אני אענה בתור יועץ משכנתאות כמובן..התחלתי תהליך של לקיחת משכנתא ויש לי יועץ שמטפל לי בזה (אני לא משלם לו, יש לו איזה הסדר עם המתווך שלי),
השאלה שלי האם זה מקובל להעביר את ההצעה שלו ליועץ אחר שאולי ייתן לי משכנתא יותר טובה?
קח בחשבון שכעט כל מי שעונה פה הוא נוגע בתחוםהתחלתי תהליך של לקיחת משכנתא ויש לי יועץ שמטפל לי בזה (אני לא משלם לו, יש לו איזה הסדר עם המתווך שלי),
השאלה שלי האם זה מקובל להעביר את ההצעה שלו ליועץ אחר שאולי ייתן לי משכנתא יותר טובה?
תודה על התגובהקח בחשבון שכעט כל מי שעונה פה הוא נוגע בתחום
ולמעשה אפילו שזו התנהגות לא יפה ולא נחמדה
אם אתה בטוח שיועץ אחר יביא לך משכנתא יותר טובה גם בעשירית אחוז כדאי לך לעשות את זה כמובן אחרי שהוא נותן לך את ההצעה מסודרת ואתה ניגש ליועץ אחר שאומר לך שהוא יכול להוריד לך ריבית בתמהיל הנוכחי אין שום סיבה בעולם שלא תעשה את זה
אולי תפצה את היועץ הראשון תשאל רב...
במקרים רבים עדיף לך לשלם לשני יועצים ולקבל עשירית אחוז ריבית פחות
לגבי תשלום שישאל רב או שיחליט לבדתודה על התגובה
עניתי, מתוך בקשה - אל תעשו לנו את זה!
אם לקחת מישהו וסיכמת איתו שהוא עכשיו עובד קשה עבורך, הגיוני שפתאום תנפנף אותו?
זו ממש הונאה - ואיסור תורה.
שיעבור אליו רק אם הוא נותן לו רביות יותר טובות אחרי שנכנס לתיק עמוקמעבר לכך, שטכנית זה לא שייך, ואין יכולת השוואה ללא כניסה עמוקה לתיק.
כמובן תלוי בגודל המשכנתאואגב, לגבי עשירית האחוז - זה לא נכון.
מכיון שבחינה מקצועית היא ל5 שנים קדימה, ו0.1% לא שווה בהכרח ביחס אכילת הקרן, שווי של עבודת יועץ.
לילה טוב!
חד משמעית - כל מילה נכונה!!!ואני יכתוב מהצד שתפרו אותו.....
חד משמעית כן!!!! -
אל תתן אמון מוחלט בבן אדם שאתה לא מכיר [היטב....]
בעסקה שאמורה להיות הגדולה והמשמעותית בחיך חיי אשתך ובעצם כל המשפחה!!
שכל פער קטן יכול להסתיים במאות אלפי שקלים!!
אז לסיכום -
אם היועץ לא אבא שלך
תברר תשוה ותבקש יפה הסברים על כל השאלות והפערים שנראה לך שיש
כי הוא מקבל מספיק כסף גם כדי לענות על שאלות שאולי הם לא לעניין
כל מילה - זהב!קודם כל ממש לא מקובל
לא מכיר עוד בעל מקצוע שמבקשים ממנו לעשות עבודה ואח"כ משווים
היית מזמין שיפוצניק שישפץ ובסוף אומר לא חביבי השיפוצניק השני אמר שיכול לעשות יותר יפה את הגמר לכן אני לא משלם לך מביא אותו שיפרק ויבנה שוב???
מאיפה המחשבה הזאת בכלל??
הייתם פונים ל2 גרפיקאיות שיביאו עיצוב למודעה ולזאת שפחות מוצא חן בעינכם לא הייתם משלמים??
יש אנשים שלצערינו התרגלו לנצל !! אין לי הסבר אחרת מאיפה זה מגיע
ואני לא נוגע בדבר את המשכנתא שלי לקחתי לבד ללא יועץ עם שיעורי בית טובים קודם והרבה כאב ראש רק לחשוב שאחרי כל העבודה הזאת עוד משהו היה אומר לי לא צדיק יש עשירית אחוז פחות מההוא אז לא מגיע לך שכר
הזוי בעיני!!!
מי סיכם עם היועץ ?התחלתי תהליך של לקיחת משכנתא ויש לי יועץ שמטפל לי בזה (אני לא משלם לו, יש לו איזה הסדר עם המתווך שלי),
אני מסכים עם כל מילה כאדם שלקח משכנתא לפני ביררתי היטבחד משמעית - כל מילה נכונה!!!
לברר היטב על היועץ לפני ההתקשרות איתו. ומאז - לסמוך על מקצועיותו.
אני, וכך יועצים רבים מאד, עונים ונענה בשמחה על כל שאלה או רצון להבין מצד הלקוח.
ואם הלקוח חושש, זכותו להביע זאת בפני היועץ - ולבקש אפילו את הפסקת הטיפול בו.
כמה לשלם אז ליועץ?
או לפי מה שסוכם ביניהם על הפסקה באמצע עבודה, ואם לא סוכם - ניתן לברר מה מקובל, או שאלת רב. העיקר שלא לריב על מעט כסף.. אף אחד לא מחפש קפידות ר"ל.
אבל,
וכאן בא האבל הענק..
לא לנהל מול 2 יועצים בו זמנית תהליך - כשהכוונה לשלם לאחד מהם, שיהיה מוצלח יותר, ללא יידוע והסכמה מראש של התהליך של שניהם.
איך זה מסתדר לכם אחרת?..
ואני יכתוב מהצד שתפרו אותו.....
חד משמעית כן!!!! -אל תתן אמון מוחלט בבן אדם שאתה לא מכיר [היטב....]
בעסקה שאמורה להיות הגדולה והמשמעותית בחיך חיי אשתך ובעצם כל המשפחה!!
שכל פער קטן יכול להסתיים במאות אלפי שקלים!!
אז לסיכום -אם היועץ לא אבא שלך
כי הוא מקבל מספיק כסף גם כדי לענות על שאלות שאוליהם לא לעניין
ואם היועץ הוא אח שלי?אז לסיכום -
אם היועץ לא אבא שלך
כי הוא מקבל מספיק כסף גם כדי לענות על שאלות שאולי הם לא לעניין
רק להבהיר שבשום אופן לא היתה כוונתי לתת ליועץ לעשות עבודה מבלי לשלם לו אח"כ!!קודם כל ממש לא מקובל
לא מכיר עוד בעל מקצוע שמבקשים ממנו לעשות עבודה ואח"כ משווים
היית מזמין שיפוצניק שישפץ ובסוף אומר לא חביבי השיפוצניק השני אמר שיכול לעשות יותר יפה את הגמר לכן אני לא משלם לך מביא אותו שיפרק ויבנה שוב???
מאיפה המחשבה הזאת בכלל??
הייתם פונים ל2 גרפיקאיות שיביאו עיצוב למודעה ולזאת שפחות מוצא חן בעינכם לא הייתם משלמים??
יש אנשים שלצערינו התרגלו לנצל !! אין לי הסבר אחרת מאיפה זה מגיע
ואני לא נוגע בדבר את המשכנתא שלי לקחתי לבד ללא יועץ עם שיעורי בית טובים קודם והרבה כאב ראש רק לחשוב שאחרי כל העבודה הזאת עוד משהו היה אומר לי לא צדיק יש עשירית אחוז פחות מההוא אז לא מגיע לך שכר
הזוי בעיני!!!
חלילהלא לנהל מול 2 יועצים בו זמנית תהליך - כשהכוונה לשלם לאחד מהם, שיהיה מוצלח יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: