פרווה האם אפשר להקפיא שטרודל תפוחים מבצק עלים?

תמרים

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
נניח אכין השבוע,
יהיה טוב בפורים?
תודה רבה!
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אולי תקפיאי לפני האפיה?
לא ניסיתי, אני חוששת שהתפוחים יגירו נוזלים וזה יהיה קצת פחות מוצלח. לשימוש ביתי אני מקפיאה כמעט הכל, אבל בהנחה שזה למשלוח מנות (ולא תמיד נאכל באותו יום...), נראה לי עדיף שלא.
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
לדעתי יהיה בסדר, אבל לא קראנצ'י
הבצק עלים יהפוך למראה של בצק רגיל, רטוב ועסיסי
 

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי אם אחריי הפשרה תכניסי שוב לתנור ה יצא טוב
 

שרי ת.

משתמש פעיל
אני מקפיאה הרבה פעמים
אבל לפני האפייה
כשרוצה להכין מפשירה לטמפרטורת החדר
ואז אופה כרגיל

יוצא מצוין
 

תמרים

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אני מקפיאה הרבה פעמים
אבל לפני האפייה
כלומר,
מפשירה את הבצק עלים, מרכיבה את השטורדל,
מקפיאה את המורכב,
מפשירה שוב,
ואז אופה?
יוצא לך טוב? התפוחים לא משחירים?
תודה רבה!!
 

שרי ת.

משתמש פעיל
כלומר,
מפשירה את הבצק עלים, מרכיבה את השטורדל,
מקפיאה את המורכב,
מפשירה שוב,
ואז אופה?
יוצא לך טוב? התפוחים לא משחירים?
תודה רבה!!
כן. בדיוק
את מלית התפוחים שלי אני מבשלת לפני, עם סוכר קינמון מעט מיץ לימון ומעט פודינג וניל
אז התפוחים לא משחירים לי
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  6  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה