דרוש מידע האם יש עדיין חוק 3 דקות- מכבי .....

GBSA

משתמש סופר מקצוען
אצלינו במרפאה השכונתית במכבי זה גם ככה. בשביל לקבוע תורים למרפאות אחרות צריך להתקשר למוקד.
אם אינני טועה המזכירות בסניף יכולות לקבוע לכל המקומות, וזה שאומרים לך שלזימון תור להתקשר למוקד זה כדי להוריד עומס. אז תסבירי לה שזה חשוב לך ואת לא מצליחה לתפוס את המוקד ויקבעו לך.
ושירותי משרד הכי נוח דרך המזכירות בסניפים - הן יעילות פי כמה.

LO

משתמש פעיל
טוב שנפתח האשכול. הייתי בדרך לעבור למכבי. דווקא במאוחדת עונים יחסית מהר וזה גם שיקול להישאר שם

תותית י.

משתמש מקצוען
שזה לא משרד ממשלתי
כאילו ובמשרדים הממשלתיים זה בסדר??
לא מספיקים להם המיסים שאני משלמת להם כל חודש????
משום מה זה הכי מעצבן אותי... יותר מהקופה
רבש"ע מה ביקשתי?? לעדכן את הת.ז.?? בשביל זה אני צריכה לקבוע תור מעכשיו לאחרי חנוכה???

GBSA

משתמש סופר מקצוען
טוב שנפתח האשכול. הייתי בדרך לעבור למכבי. דווקא במאוחדת עונים יחסית מהר וזה גם שיקול להישאר שם

אם זה מה שזה גורם לאנשים, חובה עלינו לדייק..
בכל קופה יש מעלות וחסרונות - ולמכבי יש הרבה מעלות,
בהרבה תחומים הם נוחים יותר מכל קופה אחרת - וממה שהתנסיתי עד עכשיו - והתנסיתי לא מעט - הם אולי הקופה הטובה ביותר.
השירות ברובו מצויין - אשפוזים וכו' הם מאוד נוחים - יותר מקופות אחרות.
האתר שלהם מאוד יעיל - אם כי בחודשים האחרונים (בעיקר) עקב שדרוגים מסוימים - הוא איטי - אך אני חייב לציין שחל שיפור גדול בעניין (הייתה תקופה ממש בעייתית ועכשיו הוא רק קצת איטי).
למוקד אכן צריך להמתין - לפעמים לא מעט - בזמנים של עומס (יש זמנים שהמענה ממש מהיר), אבל מי שקצת מנוסה יודע לעבוד מול המזכירות בסניף והם מסדרים לו מהר כל מה שהוא צריך!
באופן כללי השיקול העיקרי הוא רופא המשפחה ורופא הילדים באיזור המגורים. ואחריו זה התחייבויות אשפוזים רופאים מומחים המתנה לבדיקות ועוד.
בשקלול הנתונים אני ממש לא מתחרט שאני במכבי - והשתמשתי בהם הרבה מאוד בהרבה תחומים.
הדבר היחיד שהפריע לי קצת במכבי זה מרובעות מסוימת וחוסר יכולת לכופף נהלים - גם בקורונה בכל מיני דברים (למרות שבד"כ היה מענה ממש מהיר ושירות מהיר עד הבית כשהיה צריך), וגם בעוד תחום שהתנהלתי מולם.

אני כותב את זה למרות שבתחום מסוים - נעשה לי עוול גדול ע"י הקופה - ולמרות פניות חוזרות ונשנות למכבי לא קיבלתי מה שהייתי צריך.
ולמרות זאת אני חושב שמכבי מבחינתי הקופ"ח הכי טובה.

(אין לי מניות שם:rolleyes:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה