להשאיר כסף ביד זה להפסיד יותראז פשוט תשאיר את הכסף אצלך ותחסוך אותו?
להשאיר כסף ביד זה להפסיד יותראז פשוט תשאיר את הכסף אצלך ותחסוך אותו?
אז תחסוך אותו בקופת גמל העיקרון זה שקונים דירה בכל מחירלהשאיר כסף ביד זה להפסיד יותר
אני מסיק מיזה אחד מהשתייםלדעתי לא יקרה בעשור הקרוב
מסקנה די נכונהאני מסיק מיזה אחד מהשתיים
א.שהמחירים עומדים לרדת
ב.שהמחירים ישארו כפי שהם היום וכמעט לא יעלו
אבל אופציה שהמחירים ימשיכו לעלות בצורה דרמטית
לא תיתכן לכאורה
אם השכירות ישאר ברצפה
אני צודק?
משקיעים?ובכל אופן אני רוצה לציין שבאופן כללי הערכות של כמה מהאנשים הרצייניים שאני מתייעץ איתם
משקיעים בסדר גודל רציני
טוענים לי שהם לא רואים מצב של ירידה של יותר מ10 אחוז
לענ"ד השאלה היא אחת: ראש עיר חרדי (פיצולים יחידות וכו' איש הישר בעיניו), או לאיהיה אפשר להשתולל עם פיצולים וכו' כמו בביתר שאיש הישר בעיניו יעשה ? [אני ישמח מאוד שכן]
אני לא שואל אם ראוי מוצדק או נכון אלא בפועל מה נראה לכם יקרה ? [לפחות אני גם יצטרף ויעשה יח''ד]
ומסתבר שזה מה שיהיה שםמשקיעים?
ברור שהם יגידו כך, הם הרי מושקעים בנדל"ן, חיים מעליות הנדל"ן, חולמים את עליות הנדל"ן
קשה להם לחשוב אחרת
את השאלה הזו תשאל כלכלנים שנמצאים מחוץ לשוק וצופים בו מהצד
לענ"ד השאלה היא אחת: ראש עיר חרדי (פיצולים יחידות וכו' איש הישר בעיניו), או לא
בגלל ההציע הגדול שהולך להמשיך?לדעתי לא יקרה בעשור הקרוב
לדעתי קצת יומרני להגיד עשורלדעתי לא יקרה בעשור הקרוב
תלוי בתוצאות הבחירות הקרובות.יהיה אפשר להשתולל עם פיצולים וכו' כמו בביתר שאיש הישר בעיניו יעשה ? [אני ישמח מאוד שכן]
אני לא שואל אם ראוי מוצדק או נכון אלא בפועל מה נראה לכם יקרה ? [לפחות אני גם יצטרף ויעשה יח''ד]
הלוואי.ומסתבר שזה מה שיהיה שם
ראש עיר חרדי
אני לא בטוחה שזה ירייה ברגלהלוואי.
אם הציבור החרדי בבית שמש יתאגד ויבחר במועמד חרדי, ולא יירה לעצמו ברגל.
הצהרת כוונות רצינית. כמדומני שזהו תקדים היסטורי בעיר שנוקטים בפעולת הריסה. עד היום הסתפקו בקנסותבשבוע האחרון התקיימה הריסה של בניה בלתי חוקית ברמה ג. מדובר בתחילת קמפיין הבחירות של עליזה בלוך.
גם בג' זה קרה בעקבות הלשנה - כך לפי השמועותברמה ד' גם היה השבוע צווי הריסה
אבל זה היה בעקבות הלשנה
"עשרות" נראה לי מוגזם.תתפלאו אולי לשמוע אבל נכון להיום כבר יש עשרות פיצולים בשכונה
עשרות מתוך ידיעה"עשרות" נראה לי מוגזם.
יש עשרות שחושבים על זה.
ויש גם צווי הריסה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: