זה לא דרישה של התוכנות,חייבת מידע בדחיפות
תודה!זה לא דרישה של התוכנות,
אבל הן מאוד כבדות ולכן ככל שהמעבד יהיה חלש יותר הן ירוצו לאט יותר ויתקעו יותר
ועדיף מעבד I5 מדור 11 מאשר מעבד I7 דור 4
ואם זה מעבד I5 דור 13?זה לא דרישה של התוכנות,
אבל הן מאוד כבדות ולכן ככל שהמעבד יהיה חלש יותר הן ירוצו לאט יותר ויתקעו יותר
ועדיף מעבד I5 מדור 11 מאשר מעבד I7 דור 4
מישהו יודע???ואם זה מעבד I5 דור 13?
זה טוב מספיק?
תודה על המידע!הנושא של הI7 הוא הטיה גדולה, הוא יותר טוב מI5 ודאי אבל לא כמו שחושבים, בדרך כלל, I5 של הדור החדש, הוא שווה לI7 דור אחד קודם (כן, אני לא מגזים, דור אחד) ויותר טוב מI7 שלפני 2 דורות, וגם בI3 לפעמים הוא כן בדור נוסף (כלומר I3 של דור X הוא שווה לI7 של לפני 2 דורות, ויותר טוב מi7 של לפני 3,
הרבה אנשים לא יודעים, ומעדיפים לקנות מחשבים מאד ישנים בגלל שהם I7 לדוגמא דור 8 ואפ' 6 וכו', וזה טעות גדולה,
אם נראה לך שאני מגזים, את לא צריכה להאמין לי, יש אתרים שאפשר להשוות את הביצועים של דגמים של מעבדים מאד בקלות לדגומא:
כותבים את שתי הדגמים והוא מראה את השווהCPU Comparison: Benchmarks and Performance Tests – NanoReview
Here you can compare any desktop or laptop CPUs using real-world tests and benchmarks to see which one has better performance.nanoreview.net
סליחה שאני כותב בצורה קצת מאריכה ומסורבלת, ולא סתם זה מפסיק או לא, כי במחשבים, תמיד מספיק, ותמיד לא מספיק, כלומר, תמיד כל אחד ירצה משהו יותר טוב, יותר מהר, ויותר מהר, אבל ודאי שביותר ישן אפשר להסתדר אפ' להסתדר בשופי, ותלוי הרבה גם בהרגלי שימוש של כל אחד (אם יש בן אדם שתוך כדי שעושה גרפיקה, גם יש לו עוד הרבה תוכנות כבדות נוספות, שלוקחים חלק מהעמבד [מלבד הראם]).תודה על המידע!
מחשב עם מעבד I5 דור 13
של LENOVO זה מספיק טוב לגרפיקה?
תשובה ממש ממש לא נכונההנושא של הI7 הוא הטיה גדולה שמוצאים אותה מפרופורציה, נכון שהוא יותר טוב מI5 ודאי אבל לא כמו שחושבים, הרבה פעמים I5 של הדור החדש, הוא שווה לI7 דור אחד קודם (כן, אני לא מגזים, דור אחד) ויותר טוב מI7 שלפני 2 דורות, וגם בI3 לפעמים הוא כן בדור נוסף (כלומר I3 של דור X הוא שווה לI7 של לפני 2 דורות, ויותר טוב מi7 של לפני 3,
וכן אופן זה לא כלל ברזל, כי תלוי כל דור כמה השתפר מהדור הקודם, ויש שנים שיש פער גדול, ושנים שכמעט ואין הבדל
לכן הכי מומלץ זה להשוות בין המעבדים במסוימים באתרים לזה (יבאו לקמן)
הרבה אנשים לא יודעים, ומעדיפים לקנות מחשבים מאד ישנים בגלל שהם I7 לדוגמא דור 8 ואפ' 6 וכו', וזה טעות גדולה,
אם נראה לך שאני מגזים, את לא צריכה להאמין לי, יש אתרים שאפשר להשוות את הביצועים של דגמים של מעבדים מאד בקלות לדגומא:
כותבים את שתי הדגמים והוא מראה את השווהCPU Comparison: Benchmarks and Performance Tests – NanoReview
Here you can compare any desktop or laptop CPUs using real-world tests and benchmarks to see which one has better performance.nanoreview.net
אין לי זמןתוכלו להתייעץ עם חיים מחשבים מומלץ מאד!!!
הוא גם נראה לי יביא לכם הצע"מ יותר זולות ממה שהבאתם כאן
מביא הכל במשלוח עד הבית כולל כל ההתקנות
0527684847
אוקייכמו שכתב @מחשבים זה אני ! הכל מסובך ולא מסודר. יש I5 שיותר טוב מI7 של אותו הדור. ויש I3 שיותר טוב מI9 שולחני של כמה דורות לפניו.
ננסה לפרק את זה.
יש את הסדרות השולחניות. בהם אכן הסדר פחות או יותר הגיוני, I3 הוא החלש (אם הוא עדיין קיים) I5 חזק ועושה את העבודה. I7 מיועד למשתמשי גרפיקה כבדה, (גיימינג ועריכות וידאו כבדות). I9 זה למי שיש לו ממש כסף מיותר לבזבז.
יש שם גם סדרות פנימיות, F,K,T, פחות קריטי.
ויש את הסדרות הניידות. הם חולקות שמות דומים לנייחים אבל אין להם כל קשר מעבר לזה. העיקרון של מספר יותר גבוה יותר טוב אפילו לא נשמר פה. כי צריך לחלק את הסדרות הניידות לשלושה סוגים.
סדרת U (גם G או P נכנסים שם) מיועד לשימוש קל. לא משנה אם זה I7 או I3 כולם נועדו לעשות כמה שפחות פעולות. למה? כדי לחסוך בחשמל. בפועל אין באמת הבדל בין I5 לI7 בתוך הסדרה, רק שבעומס לא קבוע וממושך I7 יציג ביצועים מעט יותר טובים. לכן המעבדים האלו לעולם לא יתאימו לגרפיקה כי גרפיקה במאותה דורשת מאמץ ממושך.
ובנוסף לזה צריך לזכור שהכל תלוי בתמיכה. אדם שישים מנוע של מזארטי בסובארו אולי יצליח להאיץ למהירות גבוהה, אבל אז הוא ישאר עם הגה ביד ותו לא. החוזק של המחשב עצמו חשוב מאוד, לא הכי, אבל חשוב. לכן אפשר לראות טינקפדים עם מעבד Core 2 Duo שעדיין מתפקד. אבל אל תשווה ביצועים. ומאותה סיבה למרות שI3 של דור 13 כמעט מגיע לביצועי I7 דור 9 אף אחד לא באמת חושב שהוא יגיע אליהם. הקירור חשוב מאוד, והחוזק של מחשב עצמו קריטי לא פחות.
ויש את סדרת הH שהיא נועדה לתת ביצועים גם על חשבון צריכת חשמל. בדרך כלל היא סדרה שמעל סדרת הU. אם יש I5 שיש לו H בסוף השם הוא יותר טוב בפער מI7 הכי בכיר בסדרת U.
ויש סדרת HX שנועדה לתת בוסט דומה ככל האפשר לנייח. היא הכי חזקה והכי חלשים שלה קרובים להכי גבוה בסדרת H.
ויש עוד נושא שכולם אוהבים לדבר עליו. הדור. אז כן כמו שכתב @מחשבים זה אני ! הדור הוא פונקצייה משמעותית בתוך הסדרה שלו. מחוץ לסדרה שלו הוא פשוט נמדד בחוזק המעבד ובשביל זה יש אתרים להשוות.
לכן מראש אני אומר שסדרת H מתאימה לגרפיקה בלי בעיה. I5 מהסדרה הזו עושה את העבודה, רק למי שזה העבודה שלו הוא קצת איטי יחסית למעבדים הטובים יותר. וכמובן כמה שיותר למעלה יותר טוב. סדרת HX היא פשוט הורגת וכל מעבד שם הוא טוב. כמובן עם אותו הכלל של כמה שיותר למעלה יותר טוב.
ואחזור שוב שיש לזכור את החוזק של המחשב וכמה הוא יתמוך בפעולות חזקות לאורך זמן. ולכן לפעמים, למרות שבבאנצ'מארקים זה לא ככה, עדיף לקחת מעבד מדור ישן יותר וחלש יותר כי המחשב שלו יתמוך בכל עוצמת המעבד בשונה ממחשב שנראה חדיש ונוצץ אבל הוא לא יודע לנצל את כל העוצמה.
מקווה שעזרתי כמו שבלבלתי.
ועל פי מסקנות המאמר הזה המחשב שהצעת הוא מצוין מכיוו שיש לו מעבד HX וכיוון שהסדרה של המחשב נחשבת חזקה ומעולה. רק אני מציע לשרדג את הראם כי היום גם 16 זה לא מספיק.
אם את יודעת מה המחיר שאת רוצה לשלם ומה את רוצה לעשות תקבתי ממנו את המחשב כבר בשבוע הבא... (ראשון שני...)אין לי זמן
דוד שלי מגיע לחגים והוא מביא לי את זה
חייבת לחתוך מהר
לא כלכך משנה המחיר.
לכן חשוב לי המידע דחוף
לא בטוחה שבמקרה הזה כ"כ חשוב להרחיב את הראם דווקא ל- 64.ועוד משהו שהפרסישן נעול להוספת ראם. יש לו 32 ואי פאשר להוסיף יותר. בלגיון נראה לי שאפשר והעבודה עם 64 מול עבודה עם 32 היא בלתי ניתנת להשוואה במיוחד שההפרש הוא חצי מ400$
יש לך את המחשב הזה?אם את רוצה מחשב שיחזיק ל המוווון זמן ויתן לך ביצועים שתהי מופתעת תלכי על פרסיזן זה עולם אחר לחלוטיןןןן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: