@ירושלמי987מידיעה?
באופן כללי מומלץ להתרחק ממכשירים "קורנים" רק שאורך היום עוד "אין ברירה" וגם אנחנו לא נמצאים ברצף (מקווה) ליד המכשירים. אבל לאורך הלילה סתם להיות ליד באופן רצוף וללא שום צורך אז באמת עדיף להימנעזה באמת מסוכן?
אני יושנת בחדר עם הראוטר ממש קרוב לראש...
אף פעם לא חשבתי על זה
יש אנשים שסובלים כל החיים ולא הולכים לצילומים כי המכונות פולטות קרינה.@ירושלמי987
אני ישנה עם פלאפון צמוד. ומחשב במרחק סנטימטר
בינתיים אני חיה...
יש דברים מסוכנים יותר. וד"ל.....
אפח'ד לא ביקש שנעבור להשתמש ביונת דואר במקום סלולארי, אבל בהחלט אפשר למזער ובקלות חלק נכבד מהקרינה המיותרת שאנחנו חשופים אליה.יש אנשים שסובלים כל החיים ולא הולכים לצילומים כי המכונות פולטות קרינה.
ובקורונה היו כאלו שלא נכנסו לחנויות שלש שנים, כי בודקים חום עם משהו שפולט קרינה...
(שניהם כתובים מידיעה)
נו...
מה הבעיה לכבות את הוויפי?מבחינת קרינה וכו'....
בגלל המצב אנחנו ישנים כולנו בממ"ד והראוטר של בזק נמצא בחדר הזה...
כל ערב אני מכבה את האינטרנט בכפתור או מוציאה מהחשמל.
זה באמת פולט קרינה או שאני מדמיינת!
להרוס?@עורכת וידיאו אם יש מכשירים שמחוברים לראוטר, כגון מזגנים, מצלמות, מנורות, לא לכבות את הוויפי או את הראוטר לפני שבודקים מה זה יכול לגרום, לעיתים זה יכול להרוס את המכשירים.
זה יכול להרוס לעיתים הגדרות חיבור וסיסמאות או סתם בן אדם שלא יודע לחבר אחר כך לבד ויצטרך לשלם טבין ותקילין לטכנאילהרוס?
מקסימום לא יוכלו להתחבר אליהם כל עוד הוויפי מכובה
גם יכול למחוק את המצלמותלהרוס?
מקסימום לא יוכלו להתחבר אליהם כל עוד הוויפי מכובה
מעולם לא נתקלתי בראוטר שמאפס את הסיסמה או משנה שם רשת כשמכבים את הוויפיזה יכול להרוס לעיתים הגדרות חיבור וסיסמאות
מי שהצליח לכבות כנראה גם ידע איך להדליקסתם בן אדם שלא יודע לחבר אחר כך לבד ויצטרך לשלם טבין ותקילין לטכנאי
למחוק את המצלמות???גם יכול למחוק את המצלמות
אני כל לילה מכבה את הראוטר - כבר כמה שנים..@רייזי053
את יודעת להגיד לי אם זה בעיה לנתק כל יום את הראוטר
זה לא יהרס פשוט ככה אמר לי טכנאי של בזק
הראטור נמצא לי בחדר שינה
נו..ברור, כי אין לך מכשירי בית חכם שמחובריםאני כל לילה מכבה את הראוטר - כבר כמה שנים..
לא קרה לו כלום בינתיים...
נכון, ב"ה..נו..ברור, כי אין לך מכשירי בית חכם שמחוברים
כנ"ל, אם אין מכשירים מחוברים אז אין בעיה.@רייזי053
הראטור נמצא לי בחדר שינה
אשריך, אבל יש כאלו שיש להם מצלמות עם וויפי שמחוברות כמובן לנתב הביתי,וכן מזגנים ומנורות.נכון, ב"ה..
ראוטר עם נטפרי.
משמש לגלישה כשרה באינטרנט.
אם בטעות מאפסים את הראוטר ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה מספר פעמים, כל המכשירים (מחשבים וכ'),@רייזי053
הראטור נמצא לי בחדר שינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: