האם באמת חוסכים כסף בקניה במשנת יוסף??!!

מרחבים

משתמש מקצוען
ולקבל לפני כל חג חוברת שמסביר למה לא כדי לקנות בחנות, ואצלנו תצאו ביותר זול וכו' וכו' זה כן הוגן ?
אולי זה לא הוגן כלפי החנות שפתוח בשבילנו כל היום, שאם שכחנו משהו נוכל לקפוץ לקנות, ולא כמו במכירות
אם איחרת חצי שעה נשארת עם שמאטע'ס ?

תחליפו בראש את משנת יוסף עם יש חסד/אושר עד/ וכו' ותבינו שזה רשת רגילה עם שיטה אחרת
ולכל אחד מותר להגיד מה שיש לו להגיד.
גם רשתות אחרות אסור להשמיץ רק כי לא מתאים לנו לקנות שם.
אפאחד לא עומד לנו עם רקה על המצח ומחייב אותנו איך ואיפה לקנות.
זו החלטה שלנו והאחריות על התוצאות גם כן.

גילוי נאות: קונה ומעריכה מאוד את משנת יוסף.
לי אישית זה מאוד מתאים.

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
גם רשתות אחרות אסור להשמיץ רק כי לא מתאים לנו לקנות שם.
נכון מאד,
אבל מה שניסו לעשות כאן זה רק להוריד את התחושה שמשנת יוסף זה משהו קדוש שאסור לומר עליו ביקורת כי זה ארגון חסד למשפחות ברוכות ילדים...
אז זהו שלא...
זו רשת מזון רגילה לכל דבר, ומותר לדון בהחלט על המעלות והחסרונות שבשיטת קניה זו.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
ולקבל לפני כל חג חוברת שמסביר למה לא כדי לקנות בחנות, ואצלנו תצאו ביותר זול וכו' וכו' זה כן הוגן ?
אולי זה לא הוגן כלפי החנות שפתוח בשבילנו כל היום, שאם שכחנו משהו נוכל לקפוץ לקנות, ולא כמו במכירות
אם איחרת חצי שעה נשארת עם שמאטע'ס ?

תחליפו בראש את משנת יוסף עם יש חסד/אושר עד/ וכו' ותבינו שזה רשת רגילה עם שיטה אחרת
ולכל אחד מותר להגיד מה שיש לו להגיד.
מי שחושב שזה מכירת 'חסד' הוא נאיבי.
זו אולי שיטה שמצליחה להביא יותר בזול חלק מהמוצרים.
ועל הדרך לדחוף את עצמה לכל בית שמרגיש שהוא צריך לחסוך, ובזה שהוא קונה במשנת יוסף מרגיש שיצא יד''ח חיסכון.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני גם מעריכה את משנת יוסף,
ויודעת שהם עוזרים לציבור,
אבל מפריע שלפעמים מגיעים מוצרים באיכות גרועה, וא"א לדעת מראש,
למשל בפסח קניתי טוסטר אובן- מושלם, נהנית ממנו מאד,
לעומת זאת באותה מכירה הזמנתי חמישיית מגירות, והאיכות על הפנים,
וזה קורה לי בהרבה דברים, יותר מאשר בחנות רגילה בגלל כמה סיבות:
אין תמיד תמונה ברורה באתר, לא תמיד כתובה החברה של המוצר, רוצים זול- אז מקבלים תמורה בהתאם,
ובעיקר בגלל שתכל'ס זה סוג של חתול בשק, אני לא רואה מה קניתי עד שאני באה הבייתה,
ואז לכי תחפשי את מנהל התחנה ותריבי איתו על הזיכוי...
כבר מזמן צחקתי שמשנת יוסף זה מפעל הימורים חרדי.
תכל’ס, לי זה מאוד נוח.
קרוב מאוד לבית. כל המוצרים הכבדים (שימורים למשל) ועם הנפחים הגדולים (נייר טואלט) זה במשנת יוסף.
או אם יש מציאות שוות.
פרות וירקות אני לא קונה שם.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
לא מצאתי עדיין תחליף לחד"פ שלהם. ויש עוד כמה מוצרים שזולים/איכותיים אצלם ללא תחרות. (פירות בתחילת הקיץ, למשל)
הסיבה שאני נמנעת מקניה שם היא אחרת-חווית הקניה.
לא יודעת איך אצלכם אבל אצלינו ההפרדה בין נשים וגברים היא על הנייר בלבד. אני ממש לא קיצונית או עקרונית בעניינים האלו אבל מאוד מאוד לא נעים לי להידחף, להתמרפק ולהתכופף יחד עם אברכי החמד.
המכירה היא בד"כ בשעות החשיכה והמוצרים מונחים על הקרקע ובלי מרווחים.
בפעם האחרונה שהייתי, ומאז לא הלכתי שוב, הגדיל לעשות האחראי ובגלל שכבר אין תשלום קורונה מיוחד(שמתם לב?) הוא לא סידר את המוצרים לפי סדר הרשימות בדפים. היתה בוקה ומבולקה, אנשים חסרי סבלנות ולקח גם המוון זמן.
אשמח לשמוע שאצלכם המצב שונה, אולי יש תקווה לשינוי.

רמיזא

משתמש מקצוען
כמה הערות,
א' אבטיח מאוד משתלם לקנות שם, זה יוצא הרבה יותר זול וגם מאוד טעימים, כנ"ל מוצרי חלב,

ב' שאר הפירות והירקות, יש פערים במשקל לרעה, יש לי חבר שכל שבוע היה מזמין ולקח משקל ושקל את היארגזים ובדק ומצא שלא מתקרב למשקל שהם הצהירו עליו, והוא לקח את הסל הכי גדול, כך היה כמה שבועות רצוף שהוא התווכח עם המוקדנים, עד שהם אימו עליו שאם לא יפסיק להתלונן הם יחסמו אותו מלהזמין, שלא לדבר שבכל חבילת מלפפונים למשל יש אחד קטוע, שני תאומים, שלא היית חולם לקחת אותו בסופר, ואסור לך להחליף בין ארגזים,

ג' יש משהו פסיכולוגי בעייתי במשנת יוסף שגורם לאנשים להזמין מוצרים שלא היו קונים, בעיקר המוצרים התקופתיים, וזה עובד כך, אפשר להזמין את המוצר הזה רק מיום חמישי בערב ועד יום ראשון באמצע הלילה, ויש את המוצר הזה רק בשבוע הזה, בקיצור הזדמנות (כאילו) שלא תחזור על עצמה בתקופה הקרובה, שגורמת לאנשים שמזמינים לחשוב שהם פשוט עשו פיס, הם הולכים עם כל כך הרבה אנדרלנין למכירה, הרווחתי עכשיו פיס,

ד' כאב לי ואני מניח שלעוד הרבה, שהם נכנסו להתחרות בקיוסקים של ערב שבת, מה הם רוצים מהם, האם בעלי משנת יוסף לא מספיק עשירים ? למה לקחת פרנסה לבעלי הקיוסקים של ערב שבת ? בעלי הקיוסקים הם אנשים משלנו, לא מדובר על בעלי עסקים משופשפים שבין כה ימצאו את הדרך להרוויח עלינו, הרי כולנו נכנסים בסוף גם לסופר.

ואגב אני קונה קבוע במשנת יוסף כמובן בדברים ששוה.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אמונם שפירות והירקות שלהם פחות טובים
אבל המוצרים הסגורים ממש זולים

RRRRR

משתמש מקצוען
אני גם מעריכה את משנת יוסף,
ויודעת שהם עוזרים לציבור,
אבל מפריע שלפעמים מגיעים מוצרים באיכות גרועה, וא"א לדעת מראש,
למשל בפסח קניתי טוסטר אובן- מושלם, נהנית ממנו מאד,
לעומת זאת באותה מכירה הזמנתי חמישיית מגירות, והאיכות על הפנים,
וזה קורה לי בהרבה דברים, יותר מאשר בחנות רגילה בגלל כמה סיבות:
אין תמיד תמונה ברורה באתר, לא תמיד כתובה החברה של המוצר, רוצים זול- אז מקבלים תמורה בהתאם,
ובעיקר בגלל שתכל'ס זה סוג של חתול בשק, אני לא רואה מה קניתי עד שאני באה הבייתה,
ואז לכי תחפשי את מנהל התחנה ותריבי איתו על הזיכוי...
השירות לקוחות שלהם ממש השתפר
התלונתי על כמה דברים שהזמנתי ובאמת הגיעו גרועים והם אמרו לי להחזיר וזיכו אותי
הם גם התחילו לזכות על מוצרים ששכנו לאסוף
תכלס הם כנראה הבינו שהם לא ארגון חסד ואם הם עסק שרוצה לקוחות צריך לתת שרות
השירות שלהם ממש נח ויעיל דרך המייל
בקשר לטענה שעלתה פה
לי זה ממש חוסך כשאני הולכת ליש אני קונה הרבה יותר שטויות
שם יש הרבה פחות מבחר
ומאוד נח שמגיע עד הבית
הפירות והירקות היה תקופה שהפסקתי לקנות וחזרתי
המלפפונים עגבניות ועגבניות שרי מעולות
תפוחים כנל
שאר הפירות לפעמים כך ולפעמים כך
כמה פעמים שהיה ממש גרוע מנהל התחנה אישר לי לבקש זיכוי ולא לקחת
אמר שלא צריך לקחת פירות רקובים

szn

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
ד' כאב לי ואני מניח שלעוד הרבה, שהם נכנסו להתחרות בקיוסקים של ערב שבת, מה הם רוצים מהם, האם בעלי משנת יוסף לא מספיק עשירים ? למה לקחת פרנסה לבעלי הקיוסקים של ערב שבת ? בעלי הקיוסקים הם אנשים משלנו, לא מדובר על בעלי עסקים משופשפים שבין כה ימצאו את הדרך להרוויח עלינו, הרי כולנו נכנסים בסוף גם לסופר.

אצלנו בשכונה מדובר באברכים ואברכיות שמתפרנסים ממכירת סלטים ומעדנים לשבת,
וכעת בא משנת יוסף ולוקח להם את הפרנסה.

אגב, זה נכון גם על מוצרי חשמל, שיש היום בכל שכונה משפחה של אברכים שמוכרים מוצרי חשמל,
והם באים ולוקחים להם את הפרנסה.

מתבוננת מהצד

משתמש פעיל
להתלונן על אחרים שהם לוקחים פרנסה לאחרים זה נשמע כמו נפש יפה
אבל..
בסופו של דבר יש הלכה שמחליטה בזה ואם מותר לא נראה לי שיש למישהי זכות להתלונן ולהיות צדיקה על חשבון אחרים
זכור לי שיש על זה סיפור שהחזון איש כותב מורה אחת הקריאה לנו אותו
אולי מישהו יוכל להעלות לכאן

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה