אני בשוק בית שמשית...שישית שוקולד מריר של ורד הגליל עולה החל משבוע שעבר 25.00 ש"ח!!!
ביש זה בד"כ 19.9
(לפעמים גם 14.9)
אני בשוק בית שמשית...שישית שוקולד מריר של ורד הגליל עולה החל משבוע שעבר 25.00 ש"ח!!!
הם קטנות מידי בשביל רשת גדולה כמו אושר עד או רמי לויגם כל החנויות שמתחת לבתי הכנסת שייכים לחברת ק.ס.ם?
תבלינים אפשר למצוא בבראשית וקליית יבגי.כן
שמעתי על זה , וזה פשוט נורא
חסרים ליש כמויות של מוצרים , ולכן צריכים לעשות השלמות בכל רחבי העיר במחירים מטורפים
לצערי פשוט התרגלתי לאיכות נמוכה של מוצרים/לחוסרים
פרות וירקות בקושי יש כאן טריים ויפים,
תבלין הודי זה דבר שאני מחפשת המון ופעם בשנה בערך מוצאת על המדף ביינות ביתן
עוגה כאן מפרוג שהיה צריך ריבת חלב מסויימת חפשתי בארבע חנויות ולא מצאתי,
מבאס
גם ביש חסד הגדול יש מבחר תבלינים.תבלינים אפשר למצוא בבראשית וקליית יבגי.
בהצלחה.
לא חושב שזה עמוס עד כדי כך... וגם אם כן לא בצורה הפרעתית. בעיקר בסניף הגדול - אבני נזר - ולשלם משלמים בקופה עצמאית, תוך כמה דקות אתם בחוץ. (ואם השתשמשתם באקדח המחירים, אז בכלל עוד יותר מהר)איזה היגיון יש בדבר הזה כשגם ב2 הסניפים הנ"ל יש עומס אדיר במהלך השבוע שלא לדבר על החל מיום רביעי ואילך אז נראים התורים כמו חלוקה חינמית לפני שנות הרעב?
רוב המוצרים שיש בדרך כלל (ושיש חסד לא נמנעת מלהביא אותם) וחסרים על המדף, בדרך כלל אחרי יום או יומיים יש את זה שוב..ממש ככה, לפעמים המדפים ריקים.
אני מדבר על מוצרי צריכה בסיסיים כדוגמת קמח לבן ושמן קנולהויש דברים שאכן אין ברשת "יש" ויש רק ביקרים ועדיף ככה. (וכי עדיף שגרם רשת יש תיהיה יקרה העיקר שמה שאני מחפש יהיה?)
פלא בעיני.אני מדבר על מוצרי צריכה בסיסיים כדוגמת קמח לבן ושמן קנולה
זה תבלין בקוביה של חברת קנורתבלינים אפשר למצוא בבראשית וקליית יבגי.
בהצלחה.
כתבתי - קמח לבן.אבל אני מאמין שאתה מדבר על הקמח בוואקום של 4.9 או 3.9 שגם זה כמדומני מתמלא מדי פעם.
כמה לא הוגן לקשר בין ההקמה של הרשת ע"י הרב כרמל, שבאמת הייתה זולה אז, לבין המציאות עכשיו...
היא כבר שנים לא זולה..כמה לא הוגן לקשר בין ההקמה של הרשת ע"י הרב כרמל, שבאמת הייתה זולה אז, לבין המציאות עכשיו...
ביחס למחירים היום וביחס לחנויות האחרות, היא הייתה זולה.גם לפני שקנו אותה מכרמל..
אם מדברים על ירושלים לדעתי שערי רווחה הכי נוחה וזולה בלי יותר מידי שטויות ומבצעים 4ב.... וכו"
ולדעתי יש חסד יותר זול משניהם.אני קונה גם בשערי רווחה וגם באושר עד ,אני אחד שזוכר מה המחיר של כל מוצר
לא מצאתי הפרשים כמעט לטובת שערי רווחה,אלא אם כבר אז להיפך..
באושר עד זה חווית קניה,כל שבוע מוצרים מעניינים אחרים בזול,מוצרי חשמל צעצועים וכו'
בשערי רווחה יש פלוס שיש פיצוחים במקום,שזה נחמד מאוד.
לזו"צים שערי רווחה עדיף שיש שם מוצרים קטנים,באושר עד בד"כ רק מארזים גדולים
מעניין להשוות חשבונית קניה בין הסופרים הנ"ל לבר כל/נתיב החסד/רמי לוי ירושלים
תלוי באיזה עירולדעתי יש חסד יותר זול משניהם.
הדבר הראשון זה לומר לכל הארגוני צדקה שאתם לא מעוניינים לקבל תווי קניה של הרשת ה"פרסרית" הזו.לאחרונה נחשפתי להפרשי מחירים הזויים בין רשתות השיווק השונות
רשת שהשתלטה בשנים האחרונות על הריכוזים החרדיים ומכרה במחירים סבירים יחסית לאורך שנים
העלתה את המחירים בעשרות אחוזים בתקופה האחרונה, ואין פוצה פה!!
איך אנחנו עוצרים את זה?
על איזה רשתות אתם ממליצים לערוך בהן קניות תקופתיות?
ואיך גורמים לרשתות זולות לפתוח סניפים נוספים בארץ?
זכור לי שעכשיו המחיר עלה ל6.5 אולי אני טועה.
סוכר לבן, 1 ק"ג (יצרן/מותג: מעולה, ברקוד: 7290016749632) |
רשת | שם החנות | כתובת החנות | מבצע | מחיר |
---|---|---|---|---|
ברכל | ברכפלד | רשב"י 35, מודיעין עילית | 5.90 |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: