אין שום בעיהאז בינתיים אני כאן בסביבה שפויה ובטיחותית
כשיסיימו תעדכנו...
אני בטוחה שבן דוד יבוא לפני, ואז אני בטוחה שאהיה מסודרת עם איזה בנין לכל משפחתי הגדולה ליד ביהמ"ק..אין שום בעיה
רק אל תצפי שמחירי הדירות יישאר אותו הדבר
זו גם נקודה שא"א לפספס
אוי, הצחקת אותי כל כך....איפה ההפרשים חוץ משכ"ד (מקסימום נגדיל את המשכנתא)?
הם יכולים במקצוע שלהם לעבוד גם בירושליםאוי, הצחקת אותי כל כך....
"מקסימום נגדיל את המשכנתא"
בשביל לקנות דירה באזורים שאת מחפשת, אם את מחפשת בגודל של דירה סבירה בבית שמש, את צריכה לשדוד בנק, לא להגדיל משכנתא
תשתפי אותנו מה הוחלטתודה רבה לכולכם!
החכמתם אותי מאוד
נקרא הכל בעיון ונשב על זה
יש משכנתאהם יכולים במקצוע שלהם לעבוד גם בירושלים
אז נופלים למים לוקחים משכנתא גדולה
גם לנו יש משכנתא גדולה
ןמשתלם לנו, אנחנו אוהבים את ירושלים
הרבה זוגות צעירים נאבדים בירושלים, יש המון אנשים אבל אין קהילה.ואם ההפרש מתאים לכם- תבדקי עד כמה יש לכם באזור ההוא מוסדות וחיי חברה שתואמים לגילאים של ילדים קטנים.
מזכיר לי מה שאמר לי אברך מאחת הקהילות הידועותהרבה זוגות צעירים נאבדים בירושלים, יש המון אנשים אבל אין קהילה.
תלוי למי לא כולם רוצים ....אבל אין קהילה.
תוספת למה שיש או סה"כ?ובקניה תצטרכו להוסיף מליון ש"ח במשכנתא - שזה יצא חודשי כ 5500 ש"ח.
לדעתי זה המון קשור לאיפה נולדתם מי שנולד שירושלים לא יעזוב אותה וגם אם יעזוב תמיד יתגעגע.
מי שנולד במקום אחר החסרונות של ירושלים יכולים להפריע עד שיתרגל.
השאלה איזה אופי הילדים שלך4. פחות גינות וחברים באיזור (לא מפריע לי, גם ככה אני טיפוס של הבית)
אנחנו עברנו בגיל 35+, הרגשנו מבוססים בירושלים10. זוגות צעירים נאבדים (אנחנו בני 30+)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: