ככל הנראה שופרסל לא נותנים להם הנחה כ"כ גדולה בקניית התלושיםוהעיקר תבקשו מכל הארגונים שמחלקי לנזקקים כרטיסי קניה
שלא יחלקו שם כי 20% הולך לפח
ככל הנראה שופרסל לא נותנים להם הנחה כ"כ גדולה בקניית התלושיםוהעיקר תבקשו מכל הארגונים שמחלקי לנזקקים כרטיסי קניה
או שתעברו מהכפר לבית שמשתנסו כמה שיותר להימנע מלקנות שם ולהתארגן על קניה ביש חסד ומשנת יוסף
והעיקר תבקשו מכל הארגונים שמחלקי לנזקקים כרטיסי קניה
טוענים שחברת ק.ס.ם. חתמה עם שופרסל על בלעדיותמחילה על השאלה,
יש מישהו שעובד על זה שהרשתות הגדולות באמת לא תיפתחנה סניפים בעיר?
איך בכל מודיעין עלית יש 2 סניפים של יש חסד בלי אף מתחרים?
איזה היגיון יש בדבר הזה כשגם ב2 הסניפים הנ"ל יש עומס אדיר במהלך השבוע שלא לדבר על החל מיום רביעי ואילך אז נראים התורים כמו חלוקה חינמית לפני שנות הרעב?
תמיד זה כך ומתבקש.טוענים שחברת ק.ס.ם. חתמה עם שופרסל על בלעדיות
חוץ ממרכז עילית כל שאר הקרקעות שייכים לחברת ק.ס.ם. (חברת קריית ספר)תמיד זה כך ומתבקש.
אבל זה לא המרכז המסחרי היחיד שיש בכל מודיעין עלית.
נטו חיסכוןהולכים לפתוח חנות גדולה וחדשה בסוף רחוב רשי
של רשת שיש אותה גם באזור הצפון
הנה זההיה לפני כחצי שנה -שנה אשכול ארוך ארוך על רשת זו.
כןיש מישהו שעובד על זה שהרשתות הגדולות באמת לא תיפתחנה סניפים בעיר?
ממש ככה, לפעמים המדפים ריקים.חסרים ליש כמויות של מוצרים ,
גם כל החנויות שמתחת לבתי הכנסת שייכים לחברת ק.ס.ם?חוץ ממרכז עילית כל שאר הקרקעות שייכים לחברת ק.ס.ם. (חברת קריית ספר)
זכור לי שעכשיו המחיר עלה ל6.5 אולי אני טועה.ק"ג סוכר עולה בחצי שנה האחרונה 5.90!
כבר לא מרשה לקנות שם!!זכור לי שעכשיו המחיר עלה ל6.5 אולי אני טועה.
השבוע הזמנו במשנת יוסף 10 ב49כבר לא מרשה לקנות שם!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: