לא נראה לי אף אחת תעשה לך פחותמותר למאפרת/מסרקת לעשות לי פחות עמיד ויותר חפיף בגלל זה???
היא יכולה להרוס את השם שלה.
רק מה - לכלה הן כן עושות יותר.
דוגמאות? תשאלי אותן, אבל ברור שיש.
לא נראה לי אף אחת תעשה לך פחותמותר למאפרת/מסרקת לעשות לי פחות עמיד ויותר חפיף בגלל זה???
מי שאמרה לי לא לוקחת.
אבל גם מי שלוקחת את מחיר הנסיעה - זה לא מכסה את זמן הנסיעה.
למה הגמחים שעוזרים לכלות מתנים את העזרה במחיר השמלה- לא הבנתי למה נטפלים דווקא לשמלה ולא לפיאה או לעיצוב הכסא כלה או לדירה שהיא קנתה למשל.
בלת"ק
מאפרת הסבירה לי למה איפור רגיל הוא 300 ואיפור כלה 1000:
א. היא נותנת לכלה איפור נסיון שזה איפור מושלם - חינם
ב. מגיעה עד הבית לכלה (רק הנסיעות והזמן זה כבר הרבה כסף )
ג. משקיעה באיפור הרבה יותר גם בחומר וגם בזמן - וכבר זה כמעט כפול זמן.
נשמע הגיוני, לא?
לנשים / בחורות / ילדות?לכל המבררות על שמלות להשכרה בזול
אני יודעת על גמח בבני ברק שקונה שמלות ממעצבת ידועה (שמשכירה גם בעצמה ב- 400+ )
ומשכיר אותן ב- 80-100 ש"ח בלבד
אשמח להעביר את הפרטים שלו בפרטי
בשמחות!
לילדות ובבחורותלנשים / בחורות / ילדות?
זה סלון 'כלולותיך' בחיפה ברחוב מיכאל.הלווואי שהיו הרבה כאלו.... אולי כבר תספרי מי זאת הייתה מגיע לה! לא?
שגיסתך הבררנית תשלם אם זה ככ חשוב לה...הבעיה שאני תלויה בגיסות נוספות, וצריכה כמה גזרות של שמלות...
גיסות שלי קצת בררניות....
אבל אולי באמת אנסה.
רק מניחה כאן-
לגבי האיפור צריך מאוד להיזהר שהמאפרת תהיה מומחית כדי שהתמונות יצאו טובות.
תשאלו צלמים על זה.
איפור מסוים יכול להבריק ולגרום לכלה להיראות גרוע מאוד בתמונות.
...
בקיצור, אני למדתי שבתחומים שאני לא מבינה בהם כדאי לא להתפשר ולקחת את המומחים (כמובן שזה לא מחייב מחיר יקר אבל בדרך כלל זה השוק ).
כנ"ל קורה בתחום הצלמים שאנשים לוקחים זול ונדפקים, כך בהסרטות, ועוד תחומים.
בהצלחה ומזל טוב.
בדיוק לתגובה כזו התכוונתי רק שלא רציתי להטריח אי מי מהצלמים הנכבדים... תודה!אכן, כצלם אני תמיד מזהיר את הכלות לא לתת למאפרת מתלהבת ו'חדשנית' לאפר אותה כמו שהן ראו באיזה מגזין מוביל דעת קהל..
איפור מבריק מקובל במקומות מסוימים, בצילומים עם תאורת פלאשים הפנים מבריקות ברמה כזו שהתמונה לא שימושית.. יש להתאפר מט ככל האפשר
מצו"ב צילום מסך מקבוצת וואצאפ פנימית של צלמים - דיון בנושא הזה
ואם כבר איפור וצילום.. לוודא שאין למאפרת כלה נוספת לפנייך.. הרבה צילומים מתוכננים בוטלו בגלל מאפרות שסיימו מאוחר מידי...
ועוד מילה לגבי מחירים, לא מבין במחירי איפור ושמלות, אבל ברור שברוב המקרים איש מקצוע מומחה יעלה יקר, ואין שום דרך ללקוח להבין את רזי המקצוע ואת הדרישות והעלויות הריאליות שחלקם הם עלויות כלליות ולאו דווקא נוגעות לשעות הספציפיות של העבודה פר לקוח
מי שמחפש את הטוב ביותר ישלם יותר. ככה זה בכל תחום, אפשר בהחלט לקחת יותר זול אבל לא לחשוב שזו אותה רמה.
בשגרה כדאי לנסות להוזיל גם אם זה לקחת סיכון מסוים, בחתונה החשש להתאכזב ברור ומובן
(ועכשיו אני אחזור לעבודה שאני בעיצומה.. 'לאפר' מחדש בפוטושופ כלה שחסכה בהוצאות על איפור.. (דווקא לא בקטע מבריק אלא איפור שהחזיק מעמד בקושי עד אחרי החופה)
מזלה שבבחירת הצלם היא לא חסכה אז היא מקבלת את השירות הזה בלי שאזכיר אותו בכלל כי זה חלק מאותם דברים קטנים ורבים שמרכיבים את השירות הכלול בצילום שאיננו זול ורוב הלקוחות בכלל לא מודעים אליהם והולכים אוטומטית להצעות הזולות כי 'מי מרויח סכום כזה.. זה הזוי'...)
אני עובדת במקום חסד שיש בו סלון כלות במחיר גמ"ח 1000 ש"ח לכלהואגב, אם כבר מדברים על המחיר של השמלה יש משהוא שממש מפריע לי למה הגמחים שעוזרים לכלות מתנים את העזרה במחיר השמלה- לא הבנתי למה נטפלים דווקא לשמלה ולא לפיאה או לעיצוב הכסא כלה או לדירה שהיא קנתה למשל. נראה לי יותר הגיוני לתת עזרה למי קונה דירה בפריפריה .למה לגרום להורים לחסוך בנראות של הכלה...
(אני אישית אשמח לראות כלות שמוצאות שמלות יפות בגמחים אבל לרוב זה לא קורה יש שם המון זלזול....ממש חבל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: