אנחנו הגענו לגור בבנין לפני כ15 שנה,יש דירה למכירה?
ועד היום אנחנו הדיירים החדשים
מי יטפל בגינה [ההרוסה] תמיד הדיירים החדשים יש להם מרץ לזה, נכון?
ושוב להסביר שאולי הגענו אחרונים, אבל ממש לא חדשים.
אנחנו הגענו לגור בבנין לפני כ15 שנה,יש דירה למכירה?
אני חושבת שיש עוד אופציה,בקשה מכן כל ה"איסטניסטיות" שנמצאות כאן,
מאוד לא נעים לשמוע משכנה / חברה שכן ברור אני זורקת את כל המשלוחי מנות הביתיים לפח...
זה פוגע... אפשר לעשות את זה בשקט (או כאן...)
כבר שמעתי כאלו שהיו חייבות להכריז את זה... (כמובן ליד זו שטרחה ועמלה עד לפנות בוקר כדי לשמח אותן...)
אפשר להודיע מראש בגלל ה"קורונה", אנחנו לא אוכלים מאפי בית... (טוב שיש תרוץ...)
אפשר לדעת איפה את גרה??לא לשכוח שלכל משפחה יש מספר ילדים שונה,
החישוב היה לפי מספר הנפשות, אינה דומה משפחה עם 4 ילדים שמקבלת את כל הסעודה, לעומת משפחה עם 10 ילדים ו5 נשואים....
והסוד הוא
על כל נפש משלמים סכום כל שהוא, ורק את ההכנה השכנות עושות
את הקניה יעשו כל הילדות של הבנין יחד
בני ברקאפשר לדעת איפה את גרה??
שלא תביני לא נכון, אני גם לא אוכלת כל מה שמגיע לביתי,אני חושבת שיש עוד אופציה,
כי אני לא אוכל מאפה בית אבל הילדים יוכלו בכיף וגם בעלי יטעם,
וגם אני שזורקת בסוף ממש לא עושה את זה כמו זה נשמע פה,
שמה בפח וממש כואב לי הלב ומרגישה לא נעים לזרוק, ולכן רב הפעמים גם לא אזרוק מיד, אנסה לתת לילדים, לשכנע את בעלי שזה מגרה
ומאוד אעריך כל משלוח שאקבל, אבל מה לעשות, לא מסוגלת לאכול.
(כמובן זורקת (או יותר נכון שמה בפח-יותר עדין) בלי שהילדים רואים)
או כמו רבים וטוביםמארז וופלים/ שוקולד מהחנות
איזה כיף לכם.לא לשכוח שלכל משפחה יש מספר ילדים שונה,
החישוב היה לפי מספר הנפשות, אינה דומה משפחה עם 4 ילדים שמקבלת את כל הסעודה, לעומת משפחה עם 10 ילדים ו5 נשואים....
והסוד הוא
על כל נפש משלמים סכום כל שהוא, ורק את ההכנה השכנות עושות
את הקניה יעשו כל הילדות של הבנין יחד
לא עוברים דירה רק בגלל השכניםאיזה כיף לכם.
תלמדו להעריך את זה, לא כל אחד זוכה לכאלו שכנים טובים.
רק בבניברק יש כאלה בניניםהאחד ליטאי, השני חסיד, השלישי סאטמאר, הרביעי הפלג, החמישי חזונאישניק, השישי ספרדי, השביעי חוצניק, והשמיני אנחנו
אני מסוגלת לאכול מה שבושל ונאפה אצל שכניםמעניין אותי לדעת מה קורה באופן כללי אצל אנשים
כמובן ללא קשר לקורונה שאולי יש כאלו שהשנה ספציפית לא יאכלו מאוכל פתוח
אבל לגבי כל שנה האם אתם אוכלים אוכל שבושל/נאפה ע"י אחרים או זורקים?
אני לדוגמא לא מסוגלת לאכול אוכל שכזה ולכן גם לא מסוגלת לשלוח כי אם זה לא משהו מהמשפחה כמו אחות/גיסה או חברה טובה אני לא אוכל.
אבל אני יודעת על הרבה כאלו וגם אני מקבלת, במיוחד בשנים האחרונות זה נכנס, שכן שולחים אוכל מהבית.
אז אשמח לדעת מה אתם חושבים על העניין?!
כל כך אינדבדואלי שאי אפשר לקבוע את זה במסמרות.אני חושבת שזה פשוט "בל תשחית" כל המישלוחי מנות הביתיים למיניהם............(חוץ מהעוגות הביתיות)
עדייף משהו קנוי למרות שזה פחות מושקע אבל זה יותר שימושי..
מקסימום עם חושבים על כיוון ביתי לחשוב על כיוון של עוגות......
לדעתי עוגת גבינה ושוקו זה אחלה רעיון למישלוחי מנות!!!
מנסה להבין מה בעייתי כל כך בקורונה בהקשר הזה,אני מסוגלת לאכול מה שבושל ונאפה אצל שכנים
אבל בקורונה זה בעיה מבחינתי
במאפיה, מסעדה וכדו' אם בעל המקום לא מעונין שיסגרו לו את המקום מטעם משרד הבריאות הוא חייב לשמור על ניקיון ואסטתיקה מה שלא מחייב את השכנים והמכרים.זה סתם קיבעון מחשבתי מוזר.
אתם אוכלים במסעדות/פיצריות/אולמות/בתי מלון?
אם התשובה היא לא, פרשתי.
אם התשובה היא שאתם אוכלים במקומות הנ"ל כדאי שתדעו שאם הייתם רואים את הסודנים, אריתראים, ערבים, חסרי כל תודעת היגינה בסיסית שעובדים שם מובטחני שתרוצו לאכול אצל השכנים הכי מלוכלכים שלכם ולא ברשימה הנ"ל!
אממה, שמראה עיניים משפיע וכיוון שחזות המאפיה/פיצריה/מסעדה/אולם/מלון נראית אסטטית אנו מניחים בתת מודע שכך גם המטבח והטבחים.
לכן אנחנו עם כל הפדנטיות שלנו [ויש לי תחושה שאנחנו המצאנו את המושג הזה] אוכלים בכל מקום ואצל כל אדם אלא אם במו עינינו רואינו התנהלות לא היגיינית.
קראתי את זה והייתי חייבת להאיר....מבינה שיש תופעה כזו.. חבל שזה הופך סתם ללחץ חברתי מוזר.
למה לשלוח למישהו שבמקרה גרים לידו אבל אין שום קשר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: