גם אני מצטרף
תקראי בעצמך את התשובה
שמעל גיל 22 ונשוי
אפשר לעבוד לאחר מינימום 40 שעות בכולל
אחרי הגיל שאסור לעבוד מבחינת הצבא (עד גיל 23).
מותר לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל גם במשק בית.
נכוןתכל'ס אברך בן 23 יכול להוציא תלוש רגיל ולא לשנות את הסטטוס של הדתות והצבא?
אין שום בעיה עם הצבא? אין לי פטור!?נכון
על זה נאמר שביום שיהיה סינכרון בין כל המערכות במדינהאין שום בעיה עם הצבא, אין לי פטור?!
ולהישאר בדתות גם אפשרי, לעבוד על מלא ולהישאר אברך אין להם בעיה? אז מה כל הרעיון של דתות?
א. ואז זה בסדר גם לצבא וגם לדתות?אני שוב מסכם את האשכול, חבל לשאול מחדש כל פעם כי זה כללים פשוטים וברורים.
לפי החוק הקיים, עד גיל 22 אסור אפי' להתנדב בדבר שיש כאלו שמקבלים עליו תשלום!! אא"כ יש פטור מצה"ל.
לאחמ"כ אברך נשוי, ניתן לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל למשרד החינוך, ללא הגבלת סכום לשעה.
מועד הפטור לא משתנה לפי כמות ילדים?א. כן.
ב. פטור לצבא ניתן כיום אחרי גיל 26, ואז אפשר לצאת מהדתות (מומלץ רק אחרי שיש פטור ביד).
כיום לאברך נשוי בן 25 מותר לעבוד מחוץ לשעות הכולל, ולקבל תלוש שכר ??? תודה מראש.אני שוב מסכם את האשכול, חבל לשאול מחדש כל פעם כי זה כללים פשוטים וברורים.
לפי החוק הקיים, עד גיל 22 אסור אפי' להתנדב בדבר שיש כאלו שמקבלים עליו תשלום!! אא"כ יש פטור מצה"ל.
לאחמ"כ אברך נשוי, ניתן לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל למשרד החינוך, ללא הגבלת סכום לשעה.
אני לא יודע אבל התפרסם שהצבא יתחיל לשלוח צווי גיוס לבעלי תלוש, בתור "סימן" שהם לא לומדים לא בתור "סיבה"כיום לאברך נשוי בן 25 מותר לעבוד מחוץ לשעות הכולל, ולקבל תלוש שכר ??? תודה מראש.
כיום אין חוק בכלל, יכולים לעבוד בכל גיל מחוץ לשעות הכולל.כיום לאברך נשוי בן 25 מותר לעבוד מחוץ לשעות הכולל, ולקבל תלוש שכר ??? תודה מראש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: