חחח גם אני באתי לשאול את זהעצניקים עובדים במשטרה ובחברות הייטק לא?
חחח גם אני באתי לשאול את זהעצניקים עובדים במשטרה ובחברות הייטק לא?
עצניקים עובדים במשטרה ובחברות הייטק לא?
מניסיון האמיתי התאוריה תורמת המון...אף אחת מהם לא נכנסת לתעשיית ההיטק, כי עקרונית זה אסור אצלנו.
בל הם עובדות במשרדים ממשלתיים, ועושות משכורת טובה.
הבנתי שמאוד מכינים אותם לראיונות ,
זה לא למידה חפיפניקית, אלא פשוט יותר התמקדות במעשי מאשר בתיאוריה.
אני מאמינה שחלק מהמתכנתות פה למדו בדידה- מה הקשר שלה להייטק? אין קשר, רק שזה משפשף את הראש.
השיטה אצלם זה פשוט להשתפשף דרך הקוד עצמו.
כןאני יכולה להסביר לך את ההבדל, בטוחה שאת רוצה?
אני גם יכולה להבין את ההבדל
כל הכבוד פרסומת לסמינר בדרך [כאילו] אקראית,דוקא בסמינר שלמדתי היו להם 100 אחוז השמה בשנה האחרונה.
(אהל רחל ירושלים)
יש להם שיטה מאוד מעניינת- שנה אחת למידה מאסיבית (בלי תיאוריה, בכלל) ושנה שניה- שנת נסיון. הווה אומר- עובדים ללא תשלום למקומות כמו משרד החינוך וכד' ובו זמנית ממשיכים ללמוד בצורה מתונה יותר.
זו בדיוק הבעיה....אצלנו יש יותר ממאה, ככה שזה קצת יותר מסובך...
גם לא סביר להניח 18 בנות עם מזל כל כך טוב באותו מקוםלא הגיוני שיש 100 מוכשרות באותו מקום
בת דודה שלי למדה תכנות אצליכם,סיימה לפני שנתיים או שלוש ולקח לה המוווון זמן למצוא עבודהדוקא בסמינר שלמדתי היו להם 100 אחוז השמה בשנה האחרונה.
(אהל רחל ירושלים)
יש להם שיטה מאוד מעניינת- שנה אחת למידה מאסיבית (בלי תיאוריה, בכלל) ושנה שניה- שנת נסיון. הווה אומר- עובדים ללא תשלום למקומות כמו משרד החינוך וכד' ובו זמנית ממשיכים ללמוד בצורה מתונה יותר.
איך קוראים לה?בת דודה שלי למדה תכנות אצליכם,סיימה לפני שנתיים או שלוש ולקח לה המוווון זמן למצוא עבודה
וזה עוד היה בשנה מוצלחת לא כמה עכשיו
קצת נשמע לי לא הגיוני האחוזים האלה
פעם היית צריכה לעבור מבחנים וסינונים ומה לא כדי להתקבל ללמודי תכנות,האם שווה ללמוד היום פיתוח תוכנה?
אני שומעת מכל הכיוונים שהמצב קשה...
ושמלא מתחילות לעבוד בפרטי
יש לי שכנה שפיטרו אחרי 12 שנה (!!!!) ממקום עבודתה
עוד חברה שאחותה פוטרה
שמעתי על עוד אחת שמחפשת כבר שנה וחצי עבודה
ובכלל הבנתי שעל כל משרה יש 200 קופצות
וכל אחת בטוחה שלה יש את הבשורה הטובה להביא
יש מישהי לעודד את רוחי?
נראה לך שאני ארשום את זה כאן?איך קוראים לה?
לא נראה לי שמשהו פה משתכנע ללכת לשםכל הכבוד פרסומת לסמינר בדרך [כאילו] אקראית,
שטויות במיץ.נכון, בנות עושות הכל בשביל להכנס רק בשביל ניסיון, בשביל קצת יותר סיכוי.
אבל נשים חרדיות (בעיקר בלי תואר) מנצלים אותן, וזה מבאס.
פרסומת לא אמורה לעבוד מיד אלא להכניס את ההסתכלות שהם רוצים לראש שלך ובאיזה צומת של ספק זה יקפוץ לךלא נראה לי שמשהו פה משתכנע ללכת לשם
צודקת.נראה לך שאני ארשום את זה כאן?
השם הפרטי מתחיל בת' והמשפחה בק'
לא רואה כ"כ עניין לרדת עליה בנושאים שלא נוגעים לגופו של אשכול והוא: סיכויי ההשמה בהייטק היום.עצניקים עובדים במשרדים של המדינה שרוצה לגזור עליהם גזירת שמד?
דבר ראשון, לא צריך להיות "מוכשרת" בשביל ללמוד תכנות.זו בדיוק הבעיה....
לא הגיוני שיש 100 מוכשרות באותו מקום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: