מחסה לשפנים
משתמש פעיל
באתר של מכבי עד שאתה מצליח להזמין תור לרופא משפחה אתה כבר יכול לבטלו.. מנסיון
הבנתי שהבעיה היא ממחשבים מסוננים.מתפלאת על מה שכותבים פה.
דווקא יש לי מענה מהיר ודרך האפליקציה במהירות אפשר לקבוע תור
אין לי פה אינטרסים, סתם לקוחה
תתקשרו לסניף שלכם ודרכו תקבעו תורים, לא דרך המוקד.מנסה להשיג את מכבי בטלפון ומחכה שעות על הקו כל פעם מחדש, בין לקביעת תורים ובין לשירותי משרד ובין לקבלת מספר טלפון ! השיא שלי זה 75 דקות (מתחרים יפה עם התמ"ת)
וברצוני לשאול האם יש מי שיודע האם בוטל החוק שהם חייבים לענות תוך 3 דקות ????
מוזר, כי אני מופתע חיובית מהמהירות שלהם, אולי זה תלוי בסניפיםומזרחי טפחות כדי לעשות העברה דרך הטלפון ניסיתם פעם ..אני לא ממליץ לכם לפני שתקנו חבילת בונוס מחברת הסלולר
אז זה כנראה באמת לא חוקיבמכבי יש אופציה לשיחה חוזרת??
לא נראה לי - וגם לא זכור לי שמעדכנים על מיקום בתור.
לוידע על מה את מדברת מאז הקורונה מחכים במכבי ממוצע חצי שעהמתפלאת על מה שכותבים פה.
דווקא יש לי מענה מהיר ודרך האפליקציה במהירות אפשר לקבוע תור
אין לי פה אינטרסים, סתם לקוחה
בהחלט זוועה !!!!לוידע על מה את מדברת מאז הקורונה מחכים במכבי ממוצע חצי שעה
והמעצבן ביותר שזה לא משרד ממשלתי אלא קופת חולים שמקבלת על כל לקוח כסף והמון כסף
לא מצליח להבין איך זה נמשך ככה
אצלינו במרפאה השכונתית במכבי זה גם ככה. בשביל לקבוע תורים למרפאות אחרות צריך להתקשר למוקד.אני בלאומית ואני לא צריך אף פעם להתקשר למוקד שלהם
מתקשרים למזכירה של הסניף היא עונה בממוצע תוך שתי דקות ומסדרת את מה שצריך
בלאומית המזכירה קובעת גם למרפאות אחרותאצלינו במרפאה השכונתית במכבי זה גם ככה. בשביל לקבוע תורים למרפאות אחרות צריך להתקשר למוקד.
למה? אצלי הם עונים די מהר... האגב, השירות שלהם מעולה!!!ומזרחי טפחות כדי לעשות העברה דרך הטלפון ניסיתם פעם ..אני לא ממליץ לכם לפני שתקנו חבילת בונוס מחברת הסלולר
נכון דווקא מזרחי טפחות ידוע שאתה עובר בשניות לבנקאי האישי שלךלמה? אצלי הם עונים די מהר... האגב, השירות שלהם מעולה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: