יש כאלו שעובדות כפריילנסיותהאם יש תחום בהייטק שניתן לעבוד בו בתור עצמאית?
אני לא מתכוונת לבנית אתרים בוודפרס...
אלא לתיכנות ממש או קרוב לכך.
@rivkic איך פונים אליך?מעניין אותך יותר פרטים פני אלי בכיף, אני מתכנתת עצמאית כבר הרבה שנים.
office#appupgo.co.il (תחליפי את ה # בשטרודל)איך פונים אליך?
כן. בטח.האם יש תחום בהייטק שניתן לעבוד בו בתור עצמאית?
אני לא מתכוונת לבנית אתרים בוודפרס...
אלא לתיכנות ממש או קרוב לכך.
באופן עקרוני, שוק הפרילנס ההייטקי האמיתי, בנוי על מומחים בתחומים שונים, או על גיקים שנורא מעניין אותם להתמקצע גם במחירים נמוכים (יצא לי פעם לעבוד מול בחור בן 17 שעשה עבודות ממש יפות, אך היה 'שרוף' על תיכנות).השכר הרבה יותר נמוך ממה שהשכירים מקבלים. צריך גם להיות מוכן לכאבי ראש בעבודה מול לקוחות, ואין גם לצפות לפינוקים שמקובלים בענף.
זה בתור עצמאי בודד.כן. בטח.
קצת קשה למצוא את הלקוחות הראשונים. אבל אחרי שיש לך שם, הם כבר באים לבד.
השכר הרבה יותר נמוך ממה שהשכירים מקבלים. צריך גם להיות מוכן לכאבי ראש בעבודה מול לקוחות, ואין גם לצפות לפינוקים שמקובלים בענף.
הסוג הזה שאתה מתאר יותר מתקשר לי למישהו שעבד זמן רב כשכיר, צבר ניסיון ואז הלך להיות עצמאי.כפרילנס כדאי לשאוף להיות מהסוג השני
לא ראיתי שהאשכול התייחס לפרילנס מסוג מסוים.הסוג הזה שאתה מתאר יותר מתקשר לי למישהו שעבד זמן רב כשכיר, צבר ניסיון ואז הלך להיות עצמאי.
פחות נראה רלוונטי לנושא האשכול.
אשמח ממש!! תודה!אולי מחר יהיה לי קצת יותר זמן להרחיב על הדרכים לעשות זאת, אם יהיה ביקוש
את מתכוונת ברצינות?תפתחי עסק של פרילנסריות בהייטק, (מיקור חוץ בלע"ז)
אבל תשפצי את זהאני חושבת שזה רעיון טוב, אבל ברצינות או לא זה כבר תלוי במייסד (== את)
להקים משרד / חברה / ארגון שיאגדו מתכנתות, ויתווך להם את העבודות פרילנסר.
הלקוחות ייפנו אלייך כאחת שמאגדת עוסקות בתחום.
ולזה מישהי יודעת מה הביקוש?בתחום של בניית אתרים, יש ביקוש?
לא מדברת על אתר של בלוג או חנות שלכך יש פלטפורמות ייעודיות שאין צורך במתכנת אלא בקורס של כמה מפגשים
אלא על אתרים ייחודיים מורכבים יותר שדורשים יותר התאמה מימה שהפלטפורמות מאפשרות, יש ביקוש לדבר כזה?
אני הפרילנסרית הראשונהיש לזה ביקוש בשוק?
גם מצד הלקוחת וגם מצד פרילנסריות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: