האם המחירים ברמת בית שמש ד מוצדקים

• פותח הנושא szn
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

מ.מ

משתמש רשום
על דא קא בכינא מתחילת השרשור, אבל האמת שבחלומות השחורים ביותר לא חשבתי שזה יגיע לכזה טירוף...
נ.ב. יש כמה אשמים ברורים בעניין ואכמ"ל (תגלול למעלה, תמצא עדות שכתבתי על הנעשה מאחורי הקלעים). גם תסמונת העדר של הציבור שלנו זה אחד המנועים החזקים לתופעה הזו...[שככל הנראה אין לה אח ורע.]
חברים... אין דירות .. אין.. זה הסיפור.

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בכמה עשורים האחרונים לא ראינו ירידת מחירים בכל תחום הנדל''ן
המחירים רק עולים ולא יורדים
זה לא נכון.

איך ירדו??
אתם מכירים מישהו שימכור את הדריה שלו במחיר נמוך ממה שהוא קנה??
יש את זוכי המחיר למשתכן שיכולים למכור בעוד כ3 שנים את הדירה שלהם ברווח של 300K ועדיין זה יהיה 200K נמוך יותר מהשוק.
זה יכול בהחלט למתן את השוק.

elisheva.rt

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
יש את זוכי המחיר למשתכן שיכולים למכור בעוד כ3 שנים את הדירה שלהם ברווח של 300K ועדיין זה יהיה 200K נמוך יותר מהשוק.
למה שלא יקחו על הדירה כמו המחיר הרגיל שיהיה בשוק?

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
למה שלא יקחו על הדירה כמו המחיר הרגיל שיהיה בשוק?
אם המחיר הרגיל שיהיה אז יהיה מאוד יקר ולא יהיו קונים ולעומת זאת הזוכה יהיה בלחץ למכור, הוא יוכל לרדת במחיר ועדין להרויח המון.
רק מתארת מקרה שיכול לקרות.

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם המחיר הרגיל שיהיה אז יהיה מאוד יקר ולא יהיו קונים ולעומת זאת הזוכה יהיה בלחץ למכור, הוא יוכל לרדת במחיר ועדין להרויח המון.
רק מתארת מקרה שיכול לקרות.

זה כבר קורה!! כפי שאמרתי בדקנו השבוע כמה וכמה דירות בפחות מ- 1.5 מליון של מחיר למשתכן (עושים קומבינה של החלפת דירות ואז אפשרי למכור ולקנות)
ומי שמברר שם על דירות, בבקשה שיביע את תדהמתו לכל קבלן ומתווך על המחיר ההזויים, ועל כך שזה לא נכון וזאת בועה,
לפחות שלא יחשבו שהציבור החרדי כל כך פתי להאמין לזה
ואולי עם עוד תגובה ועוד אמירה זה ישפיע
מאחלת לכל הקבלנים שבאו לעשות פה את הקופה של החיים שלהם על הגב של הציבור הכי דל בארץ - שיתפכחו מהר מחלומם וימתנו את המחירים שלהם למחיר ריאלי

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מאחלת לכל הקבלנים שבאו לעשות פה את הקופה של החיים שלהם על הגב של הציבור הכי דל בארץ - שיתפכחו מהר מחלומם וימתנו את המחירים שלהם למחיר ריאלי
הבעיה כעת היא עם הקבלנים ששילמו מחירים הזויים על קרקעות כי בנו על עליית המחירים, ואם תהיה ירידת מחירים והם יקרסו זה לא יעשה טוב למצב.
למרות שאני מאמינה שקבלנים מבוססים יכולים פרוייקט אחד לעשות בלי רווח אלא רק עם כיסוי הוצאות.

מאיר530

משתמש פעיל
זה כבר קורה!! כפי שאמרתי בדקנו השבוע כמה וכמה דירות בפחות מ- 1.5 מליון של מחיר למשתכן (עושים קומבינה של החלפת דירות ואז אפשרי למכור ולקנות)
ומי שמברר שם על דירות, בבקשה שיביע את תדהמתו לכל קבלן ומתווך על המחיר ההזויים, ועל כך שזה לא נכון וזאת בועה,
לפחות שלא יחשבו שהציבור החרדי כל כך פתי להאמין לזה
ואולי עם עוד תגובה ועוד אמירה זה ישפיע
על זה נאמר המשל האפרוח עושה שרירים
אתה צודק בכל מילה אבל הבעיה בציבור שאף אחד לא מוכן לחכות שירדו המחירים כל עוד שבינתיים זה רק עולה

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הבעיה כעת היא עם הקבלנים ששילמו מחירים הזויים על קרקעות כי בנו על עליית המחירים, ואם תהיה ירידת מחירים והם יקרסו זה לא יעשה טוב למצב.
למרות שאני מאמינה שקבלנים מבוססים יכולים פרוייקט אחד לעשות בלי רווח אלא רק עם כיסוי הוצאות.

עדיף שקבלן אחד יקרוס או 400 משפחות מסכנות יקרסו??????
הם רק צוחקים כל הדרך אל הבנק...(צוחקים על החרדים התכוונתי)

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
על זה נאמר המשל האפרוח עושה שרירים
אתה צודק בכל מילה אבל הבעיה בציבור שאף אחד לא מוכן לחכות שירדו המחירים כל עוד שבינתיים זה רק עולה

אז שירוצו לקנות דירת שלושה ב- 1.8 מליון, ויחנקו כל החיים, בהצלחה!! ועוד יחלמו שהשווי שלה יעלה ל- 2.3 מליון
וכפי שאמרתי מנתוני הלמ"ס יש מיתון בד', לא אני אמרתי את זה...
כנראה שכמה חכמים כן חשבו שוב

הכוח של הציבור הוא גדול, אל תזלזלו בו, כל אחד הוא כוח

elisheva.rt

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
יש לך יותר מידע על זה?
איפה ומי מוכר בפחות מ-1.5?
1.4 זה עדיין יקר לדירת 3 חדרים קטנה בלי אופציה.

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תעלי מקור.
ואדרבה - אם יש לנו דרך לפרסם לציבור על דירות זולות יותר - זו תהיה עזרה ענקית.

עיתון חדש בבית שמש לפני שבוע הביא את נתוני הלמ"ס על ירידת מכירת הדירות בד'.
וזה עיתון שפורסם אתמול - תוכלו לראות דירה בד' ב- 1.450 ברמה ד' ברחוב מבוקש בקומה טובה
וכנ"ל ראיתי עוד כאלה דירות מאנשים פרטיים.
אל תסכימו על יותר מזה!!! עובדים עליכם!!
Scan.jpg

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לך יותר מידע על זה?
איפה ומי מוכר בפחות מ-1.5?
1.4 זה עדיין יקר לדירת 3 חדרים קטנה בלי אופציה.

אני מסבירה לך שקבלנים מוכרים 3 חד' ב - 1.8 מליון (יש אופציה לסגירת מרפסת..מדהים!!)
אל תחלמי על פחות מ 1.4
עכשיו תגידי לי מי המשוגע? אנחנו או הם?

elisheva.rt

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אני מסבירה לך שקבלנים מוכרים 3 חד' ב - 1.8 מליון (יש אופציה לסגירת מרפסת..מדהים!!)
אל תחלמי על פחות מ 1.4
עכשיו תגידי לי מי המשוגע? אנחנו או הם?
נכון את זה אני יודעת
הם המשוגעים. לא?

ציטטתי מה שכתבת שבדקתם כמה דירות בפחות מ - 1.5 - על זה שאלתי.

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
האחים אום משווק עכשיו - תחזיקו חזק - דירת 3 חדרים שתהיה בנויה עוד 3 שנים - ב 1.8 מליון
זה ממש לא נכון ביררתי שם על דירה לפי שבוע אצל המשווק שלהם הוא הציע לי דירה 4 חדרים 106 מטר
ב 1770000

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה ממש לא נכון ביררתי שם על דירה לפי שבוע אצל המשווק שלהם הוא הציע לי דירה 4 חדרים 106 מטר
ב 1770000

בדיוק מה שאמרתי - הם סוגרים לכם את המרפסת - זה החדר הרביעי ועשו הנחה של 30 אלף כי הם מתחילים להתקפל.
תשאלי אותם טוב טוב על החדר הרביעי
אני בדקתי אתמול דירה דומה, (סגירת מרפסת לחדר) מוכנה עוד חודשיים ולא עוד 3 שנים ב 1.5 מליון
קחי בחשבון גם עליית מדד - עוד איזה 20-30 אלף

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אתה מכיר מישהו שיכול לקבל על הדירה שלו 100 ש"ח וימכור אותה ב70?? תן לי את הטלפון שלו...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה