האם לאברך מותר לקבל תלוש משכורת

A052

משתמש סופר מקצוען
@יעל לוגן @יעקב אסטרייכר
תקראו בעצמכם את הטופס שעליו חותם כל דחוי שירות.

כבר נכתב בעבר זה שלא תפסו עדיין מי שעובר על זה, לא אומר שלא יתפסו ויגייסו אותו בעתיד.

קבצים מצורפים

• תצהיר צבא.pdf
    KB 244.5 · צפיות: 216

יעל לוגן

משתמש פעיל
תקראי בעצמך את התשובה
שמעל גיל 22 ונשוי
אפשר לעבוד לאחר מינימום 40 שעות בכולל

חבובצ'יק

משתמש פעיל
אני מכיר אברך מעל גיל 23 שעובד מחוץ לשעות הכולל בתלוש שכר גבוה (יחסית לעבודה מחוץ לשעות הכולל) והוא רשום בביטוח לאומי גם כבן ישיבה וגם כשכיר.

יעל לוגן

משתמש פעיל
יש מישהו שכן מכיר מישהו שאיבד מעמד בן ישיבה בגלל סיטואציה כזאת?

מייצג

משתמש רשום
תכל'ס אברך בן 23 יכול להוציא תלוש רגיל ולא לשנות את הסטטוס של הדתות והצבא?

פסגות

משתמש מקצוען
אין שום בעיה עם הצבא, אין לי פטור?!
ולהישאר בדתות גם אפשרי, לעבוד על מלא ולהישאר אברך אין להם בעיה? אז מה כל הרעיון של דתות?
על זה נאמר שביום שיהיה סינכרון בין כל המערכות במדינה
המחשבים יתפקעו מצחוק...

A052

משתמש סופר מקצוען
אני שוב מסכם את האשכול, חבל לשאול מחדש כל פעם כי זה כללים פשוטים וברורים.

לפי החוק הקיים, עד גיל 22 אסור אפי' להתנדב בדבר שיש כאלו שמקבלים עליו תשלום!! אא"כ יש פטור מצה"ל.

לאחמ"כ אברך נשוי, ניתן לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל למשרד החינוך, ללא הגבלת סכום לשעה.

מייצג

משתמש רשום

לפי החוק הקיים, עד גיל 22 אסור אפי' להתנדב בדבר שיש כאלו שמקבלים עליו תשלום!! אא"כ יש פטור מצה"ל.

לאחמ"כ אברך נשוי, ניתן לעבוד מחוץ לשעות המדווחות ע"י הכולל למשרד החינוך, ללא הגבלת סכום לשעה.
א. ואז זה בסדר גם לצבא וגם לדתות?
ב. עד איזה גיל צריך לעבוד רק מחוץ לשעת הכולל, כלומר מאיזה גיל משוחררים( כמובן שאם כן זה אומר יציאה מדתות)?

A052

משתמש סופר מקצוען
א. כן.
ב. פטור לצבא ניתן כיום אחרי גיל 26, ואז אפשר לצאת מהדתות (מומלץ רק אחרי שיש פטור ביד).

גורונציק

משתמש חדש

כיום לאברך נשוי בן 25 מותר לעבוד מחוץ לשעות הכולל, ולקבל תלוש שכר ??? תודה מראש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה