דרוש מידע האם יש עוד בית חולים שאפשר להסתובב בו

חחח

משתמש סופר מקצוען
על איזה אסותא מדובר, יש כמה, אני ביררתי לגבי אסותא ברמת החייל, והבנתי שאין צורת בניה מיוחדת. מה שכן, לגבי האסותא הספציפי הזה, אין בעיה להיכנס, כי אם בימים מיוחדים ובשעות מסוימות שבהם עושים הפלות, בשאר הזמנים אין שום בעיה, אך איני זוכר כעת את הפרטים המדוייקים ויש לברר אצל אגודת הכהנים.
אסותא אשדוד כמובן.

חחח

משתמש סופר מקצוען
וואו, אני אשת כהן
עד היום ידעתי שרק שערי צדק לניאדו ומעניי הישועה זה בסדר.. הראשון ילדתי במעייני...
את הבן השני ילדתי בסורוקה בכלל, בגלל המון סיבות ואז בעלי התיעץ עם הרב של בית החולים ושם ספציפית הרב אמר שהבנין של מחלקת יולדות הוא די בנפרד ומותר לו להיות שם ללא שינה והסביר לו עוד כמה דברים שלא מבינה בהם
אז תכלס איפה אפשר ללדת בלי בעיות... ומה עם התינוק הוא בן כהן?
אני יודעת שאת אסותא אשדוד בנו מלכתחילה בצורה שיהיה פחות בעיה לכהנים. יש שם רב שאפשר לברר מולו.

אנושית

משתמש מקצוען
. עם כל זה יש יולדות שטוענות שהם מרגישות יותר בטוחות בבית חולים רשמי ומכובד מאשר בבית חולים, וידוע שאצל יולדות, הרגשת הביטחון חשובה מאוד גם אם היא לא הגיונית ממש.
לגבי זה, יש משמעות רפואית, ולא רק רגשית, ללידה בבי"ח שיש בו טיפול נמרץ הן לאם והן לתינוק. גם אם ב"ה, הרבה לידות מסתיימות בשלום לאם ולילד יש כאלו שפחות, בטח עם ההריון בסיכון או רקע רפואי כמו שנכתב כאן.
זה לא רק תחושת ביטחון נטולת בסיס...

תלמיד מובהק

משתמש רשום
לגבי זה, יש משמעות רפואית, ולא רק רגשית, ללידה בבי"ח שיש בו טיפול נמרץ הן לאם והן לתינוק. גם אם ב"ה, הרבה לידות מסתיימות בשלום לאם ולילד יש כאלו שפחות, בטח עם ההריון בסיכון או רקע רפואי כמו שנכתב כאן.
זה לא רק תחושת ביטחון נטולת בסיס...
אתה צודק, ואכן הדגשתי שאם יש הוראה מרופא ללכת לשע"צ אין שאלה בדבר כלל, אבל בדרך כלל כשלא ידוע מראש על איזה סיכון או חשש לסיבוך צ"ע אם אפשר להקל ולהיכנס כדי להיות 'על הצד הבטוח'.

מה שאני

משתמש מקצוען
באותו נושא
בילדים ידוע לי שהכי מהודר שניידר שנפרד לגמרי מבלינסון עדיף גם ממעיני הישועה

ח"ול

משתמש פעיל
גם בשניידר יש מתים
לא מספיק ב"ה שיהיה צורך לכהנים לחשוש שאולי עכשיו יש מת
בלשון הלכתי "מיעוט המצוי"
גם בבתים לפעמים יש מת רח"ל אבל אין צורך לחשוש
(מה הגדר בדיוק של מיעוט המצוי זה דיון הלכתי ואגב בהרבה איסורים למשל תולעים באוכל מתי יש חיוב לחשוש ואסור לאכול בלי בדיקה)

אפרת אייזן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
UX UI
אוטומציה עסקית
שלט אזהרה לכהנים זה מספיק?
כי בהרבה בתי חולים יש אבל זה לא מספיק- ממה שאני יודעת ממישהי שבעלה כהן
כי למשל בעין כרם יש שלט אזהרה לכהנים גם בכניסה הראשית וגם בכניסה חמכון שרת
אבל זה לא מספיק כי כל אזורי בית החולים מחוברים בפרוזדורים תת קרקעיים.
בהדסה עין כרם הבעיה זה המכון הפתולוגי שיש שם שלא ברור אם הדלתות הכפולות שיש שם באמת מספיקות.

ביצת הפתעה

משתמש פעיל
אני יודעת שאת אסותא אשדוד בנו מלכתחילה בצורה שיהיה פחות בעיה לכהנים. יש שם רב שאפשר לברר מולו.
סליחה על ההקפצה,
איזה רב זה ואיך אפשר לפנות אליו?
כמוכן איך הביה"ח משאר הבחינות?
אם יש מי שמכיר באופן אישי, בעיקר בלידות וטיפול בילודים (אם יש ח"ו בעיה לא צפויה)
ומה המצב שם עכשיו במלחמה?
תודה רבה!

חחח

משתמש סופר מקצוען
סליחה על ההקפצה,
איזה רב זה ואיך אפשר לפנות אליו?
כמוכן איך הביה"ח משאר הבחינות?
אם יש מי שמכיר באופן אישי, בעיקר בלידות וטיפול בילודים (אם יש ח"ו בעיה לא צפויה)
ומה המצב שם עכשיו במלחמה?
תודה רבה!
רב המרכז הרפואי, הרב יעקב קיהן. לשכת הרב: בקומה 2-. קיים שילוט טל': 052-7134394, 072-3399157.

אני אישית מאד נהנתי מהבית חולים ומהצוות. יש להם מענה במקרה ויש בעיות ח"ו. (יש להם את כל המחלקות הנדרשות)
אין לי מושג מה עכשיו במלחמה. אבל תוכלי לנסות לברר אצל המתאמת קשרי קהילה - אודי הגר 0548454476

אנוכי

משתמש מקצוען
יש לפעמים כמה מתים רח"ל זה אחר זה בשערי צדק לפעמים 5 מתים רח"ל בזא"ז
בעיקרון, בטלפון שלהם אזהרת כהנים תקפה לזמן מסוים ולעיתים מחדשים אותה,
פעם בעלי התקשר לרב ביה"ח והתלונן שכבר X שעות האזהרה קיימת אם זה הגיוני- הרב אמר לו שיבדוק, ואכן, האזהרה כבר לא היה תקיפה מזה זמן, רק שמישהו לא טרח לבדוק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה