לאומי יודע הכל תוך מס' חודשים, ואין צורך לעדכן אותו.לגבי ביטוח לאומי צריך לעשות משהו? שלא יגיע פעמיים תשלום?
אגב, אני מכירה אדם בן 50 שהוא גם בעל עסק עצמאי, שלא רק שיש לו תלוש הוא גם מנכ"ל החברה ומקבל דתות . אז מה?
אני רציני במשפט הזה, זה שזה עובד גם 500 שנה לא אומר שלא יעלו על זה בשבוע הבא.לא כדאי לקחת סיכון שעלול להגיע לקנס של מליונים על הכולל וסגירה מוחלטת שלו!!
ומתחת גיל 23?אחרי הגיל שאסור לעבוד מבחינת הצבא (עד גיל 23).
מותר לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל גם במשק בית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: