שאילה לי אליך האם אתה הולך עם הפסקים של ר' אשר בכל דבר??? או רק כשמסתדר לך???אז הנה הגיע הקלטע'ר...
כשאתה אומר "דרכנו" - דרכנו של מי? ממי קיבלת את ההסמכה להיות הנציג של הציבור החרדי?
מעריך מאד מי שמאידיאולגיה לא נוסע לחו"ל, ומעריך מאד גם מי שיודע לקבל שיש שונים ממנו...
מבחינה הלכתית - שמעתי שיעור שלם מר' אשר וייס שליט"א שהוא מתיר, ואין כאן המקום להאריך.
לפי התגובה שלך כל העוקבים כאן יודעים היטב את התשובה..
דבר נוסף גם אם ר' אשר מתיר זה לא אומר שצריך ליסוע והטרנד של הצעירים לטוס לחו"ל ואח"כ למצוא לעצמם את הרב ש"מתיר" זה סותר את כל מה שהיה מקובל עד לשנים האחרונות...
מנסה רק לתאר לעצמי אם הייתי שואל את ר' חיים זצוק"ל את ר' גרשון זצוק"ל וכו' וכו' אם לטוס לחו"ל או שמא להסתפק בחופשה כאן בארץ מה היתה תשובתם???? אני לא חושב שאתה חושב אחרת...
חשוב להגיד שנסיעה לחו"ל מעבר לפן ההלכתי שרוב הרבנים לא מתירים באופן גורף יש לזה גם פן אידיאולוגי והפן הזה הוא ערך חשוב מאד מאד!!!! כך שגם אם ר' אשר מתיר באופנים מסויימים אולי ואני מדגיש אולי זה רק מהבחינה ההלכתית ואין לזה קשר לבחינה האידיאולוגית. נקודה!
אז כשאני אומר דרכינו איני נציג של שום ציבור אבל בהחלט זו היתה דרך הציבור עד לטרנדים של השנים האחרונות...
וכולנו יודעים טוב מאד למי יש את המושגים החדשים האלו בראש...
מציע לך לכבד גם את אלו שחושבים אחרת ממך...