זה נשמע שטויות היה יותר מעניין אותי הצעות של כדורים ללא מרשם שעוזרים תוך יום מניסיוןבכל חנות של פינוקים - ללין, בודי שופ, סבונים. תקני יותר מאחד כדי שזה יהיה חזק. לא בטוחה שזה יעזור, אבל משהו זה יכול לעשות.
זה נשמע שטויות היה יותר מעניין אותי הצעות של כדורים ללא מרשם שעוזרים תוך יום מניסיוןבכל חנות של פינוקים - ללין, בודי שופ, סבונים. תקני יותר מאחד כדי שזה יהיה חזק. לא בטוחה שזה יעזור, אבל משהו זה יכול לעשות.
באמת לא משנה וסליחה על החדירה לפרטיות. הבנתי שמה שהרופא נתן לו לא עזר ולכן את רוצה עוד משהו.מה זה משנה?זה סוג של פחד מסויים
כתבתי שאני לא יודעת אם זה עוזר, ניסיתי לעזור...זה נשמע שטויות היה יותר מעניין אותי הצעות של כדורים ללא מרשם שעוזרים תוך יום מניסיון
מענין אם קיים כזה דבר.היה יותר מעניין אותי הצעות של כדורים ללא מרשם שעוזרים תוך יום מניסיון
אני לא יודעת בדיוק.@חינדלה תוכלי לתת לי פרטים כמה עולה הטיפות ולריאן?
זה עוזר על המקום?בכללית יותר זול עם מרשם?אני לא יודעת בדיוק.
בקבוק של 10 מ"ל משהו כמו 15 שח.
ואם זה שימוש יומי (פעמיים ביום 15- 20 טיפות) זה מספיק לשבוע.
לא יודעת לאיזה סוג לחץ אתם רוצים את זה, אבל בעקרון זה מיידי.זה עוזר על המקום?בכללית יותר זול עם מרשם?
כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.הוא הלך. אבל הכדורים שקיבל, זה תהליך טיפול של חודשיים בערך....
בכל אופן מה זה לבנדר?איפה קונים?עוזר מניסיון?
לא חושב ככה ,זה כמו שנגיד פסיפולרה עוזר לזה, מצד שני הוא לוקח כדורים, אז אם יש כדורים שעשויים מפספילורה הוא לא יקח כי זה יזיק לכדור השני? אז גם כאן זה בסך הכל מצמחים או דברים טבעיים לגמרי הוא לא יקח כי זה יהרוס?...גם טבעי יכול להיות מסוכן
תשכח מזה, אין דבר כזה.היה יותר מעניין אותי הצעות של כדורים ללא מרשם שעוזרים תוך יום מניסיון
מצטרפתקלונקס.
נראה לי שעובד מהר.
השאלה אם זה מותר יחד עם הכדור שכבר קיבל.
צריך לשאול את הרופא המטפל.
בטח שישזה נשמע שטויות היה יותר מעניין אותי הצעות של כדורים ללא מרשם שעוזרים תוך יום מניסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: