תכלס הוא סגר בערך חצי שנה אחרי שהתחילו המכירותאגב: עוד לפני שהתחילו המכירות הוא אמר שהוא סוגר
זה נראה לי היה בשמיטה הקודמת
ובאמת המחירים היו זולים משמעותית במכירות
והוא אמר לי שהוא לא יכול להתחרות איתם
כי הוא בעצמו לא קונה בכזה זול כמו במכירות
תכלס הוא סגר בערך חצי שנה אחרי שהתחילו המכירותאגב: עוד לפני שהתחילו המכירות הוא אמר שהוא סוגר
לא מדויק. ובטח לא נכון להכליל באופן גורף.וזה בדיוק המטרה של כל המכירות האלה....
המכירות הוותיקות יותר כבר הגיעו למצב של רווח נטו!לא מדויק. ובטח לא נכון להכליל באופן גורף.
זו אכן שיטת שיווק. ע"ע מחסני חשמל ועוד רשתות שמנסות להעניק תחושה של המוניות במטרה להעניק הרגשה של זול. זה עדיין לא אומר שזה לא זול ולא משתלם.
אני רק אמרתי שגם אם זה לא זול אנשים ימשיכו לקנות שם כדי לספק את הצורך הרגשי שלהם בידיעה שהם חסכו. הם אפילו וויתרו על נוחות כדי לחסוך!
@מרשמלובסיעתא דשמיא
אשכול שדינו לנעילה!
אני מעבירה את השרביט... ל- @מקצועי בלבד
ככה @מקצועי בלבדאני מעבירה את השרביט...@מקצועי בלבד
דיון מרתק ומעורר ענין. יש לי איזו תחושה עמומה ולא מוכחת שאנשים מעדיפים את הקניה באופן הזה כי היא נותנת להם הרגשה של חיסכון. אנשים לא תמיד טורחים לבדוק מה זול ומה יקר, פשוט להם שאם זה מגיע בצורה כזאת של "חלוקה" זה בטח חוסך המון כסף, אז איך הם יכולים להרשות לעצמם לא לחסוך?
מי שחושב שזה מכירת 'חסד' הוא נאיבי.
זו אולי שיטה שמצליחה להביא יותר בזול חלק מהמוצרים.
ועל הדרך לדחוף את עצמה לכל בית שמרגיש שהוא צריך לחסוך, ובזה שהוא קונה במשנת יוסף מרגיש שיצא יד''ח חיסכון.
מה כל דיון דינו לנעילה??בסיעתא דשמיא
אשכול שדינו לנעילה!
גם זמן זה כסף.דיון מרתק ומעורר ענין. יש לי איזו תחושה עמומה ולא מוכחת שאנשים מעדיפים את הקניה באופן הזה כי היא נותנת להם הרגשה של חיסכון. אנשים לא תמיד טורחים לבדוק מה זול ומה יקר, פשוט להם שאם זה מגיע בצורה כזאת של "חלוקה" זה בטח חוסך המון כסף, אז איך הם יכולים להרשות לעצמם לא לחסוך?
אבל למה אני (שגר במרחק 5 דקות הליכה מהסופר) צריך לסבול מרחוב שנראה כמו מזבלה!באופן אישי, במקום מגוריי הסופר רחוק מהבית במרחק נסיעה ארוכה באוטובוס, והאוטובוס מגיע פעם ב... וכל קנייה בסופר הופכת לבזבוז של קרוב לשעתיים.
זה התפקיד של מנהל המכירה, להחזיר את הרחוב לצורתו הקודמת לאחר המכירה, כפי שעושים אצלנו.אבל למה אני (שגר במרחק 5 דקות הליכה מהסופר) צריך לסבול מרחוב שנראה כמו מזבלה!
כי מישהו החליט לפתוח "מכירת חסד"??
אני לא מדבר רק על משנת יוסף...זה התפקיד של מנהל המכירה, להחזיר את הרחוב לצורתו הקודמת לאחר המכירה, כפי שעושים אצלנו.
אם אתה רואה שהמנהל מתרשל, תתלונן למשנת יוסף, והם יזהירו אותו או שיחליפו אותו.
כי זה חוסך המון מאמץ.אני באמת שואלת את עצמי, למה אנשים קונים פירות וירקות במשנת יוסף?
כאמור, אני גם קונה מוצרים כבדים ו/בנפח גדול, אבל כל כך הרבה פעמים לא הייתי מרוצה מהבצל - תפו"א ואפילו גזר שזה לא שווה לי את החיסכון במשאב הזמן.כי זה חוסך המון מאמץ.
אני חושבת על שק תפוחי אדמה. שאם הייתי קונה אותו בסופר הייתי מורידה אותו מהמדף לעגלה. מהעגלה לקופה, מהקופה לעגלה. מהעגלה לרכב ומהרכב מוציאה בחניון ומעלה הביתה.
אז במשנת יוסף זה מגיע לי ישר לחניון. לכן כל שבוע אני קונה תפוחי אדמה, גזר, בצל, חד פעמי, מוצרים יבשים, קרטון של עשירית קמח, ארגז של מיץ ענבים ועוד ועוד מוצרים שלא יכול להיות שלא אהיה מרוצה מהם.
ומשאירה לי לסחוב מהסופר כמה שקיות עם משמשים שבחרתי אחד אחד ועוד כמה מוצרי פרימיום.
ולמי שזה לא מתאים מבינה אותו מאד. מבחינתי זה חסכון גדול במשאב הזמן והכח וזה בטח לא עולה יותר יקר. אז אני ממש מרוצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: