מאפרת אחת ששאלנו אותה, כתבה:
הואו אסביר לכן משהו ותישתנה לכן קצת המחשבה..
כשאני יוצאת לאפר כלה קודם כל אני סוגרת לה חצי יום אצלי ביומן,למה?מהסיבה שאני יודעת שהיא תיתעקב, תיהיה בלחץ,היא יכולה לבכות מההתרגשות,תמיד יכול להיות עיקוב של משהו .
לצורך העינין קבענו ב12 איפור כי ב2 יש צילומים .
ובמיקרה המעצבת שיער ליפני איחרה זה שרשרת שדופקת את כולן אני פשוט ישבתי בבית מלון וחיכיתי שעתיים.
זה זמן עבודה שלי ועל כך הכלה משלמת יקר,למה?כי אני מפנה לה לא שעה מהזמן שלי אני מפנה לה כמה שעות.
ובכמה שעות האלה אני יכולה לעשות 3 בנות ולהרוויח על כל אחת 300שח.
זו הסיבה שאני לוקחת יקר!
על סיפור על כלה שלא ספרה שהיא כלה אלה "בשידוכים" וצריכה משהו מיוחד, הגיבה:
זה גזל דעת גמור!ובטח מין הסתם היא לא עשתה אותה כמה שע' כי היא לא כלה והיא הרגישה בזה ולא עצרו אותה מידי פעם כמו שזה קורה נגיד באיפור ,שהמוו פעמים המסרקת אומרת סליחה על ההפרעה אני רוצה להבריש לה את הבקבוקים בשיער,אני יושבת ומחכה שהיא תסיים ואז אני ממשיכה את האיפור..אז כן אני חושבת שמגיע לי 800שח
איפור כלה!
ועוד שתיים שמתעסקות בשיער כתבו:
מעניין לשאול רב... אם אני לא יודעת ולא משקיעה כמו שהייתי משקיעה בכלה, אז היא מהמרת על זה שאני פחות בפוקוס עליה וזה מה שהיא מקבלת.... בכל מקרה יש לזה ריח לא ישר...
כל אחת יודעת שיש בזה בעיה, כששואלים מי איפרה, סרקה וכו' את הכלה, משתמשים בשם של מי שסידרה את "הכלה" כשבעצם היא כלל לא יודעת שזו הייתה כלה. אין ספק שזה גנבת דעת. וזהו מעשה מרמה. כשעושים אותו, יודעים שסוטים מהאמת, שזהו מעשה שאינו ראוי, ובוודאי שממש נכון להתחיל את החיים שלא בדרך הישר. לסדר כלה זו אחריות מאוד מחייבת, בשונה מלסדר אמא, אחות וכו'. כל אחת יודעת שלכלה היא נותנת יותר זמן וסבלנות... ולדעתי אודליה הסבירה את הנושא מאוד יפה.
בקיצור תפנו ל
@רבקה גולדברג היא תדע להסביר הכי טוב...