אם כן , יש לי מזומן כאן ועכשיו לרכישה מיידית של נכס, למי שצריך כסף מזומן דחוף .
050-4127928
050-4127928
דווקא יש קבלנים שמוזילים מאוד אם נותנים להם סכום גדול בהתחלה (יותר קל להם לעבוד כשיש להם כבר סכום במזומן)יש אפשרות אצל מוכר פרטי ולא אצל קבלן
לא ממליץ להשאיר מספר ושם כשיש לך סכום גדול...אם כן , יש לי מזומן כאן ועכשיו לרכישה מיידית של נכס, למי שצריך כסף מזומן דחוף .
לפני שנתים בערך הציע לי מתווך דירה באזור בירנבוים הר סיני בב"ב 1,300,000 דירת 4 חדרים 86 מ"ר על הנייר אם אני שם 1,000,000 במזומן.מנסיון קבלנים לא מקבלים כסף מזומן הכל נעשה דרך הבנק עם ערבויות ראו הוזהרתם.
קצת זהירות......אם כן , יש לי מזומן כאן ועכשיו לרכישה מיידית של נכס, למי שצריך כסף מזומן דחוף .
050-4127928
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: