התכוונתי חנות מוצרי חשמל ולא חנות מזון שמוכרת גם מוצרי חשמלככל הידוע לי אושר עד זה נקרא חנות...
וכמה אנשים "חטפו" את זה באושר עד וכספם הלך לפח???????
התכוונתי חנות מוצרי חשמל ולא חנות מזון שמוכרת גם מוצרי חשמלככל הידוע לי אושר עד זה נקרא חנות...
וכמה אנשים "חטפו" את זה באושר עד וכספם הלך לפח???????
המנהל תחנה אצלינו הוא בן אדם מדהיםלמכירות אלו יש עוד השלכות,
ואני יתן דוגמאות ממה שקורה אצלנו ברחוב,
א, נשאר המון זבל וקרטונים ליד הפחים דבר שחוסם את המדרכה ויוצר מפגע תבארותי,
ב. המון ילדים שמגיעים ומחכים ומשחקים ליד הכביש
בצורה מפחידה.
אצלנו הוא גם משתדל,המנהל תחנה אצלינו הוא בן אדם מדהים
בכל זמן המכירה מתרוצץ ללא נשימה ודואג שלא יהי חתיכת זבל מיותרת במקום כולל קילוף עגבניה מהמדרכה וניגוב ביצה שהתפוצצה
דק' ספורות לאחר סיום המכירה אין זכר שהיה שם משהו
נקי אפילו יותר ממקודם
תמיד עובר לי בראש שמגיע לו שנקנה לו משהו סוג של מתנת סוף שנה וכו'....
כמה הם כבר מקבלים בשורה תחתונה ?
את ה3 ש"ח המסכנים מכל משפחה
או שאולי מקבלים גם ממשנת, מעניין....
5. כי עדיף לי לקנות מוצר חשמלי בזול ולפרנס את עצמי מלפרנס את שכן שלי.
טוב זה כבר שאלה האם אנחנו בעד שוק חופשי או לאזאת ראיה פשוט מצומצמת
יעשו לי לייק כל האנשים שלא קנו שום מוצר חשמלי, כל בו, או כל מוצר אחר ממכולת ליד הבית כשהם נתקעו
כולנו כצרכנים מפסידים מזה, לא רק השכן שלך
דבר ראשון - המחירים בחנויות מתקיירים מאד באזורים שליד משנת יוסף
אין להם שום צורך להוזיל, הם לא בתחרות עם אף אחד , מי שיגיע אליהים יגיע בכל זאת, מי שנעול על משנת יוסף אין בכלל אפשרות להתחרות על ליבו.
ודבר שני - יש מושג של 'צאו והתפרנסו זה מזה' היום זה השכן שלך מחר זה אתה
לא מתכונת ספיציפית אליך - אלא במקרה תשמע את אחותך או מישהו קרוב לליבך שניסתה את מזלה במכירה כלשהי בערב פסח או סתם במשך השנה , ובאמת מנסה להתפרנס ובמפח נפש נאלצה לסגור בגלל משנת יוסף
ואני כותבת את זה בדמעות תסכול כי כן אני מכירה כמה וכמה אנשים קרובים אלי שפתחו מכירות זולות ומוזלות וניסו להרוויח ולהכניס קצת פרנסה הביתה
ופשוט לא היה שייך להתחרות עם המחירים שלהם
משנת יוסף קונים בסטוקים אדירים , אין להם הוצאות פרסומת ושכירות , חשמל וכ'
ואחד אחרי השני נאלצו במפח נפש לסגור
תפנו לרשות המקומית אגף שפ"ע ותבקשו שיתקינו כלוב לאחסון קרטונים. זה מה שעשו אצלינו. ויש חברה שאחראית לפנות את זה (כמו כלוב של בקבוקים)א, נשאר המון זבל וקרטונים ליד הפחים דבר שחוסם את המדרכה ויוצר מפגע תבארותי,
טוב זה כבר שאלה האם אנחנו בעד שוק חופשי או לא
לא מתכונת ספיציפית אליך - אלא במקרה תשמע את אחותך או מישהו קרוב לליבך שניסתה את מזלה במכירה כלשהי בערב פסח או סתם במשך השנה , ובאמת מנסה להתפרנס ובמפח נפש נאלצה לסגור בגלל משנת יוסף
ואני כותבת את זה בדמעות תסכול כי כן אני מכירה כמה וכמה אנשים קרובים אלי שפתחו מכירות זולות ומוזלות וניסו להרוויח ולהכניס קצת פרנסה הביתה
אין לדבר סוף, כל פעם שאני קונה במחירה מוזלת אני צריך לחשוב פעמיים אולי מישהו יפגע מזה?זאת ראיה פשוט מצומצמת
יעשו לי לייק כל האנשים שלא קנו שום מוצר חשמלי, כל בו, או כל מוצר אחר ממכולת ליד הבית כשהם נתקעו
כולנו כצרכנים מפסידים מזה, לא רק השכן שלך
דבר ראשון - המחירים בחנויות מתקיירים מאד באזורים שליד משנת יוסף
אין להם שום צורך להוזיל, הם לא בתחרות עם אף אחד , מי שיגיע אליהים יגיע בכל זאת, מי שנעול על משנת יוסף אין בכלל אפשרות להתחרות על ליבו.
לא עפתם קצת?
משנת יוסף מוכרים רשימה מצומצמת מאוד של מוצרים חשמליים מיצרן אחד ודגם בודד. לא כך מתחרים בחנויות ומכירות.
מי שכן חותך את המכירות זה חנויות גדולות זולות כמו UNR, ואני אישית בדרך כלל קונה אצלם או במרכז החשמל. זה שיש להם חנות עם תצוגה קטנה לא הופך אותם לחרדים פחות ממכירה ביתית.
אין לדבר סוף, כל פעם שאני קונה במחירה מוזלת אני צריך לחשוב פעמיים אולי מישהו יפגע מזה?
אנחנו גרים בעיר שהמחיה בא מאוד יקרה, לפני חצי שנה פתחו פה תחנה של משנת יוסף, כיום רשומים לתחנה עשרות משפחות שלא מפסיקים להודות על ההוזלה המשמעותית שיש מאז שהם פתחו את התחנה,
ולמה את חושבת שאין למשנת יוסף הוצאות? חשמל הם מקבלים בחינם?שכירויות בחינם? גם להם יש הוצאות!
יש להם מחסנים בבית חלקיה, מסמיה,בית קמה, משאיות, עובדים וכ"ו וכ"ו וכ"ו
אני כבר התבלבלתיאין מה להשוות בין מכירה מוזלת לבין מחירים מוזלים באופן קיצוני שמשנת יוסף יכולה לתת בגלל הכמויות האדירות שהם מזמינים, שום מכירה מוזלת לא מתחרה כמו שהם
מה יותר פשוט מלבדוק את זה אחת ולתמידאני כבר התבלבלתי
פעם כותבים שהם לא כאלו זולים
פעם כותבים שהם זולים בצורה קיצונית.
יש למישהו קישור להזמנה באתר של משנת יוסף?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: