כמה הערות,
א' אבטיח מאוד משתלם לקנות שם, זה יוצא הרבה יותר זול וגם מאוד טעימים, כנ"ל מוצרי חלב,
ב' שאר הפירות והירקות, יש פערים במשקל לרעה, יש לי חבר שכל שבוע היה מזמין ולקח משקל ושקל את היארגזים ובדק ומצא שלא מתקרב למשקל שהם הצהירו עליו, והוא לקח את הסל הכי גדול, כך היה כמה שבועות רצוף שהוא התווכח עם המוקדנים, עד שהם אימו עליו שאם לא יפסיק להתלונן הם יחסמו אותו מלהזמין, שלא לדבר שבכל חבילת מלפפונים למשל יש אחד קטוע, שני תאומים, שלא היית חולם לקחת אותו בסופר, ואסור לך להחליף בין ארגזים,
ג' יש משהו פסיכולוגי בעייתי במשנת יוסף שגורם לאנשים להזמין מוצרים שלא היו קונים, בעיקר המוצרים התקופתיים, וזה עובד כך, אפשר להזמין את המוצר הזה רק מיום חמישי בערב ועד יום ראשון באמצע הלילה, ויש את המוצר הזה רק בשבוע הזה, בקיצור הזדמנות (כאילו) שלא תחזור על עצמה בתקופה הקרובה, שגורמת לאנשים שמזמינים לחשוב שהם פשוט עשו פיס, הם הולכים עם כל כך הרבה אנדרלנין למכירה, הרווחתי עכשיו פיס,
ד' כאב לי ואני מניח שלעוד הרבה, שהם נכנסו להתחרות בקיוסקים של ערב שבת, מה הם רוצים מהם, האם בעלי משנת יוסף לא מספיק עשירים ? למה לקחת פרנסה לבעלי הקיוסקים של ערב שבת ? בעלי הקיוסקים הם אנשים משלנו, לא מדובר על בעלי עסקים משופשפים שבין כה ימצאו את הדרך להרוויח עלינו, הרי כולנו נכנסים בסוף גם לסופר.
ואגב אני קונה קבוע במשנת יוסף כמובן בדברים ששוה.