האם המחיר שמשלמות כלות מוצדק?

מצב
הנושא נעול.

יוכבדא

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
מותר למאפרת/מסרקת לעשות לי פחות עמיד ויותר חפיף בגלל זה???
לא נראה לי אף אחת תעשה לך פחות
היא יכולה להרוס את השם שלה.
רק מה - לכלה הן כן עושות יותר.
דוגמאות? תשאלי אותן, אבל ברור שיש.

שביעית

משתמש סופר מקצוען
מי שאמרה לי לא לוקחת.
אבל גם מי שלוקחת את מחיר הנסיעה - זה לא מכסה את זמן הנסיעה.

חחחחחח

הן דורשות מונית הלוך חזור.

לנו יצא כמה פעמים לשלם על נסיעה של 25 דק [נסיעה בינעירונית] - 200 ש''ח לצד.

אז מה לא שווה?
400 ש''ח ל- 50 דק'...

שביעית

משתמש סופר מקצוען
למה הגמחים שעוזרים לכלות מתנים את העזרה במחיר השמלה- לא הבנתי למה נטפלים דווקא לשמלה ולא לפיאה או לעיצוב הכסא כלה או לדירה שהיא קנתה למשל.

זה מאוד ברור למה.

שמלת הכלה זה משהו חד פעמי לערב אחד, אבל עולה בצורה בלתי פרופורציונלית. עם כל הכבוד לשמלה - אחרי שנה [בהגזמה] זה כבר לא מזיז לאף אחד, כולל לכלה.

אבל פאה משמשת לטווח של כמה שנים טובות ואם יחסכו בה - הכלה הולכת לאכול אותה במשך 5 שנים בנימינום ואח''כ להוציא אלפי שקלים על שיפוץ או פאה אחרת.

ועל דירה אני בכלל לא מדברת... השקעה הכרחית לחיים.

כיסא כלה - אפשר באמת לצמצם, ואכן זה אחד הדברים שמשתדלים לצמצם בהם לפני הכל.

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בלת"ק
מאפרת הסבירה לי למה איפור רגיל הוא 300 ואיפור כלה 1000:
א. היא נותנת לכלה איפור נסיון שזה איפור מושלם - חינם
ב. מגיעה עד הבית לכלה (רק הנסיעות והזמן זה כבר הרבה כסף )
ג. משקיעה באיפור הרבה יותר גם בחומר וגם בזמן - וכבר זה כמעט כפול זמן.

נשמע הגיוני, לא?

א. לא כולן נותנות איפור ניסיון.
ב. היא מגיעה הביתה גם לאם ולאחיות הכלה. לוקחת תוספת על הנסיעות ולא על האיפור.
ג. החומרים אותם חומרים. אין להן תיק נפרד לכלה ולאחרות. תבדקי.

הגיוני לקחת יותר. הפער הגדול לא הגיוני.

yaffab

משתמש מקצוען
גם אני חושבת שיש כאן הסחפות.
סגרתי עם מאפרת, איפור ותסרוקת - אלף שקלים.
ביום החתונה שלמתי לה 2000.
כי:
1. הפאה שהיא הביאה אתה לצורך התסרוקת - 350 שקלים.
2. נסיעה מבני ברק לאשדוד - 300 שקלים (והיא באה ל2 כלות באשדוד)
3. נסיעה נוספת בתוך העיר - 50 שקלים. (אני משלמת מקסימום 20)
4. להגיע אח"כ גם לחדר ייחוד (לחמש וחצי דקות) - 300 שקלים.

לא קבלנו איפור נסיון, כשהגענו לסגור על התסרוקת זה לקח בדיוק עשר דקות. כי ביננו כמה זמן לוקח להתאים גוון של פאה?
ביום החתונה, בין ההתרגשות להכנות הטכניות עם שאר הילדים בבית לא היה נראה לי לנכון להתווכח אתה.
והטעם שנשאר בפי היה לא נעים...

דודו

משתמש מקצוען
נקודה נוספת ששמתי מאוד לב לזה בתקופה שלפני חתונת בתנו, שיש הבדל (וגדול) במחירים בערים שונות. בירושלים למשל, הכל הרבה יותר יקר בנותני השרות, ספריות, מאפרות, שמלות כלה ושמלות לשושבינות וכו'.
בעיר שלנו שזה לא ירושלים ולא בני ברק - השמלות כלה בסלונים מפוארים ושמלות מהממות ושרות מדהים והכל יש שמלות במחירים של 2000 - 3000 ואפילו היקרות מאוד מאוד מאוד זה 4000 אולי היה יד ראשונה שרצו - 6000
וכך בכל שאר הדברים, תבדקו ותראו!!
ההבדל בשמלות לשושבינות היה עצום!! עברנו בכמה השכרות בערים שונות, בית שמש, אלעד, ברכפלד, ועוד, היו הבגדים לבנות סוג של 200-300 ש"ח (והיה גם בפחות) והינו גם בירושלים והמחירים.... אם רוצים שם מחירים נורמלים יותר, זה כבר נקרא סוג של גמ"ח. כשבהרבה מקומות אחרים זה ההשכרות הנחשבות והיפות.

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
בבני ברק יש מאפרת בשם אהובה אברהם (אם אני לא טועה),
במחירים ממש זולים, אבל מה, כשהמלצתי לחברתי שהתלוננה על המחירים של כולן-היא לא הלכה, כי היא זולה מידי...
אני כן התאפרתי אצלה והיתי מאוד מרוצה.

דרומית

משתמש פעיל
צילום מקצועי
D I G I T A L
על כלה צריך להשקיע!
שתרגיש טוב עם עצמה...
ואפשר גם בזול...
תמיד אפשר לקחת שמלה ולשפצר אותה
וד"א
אני ממש אוהבת את הקטע של חסידויות מסוימות שקובעות רף
מסוים לביגוד ולמתנות...

(אתן יודעות- שלא יובילו את האבא ביום החתונה באמבולנס בגלל התקף לב...)

nomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
טוב,אז אני מכירה סלון כלות ,שמלות מושלמות,במחירים בין 1500ל3000(לחדשה)
יש גם כאלה,הכלות מבסוטות,האמהות גם.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אני מרגישה מליונרית עם הסכומים שחסכתי, לעומת אלו שעפים פה...

שמלה חדשה, תפירה מדוייקת עלי אצל תופרת ידועה ובעלת שם עלתה לי 3000 עגול.
מאפרת+מתסרקת ביום החתונה עלתה לי 700 + השכרת פאה (350)

ירושלי-הר נוף, אם מעניין משהי

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
רק מניחה כאן-
לגבי האיפור צריך מאוד להיזהר שהמאפרת תהיה מומחית כדי שהתמונות יצאו טובות.
תשאלו צלמים על זה.
איפור מסוים יכול להבריק ולגרום לכלה להיראות גרוע מאוד בתמונות.
...
בקיצור, אני למדתי שבתחומים שאני לא מבינה בהם כדאי לא להתפשר ולקחת את המומחים (כמובן שזה לא מחייב מחיר יקר אבל בדרך כלל זה השוק ).
כנ"ל קורה בתחום הצלמים שאנשים לוקחים זול ונדפקים, כך בהסרטות, ועוד תחומים.
בהצלחה ומזל טוב.

אכן, כצלם אני תמיד מזהיר את הכלות לא לתת למאפרת מתלהבת ו'חדשנית' לאפר אותה כמו שהן ראו באיזה מגזין מוביל דעת קהל..
איפור מבריק מקובל במקומות מסוימים, בצילומים עם תאורת פלאשים הפנים מבריקות ברמה כזו שהתמונה לא שימושית.. יש להתאפר מט ככל האפשר

מצו"ב צילום מסך מקבוצת וואצאפ פנימית של צלמים - דיון בנושא הזה

ואם כבר איפור וצילום.. לוודא שאין למאפרת כלה נוספת לפנייך.. הרבה צילומים מתוכננים בוטלו בגלל מאפרות שסיימו מאוחר מידי...

ועוד מילה לגבי מחירים, לא מבין במחירי איפור ושמלות, אבל ברור שברוב המקרים איש מקצוע מומחה יעלה יקר, ואין שום דרך ללקוח להבין את רזי המקצוע ואת הדרישות והעלויות הריאליות שחלקם הם עלויות כלליות ולאו דווקא נוגעות לשעות הספציפיות של העבודה פר לקוח
מי שמחפש את הטוב ביותר ישלם יותר. ככה זה בכל תחום, אפשר בהחלט לקחת יותר זול אבל לא לחשוב שזו אותה רמה.
בשגרה כדאי לנסות להוזיל גם אם זה לקחת סיכון מסוים, בחתונה החשש להתאכזב ברור ומובן

(ועכשיו אני אחזור לעבודה שאני בעיצומה.. 'לאפר' מחדש בפוטושופ כלה שחסכה בהוצאות על איפור.. (דווקא לא בקטע מבריק אלא איפור שהחזיק מעמד בקושי עד אחרי החופה)
מזלה שבבחירת הצלם היא לא חסכה אז היא מקבלת את השירות הזה בלי שאזכיר אותו בכלל כי זה חלק מאותם דברים קטנים ורבים שמרכיבים את השירות הכלול בצילום שאיננו זול ורוב הלקוחות בכלל לא מודעים אליהם והולכים אוטומטית להצעות הזולות כי 'מי מרויח סכום כזה.. זה הזוי'...)

קבצים מצורפים

• איפור מבריק.jpg
    איפור מבריק.jpg
    KB 298.7 · צפיות: 607
נערך לאחרונה ב:

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אכן, כצלם אני תמיד מזהיר את הכלות לא לתת למאפרת מתלהבת ו'חדשנית' לאפר אותה כמו שהן ראו באיזה מגזין מוביל דעת קהל..
איפור מבריק מקובל במקומות מסוימים, בצילומים עם תאורת פלאשים הפנים מבריקות ברמה כזו שהתמונה לא שימושית.. יש להתאפר מט ככל האפשר

מצו"ב צילום מסך מקבוצת וואצאפ פנימית של צלמים - דיון בנושא הזה

ואם כבר איפור וצילום.. לוודא שאין למאפרת כלה נוספת לפנייך.. הרבה צילומים מתוכננים בוטלו בגלל מאפרות שסיימו מאוחר מידי...

ועוד מילה לגבי מחירים, לא מבין במחירי איפור ושמלות, אבל ברור שברוב המקרים איש מקצוע מומחה יעלה יקר, ואין שום דרך ללקוח להבין את רזי המקצוע ואת הדרישות והעלויות הריאליות שחלקם הם עלויות כלליות ולאו דווקא נוגעות לשעות הספציפיות של העבודה פר לקוח
מי שמחפש את הטוב ביותר ישלם יותר. ככה זה בכל תחום, אפשר בהחלט לקחת יותר זול אבל לא לחשוב שזו אותה רמה.
בשגרה כדאי לנסות להוזיל גם אם זה לקחת סיכון מסוים, בחתונה החשש להתאכזב ברור ומובן

(ועכשיו אני אחזור לעבודה שאני בעיצומה.. 'לאפר' מחדש בפוטושופ כלה שחסכה בהוצאות על איפור.. (דווקא לא בקטע מבריק אלא איפור שהחזיק מעמד בקושי עד אחרי החופה)
מזלה שבבחירת הצלם היא לא חסכה אז היא מקבלת את השירות הזה בלי שאזכיר אותו בכלל כי זה חלק מאותם דברים קטנים ורבים שמרכיבים את השירות הכלול בצילום שאיננו זול ורוב הלקוחות בכלל לא מודעים אליהם והולכים אוטומטית להצעות הזולות כי 'מי מרויח סכום כזה.. זה הזוי'...)
בדיוק לתגובה כזו התכוונתי רק שלא רציתי להטריח אי מי מהצלמים הנכבדים... תודה!

אוטוטו כלה

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
אני דיברתי עם אחת המאפרות התותחיות בתחום.
ובאמת שאלתי אותה מזה אמור להביע הפער בין תשלום רגיל על איפור, לאיפור כלה?
היא אמרה לי: "נכון באמת אין הרבה הבדל- ולכן אני לוקחת לכלה מחיר שפוי, וההפרש בין המחיר הרגיל למחיר לכלה הוא מחיר מזערי"
ולא כי היא לא טובה, היא אלופה, מדהימה ומדויקת.
תנסי אצלה, אם זה עדין רלוונטי-
רחל ברגר- 0527671619
026535914
מומלצת מאוד מאוד מאוד!!!

אוטוטו כלה

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
אגב המאפרת שהמלצתי לך (רחל ברגר)
היא לוקחת לאיפור כלות 480 ש"ח
היא תותחית ברמות, אני לא אומרת לך סתם...
הכלות הכי יפות עברו אצלה...

מסך כחול

מסך כחול, צילום סטילס, צילום מגנטים ועריכת וידאו
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ואגב, אם כבר מדברים על המחיר של השמלה יש משהוא שממש מפריע לי למה הגמחים שעוזרים לכלות מתנים את העזרה במחיר השמלה- לא הבנתי למה נטפלים דווקא לשמלה ולא לפיאה או לעיצוב הכסא כלה או לדירה שהיא קנתה למשל. נראה לי יותר הגיוני לתת עזרה למי קונה דירה בפריפריה .למה לגרום להורים לחסוך בנראות של הכלה...
(אני אישית אשמח לראות כלות שמוצאות שמלות יפות בגמחים אבל לרוב זה לא קורה יש שם המון זלזול....ממש חבל)
אני עובדת במקום חסד שיש בו סלון כלות במחיר גמ"ח 1000 ש"ח לכלה
יש להם יחס יותר מכל סלון כלות יש להם שם 4-5 תופרות מקצועניות כל הזמן תופרות ומתקנות שמלות כלה חדשות נותנים יחס מיוחד לכל כלה וכלה והכל רק לחסד וללא כוונות רווח
השמלות חדשות ונוצצות מניקיון ובדוגמאות הכי חדישות אז אין להכליל אחותי גם לקחה משם כולל הינומה ושאל לחופה וכולם השתגעו - עכשיו אחותי שהתארסה גם לוקחת משם!
כל מי שהמלצתי לו על זה לוקח משם ומאד מאד מרוצה!!!
הן מבחינת עיצוב השמלה והן מבחינת היחס המיוחד לכלה ולאימא של הכלה
אז הרבה מזל טוב! ובהצלחה!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה