יש לכם הצעה?להחליף לעבודה רווחית יותר.
מאוד קשה היום למצוא עבודה (מנסיון)
יש לכם הצעה?להחליף לעבודה רווחית יותר.
אכן. מסכימה לחלוטין.בהחלט. אבל המחירים הם גבוהים.
באופן אישי הייתי מעדיפה לותר על הסיפוק וההנאה וגם על תג המחיר של אמהות עשוקה. (ולא רק)
יש המון תחומי ענין שלא קשורים לפרנסה/ תחום עיסוק שנשים רבות היו שמחות ללמוד ולהעמיק בהם לו היתה להן פניות ופנאי
וביננו, כל המקצועות שלומדים היום האם מישהי היתה לוקחת אותן כהובי?
החכמה היא להנות מהדברים הפשוטים. אוהב כסף לא ישבע כסף, ואם נלמד להנות מהחופשות הפשוטות של החלפת אווירה, נהיה בגדר 'טוב פת חרבה ושלווה בה'.
מישהו אמר מלון? ומישהו אמר מלון ב10 אלף??? זה ממש לא הסכומיםקנו לילד ה-X שלהם. במחירים של היום. כן. וב"ה לכל הנשואים שלהם יש דירות. ההורים שלי גם עוזרים לילדים לגלגל משכנאתות, כי הם טוענים שהם יותר על הכביש, ולצעירים זה עלול להיות יותר מורכב.
אין לי מושג מי הם הרבנים שאומרים שצריך לצאת, והאם הם גם קןבעים את רמת החופשה. כי בעבור ההורים שלי (וגם בעבורינו הרבה פעמים) יציאה לדירה מחוץ לעיר זו חופשה. והתאווררות יכולה להיות גם בנסיעה ליום.
כבר קרה שהשגתי להורים שלי דירה לידי לכמה ימים וזה היה הנופש שלהם באותו בין הזמנים. וזה היה טוב ובריא בעבורם. מי אמר שחייבים מלון?
החכמה היא להנות מהדברים הפשוטים. אוהב כסף לא ישבע כסף, ואם נלמד להנות מהחופשות הפשוטות של החלפת אווירה, נהיה בגדר 'טוב פת חרבה ושלווה בה'.
ואם תשאלי את ההורים שלי מה הם מעדיפים: לשלם 10.000 ש"ח למלון פעם בשנה, או לסגור עוד חתיכה מהמשכנתא לבן שלהם - הם יעדיפו בבודאות את האופציה השניה.
עניין של סדרי עדיפויות, כאמור. והסיפוק הזה נותן להם מליון אווירה ושחרור...
כי זוג צריך את הזמן שלו לצאת מידי פעם לבד.זה אתה החלטת.
אולי אנחנו מתחילים להכניס כל מיני דברים לראש ש"חייבים"?
אני לא שוללת את הצורך בחופשה. אבל למה זה חייב להיות בגדר חובה?
אשמח אם תוכל גם לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> נקודה קום זה ממש יעזור ליואשלח לך באישי רעיון לעבודה לבעל.
רוב נשות האברכים שלקחו על עמצן לשאת בנטל הכלכלי ע"מ שבעליהן יהגו בתורה אינן אחראיות כלל וכלל על האחריות הכלכלית בבית ומי משנהל את כלכלת הבית הם הבעלים.. הנשים אינם יודעות מה הולך בחשבון הבנק..לא באתי לזלזל ח"ו בלומדי התורה וק"ו לא בנשים שיוצאות לעבוד לפרנסת המשפחה ומוסרות נפש לכך, להיפך, באתי לומר שאישה צריכה לזכור בסופו של דבר ואחרי הכל שמטבע בריאתה היא תלויה בבעלה והוא צריך להיות הנושא באחריות של הבית בכל מצב גם אם הוא יושב ולומד כל היום. אני מכירה כאלו שהורידו מהבעל כל מה שיכלו ואח"כ מי שנפגע מזה זה המשפחה כולה. רובן כיום לא מצליחות לקחת את כל האחריות הכספית על עצמן, ובנוסף, לגדל ילדים ולהתנהל היטב בכל המישורים ביומיום. זו אמת שמתפוצצת לאט לאט בפנים היום. לכל אחד יש את התפקיד שלו וחשוב לא לשכוח זאת. זכות לימוד התורה היא משותפת לבעל ולאישה וגם האחריות להתנהלות משפחתית תקינה שייכת לשניהם בשווה. ואם יש צורך לצאת לעבוד ואם אז לא שוקעים בחובות- אז מה הפיתרון?? או להצטמצם -והיום כבר לא ניתן!!! או לגור בירוחם, דימונה או בכל אזור מתחרד אחר בקצוות הארץ, או שהבעל ממשיך ללמוד ולמות באוהלה של תורה וילדיו יוצאים החוצה כי קשה עניות בביתו של אדם יותר מחמישים מכות.
קרדיולוגבאיזה עבודה מרויחים 40 אלף אני סקרנית
כנראה התכוונת לנטוקרדיולוג
יש נשים שכן יכולות לעמוד הן בניהול הבית , והן בניהול הכלכלי,לא באתי לזלזל ח"ו בלומדי התורה וק"ו לא בנשים שיוצאות לעבוד לפרנסת המשפחה ומוסרות נפש לכך, להיפך, באתי לומר שאישה צריכה לזכור בסופו של דבר ואחרי הכל שמטבע בריאתה היא תלויה בבעלה והוא צריך להיות הנושא באחריות של הבית בכל מצב גם אם הוא יושב ולומד כל היום. אני מכירה כאלו שהורידו מהבעל כל מה שיכלו ואח"כ מי שנפגע מזה זה המשפחה כולה. רובן כיום לא מצליחות לקחת את כל האחריות הכספית על עצמן, ובנוסף, לגדל ילדים ולהתנהל היטב בכל המישורים ביומיום. זו אמת שמתפוצצת לאט לאט בפנים היום. לכל אחד יש את התפקיד שלו וחשוב לא לשכוח זאת. זכות לימוד התורה היא משותפת לבעל ולאישה וגם האחריות להתנהלות משפחתית תקינה שייכת לשניהם בשווה. ואם יש צורך לצאת לעבוד ואם אז לא שוקעים בחובות- אז מה הפיתרון?? או להצטמצם -והיום כבר לא ניתן!!! או לגור בירוחם, דימונה או בכל אזור מתחרד אחר בקצוות הארץ, או שהבעל ממשיך ללמוד ולמות באוהלה של תורה וילדיו יוצאים החוצה כי קשה עניות בביתו של אדם יותר מחמישים מכות.
בעיקר ברפואה באמתבאיזה עבודה מרויחים 40 אלף אני סקרנית
אני לא מכירה שום אישה ששמחה לחזור לעבודה בסוף החופשת לידהבקטנה, ככה, אשאל אותך: מכירה אישה שמוכנה להשאר בבית ו'רק' לגדל את ילדיה? שמעדיפה לא לצאת לעבוד?
הגיוני, אבל כך זה השתמע מדברייך.לא באתי לזלזל ח"ו בלומדי התורה וק"ו לא בנשים שיוצאות לעבוד לפרנסת המשפחה ומוסרות נפש לכך,
אף אחד לא אמר. רק אמרו בשם הרבנים שצריך לצאת, ולהחליף דירה עם מישהו זה כבר לא יציאה, ואפילו לא צימר פשוט בעירר אחרת.מישהו אמר מלון? ומישהו אמר מלון ב10 אלף??? זה ממש לא הסכומים
טסנו לחו"ל לכמה ימים ב3 אלף כולל הכל כולל מלון מפנק (במקרה הזה רצינו מלון במקרה אחר עדיף דירה תלוי בסוג הנסיעה)
אכן , אני יודעת על כך, ור אשר וייס בעצמו נוסע לחול,ר' אשר וייס אומר שאין איסור כלל לנסוע לטיול לחו"ל. כמובן אף אחד לא אמר שצריך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: