כאחד שמתעסק בנדלן
דעתי האישית היא שהמחירים בפריפריה החרדית יעלו משמעותית מיד בסיום שיווקי הדירות בבית שמש
אלא אם כן חריש תיכבש לגמרי לחרדים דבר שיעכב את עליית שאר הפריפריות
תכול לרשום לאיזה ערים בפריפריה החרדית אתה מתכוון?
כאחד שמתעסק בנדלן
דעתי האישית היא שהמחירים בפריפריה החרדית יעלו משמעותית מיד בסיום שיווקי הדירות בבית שמש
אלא אם כן חריש תיכבש לגמרי לחרדים דבר שיעכב את עליית שאר הפריפריות
מי שאשם בכל זה זה בעיקר 2 קבלנים חרדים. ומשרד מכירות מסוים, שכבר המודיע תקף אותם.אחרי שפונים לרשות ההגבלים צריך גם להוציא את זה לאתרים החרדים
זה כבר יפחיד קבלנים לפחות מכאן ולהבא.
נ.ב. לפני כמה שנים אנגל קבלו קנס גדול עקב תיאום מחירים
בקיצר,
צריך ואפשר לצאת למאבק [בפרט שזה נושא שנידון בהרחבה בהמודיע, פשוט להתאגד בעצומה ובהפסקת ריצת האמוק הזו לקניית דירות בכל מחיר ברמה ד'].
גילוי נאות, לי ב"ה כבר יש דירה שם ובמחירי הגיוני אבל ליבי נכמר ומתפוצץ על מה שקורה, לסבר את האוזן, מגן הציעו לי בדיוק לפני שנה דירת 4 חדרים עם כל המעלות (20/80 ללא הצמדה ועוד) ב-1360000!!!]
גילוי נאות, לי ב"ה כבר יש דירה שם ובמחירי הגיוני אבל ליבי נכמר ומתפוצץ על מה שקורה, לסבר את האוזן, מגן הציעו לי בדיוק לפני שנה דירת 4 חדרים עם כל המעלות (20/80 ללא הצמדה ועוד) ב-1360000!!!]
1.520.000וכמה עולה דירה כזו כעת?
המדד עלה וכך המחירבקיצר,
צריך ואפשר לצאת למאבק [בפרט שזה נושא שנידון בהרחבה בההמודיע, פשוט להתאגד בעצומה ובהפסקת ריצת האמוק הזו לקניית דירות בכל מחיר ברמה ד'].
לא ממש מבין למה אתה מתכווןיש לי דוגמא טובה,
אבני דרך יצאו לשוק במחירים סבירים וכולם עשו עליהם סיבוב ורק בסוף קלטו את זה, כמובן שהם לא עשו חסד עם אף אחד
ברור לך שהם מתחרטים על כל דירה שהם מכרו
גם אותי זה מעניין
נמתין ל @פרוגרסייבר שיכתוב תשובה
היה שם מציאות מטורפות.!! בדירות הגדולות.לא ממש מבין למה אתה מתכוון
המחירים שאני שמעתי
לא היו זולים בכלל
פנטהאוזים שנמכרו ב 2.2 והיום שוות לפחות 2.8היה שם מציאות מטורפות.!! בדירות הגדולות.
היה הרבה יותר זול..פנטהאוזים שנמכרו ב 2.2 והיום שוות לפחות 2.8
נראלי ירמיה קצת התבלבל
אני עובד עם משווק גדול גם ברמה ד וגם בנווה שמיר אצלנו אנחנו עובדים שהמחיר יהיה מה שיותר זול ככה העבודה הרבה יותר קלה בשיווק אבל זה תלוי בקבלן,מי שאשם בכל זה זה בעיקר 2 קבלנים חרדים. ומשרד מכירות מסוים, שכבר המודיע תקף אותם.
לדוג' 1 הקבלנים ברמה ד' 3 סגר עם משהו על שיווק דירות. הגיע אותו משרד מכירות והציע לקבלן לעלות כל דירה ב 150000 ש''ח כל דירה ויתחלקו ברווח!! + אחוז תיווך.
מקור: המודיע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: