אני הייתי מנסה להגיע להבנות עם השכן. שתעשו חלון ובמידה וירצה לבנות יחסום לכם. תחתמו איזשהו הסכם. (ואז תוסיפו ונטה)
אפשר לעשות על החלון מבחוץ רפפה קבוע. כך שאי אפשר להסתכל. ומבפנים חלון זכוכית כדי לאטום מרוח/ גשם.
צפה בקובץ המצורף 910852
אם זה בצבע הקיר לא אמורים לראות את זה כל כך.
המיטות מול הדלת..
נכון...המיטות מול הדלת..
לא נראה לי שווה
אפשר שניהם זה ודאי יותר מעולהתוכלי להעלות תכנית יותר נרחבת של הבית? שאבין את המכלול...
לא חושבת שאוורור טבעי בחדר רחצה הורים הוא חשוב כ"כ, תפתרו טוב עם אוורור מלאכותי שיעבוד טוב יותר מחלון של 30 ס"מ שלא נכנס דרכו אוויר מספק וטרי.
לא מסכימה עם הקביעה החד משמעיתאפשר שניהם זה ודאי יותר מעולה
וונטה הוא לא פתרון לכתחילה זה בכל זאת משאיר את החדר חנוק
א. סליחה על הבורות, מה זה צינור אויר?לא מסכימה עם הקביעה החד משמעית
ודאי שחלון בנוסף לוונטה- עוזר להזרמת אוויר טרי וישיר
אבל אפשר לפתור זאת גם באמצעות צינור אוויר נוסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: