מי לא מצפה לבשורות טובות?!?ראיתי בגוגל על גרפולוגית אחת שראתה דרך שינוי באות ג שהפציינטית מצפה לבשורות טובות.........
בסדר, הבנתי...
מי לא מצפה לבשורות טובות?!?ראיתי בגוגל על גרפולוגית אחת שראתה דרך שינוי באות ג שהפציינטית מצפה לבשורות טובות.........
לא צריך לדעת גרפולוגיה בשביל זהמי לא מצפה לבשורות טובות?!?
בסדר, הבנתי...
קודם כל בדיוק לכן היא ביקשה דף נוסף מלפני כחצי שנה....שאלה שתמיד סיקרנה אותי;
הרי בודקים את הכתב לפי הצורה של האותיות, אם הם יורדות מהשורות או לא וכו...
השאלה אם אין לי כתב ״קבוע״ יכול לצאת לי פעם כך ופעם כך , איך אפשר לגרפלג כזה כתב? זאת אומרת אם תבקשי ממני עכשיו לכתוב לצורך האיבחון אני אכתוב בכתב יפה ומסודר אבל אם זה היה הסיכומים של השיעורים מימי הסמינר או הרשימה למכולת זה היה נראה אחרת לגמרי...
טעותי נובעת ממה שהביא משיהו למעלה, שניתן לגלות סרטן (?!!) על ידי איבחון גרפולוגי עוד לפני שניתן לגלותו בבדיקות CT.רוב ה"אפיונים" שהבאת לעיל לא ניתנים לאבחון גרפולוגי, כי מדובר בנתונים , ולכן חובה לדווח עם כתב היד המצורף על בעיה בריאותית , כדורים או טיפולים קבועים. ממש כמו דו"ח לרופא. אתה לא בא למנתח לפני ניתוח ראש ללא צילומים חוו"ד וכדו'. נכון? אנשים חושבים שגרפולוגיה היא רפואה, ולא היא! זה תחום מדעי שעובד עם תנאי סף, ודווקא הזלזול בהגשת נתונים גורם לא אחת לאבחון להכשל.
מי שרוצה עזרה באמת, מי שסובל מספיק ומוכן לחשוף את קרביו וכרעיו לפני איש מקצוע ולשלם את התשלום ההוגן, יקבל תוצאה מועילה.
מה הקשר?קודם כל בדיוק לכן היא ביקשה דף נוסף מלפני כחצי שנה....
היא אמרה להביא דף בלי שורות-מה הקשר?
יש לי דף מלפני חצי שנה מתוך מחברת ויש לי דף מלפני חצי שנה של ברכה שכתבתי וזה לא אותו כתב...
זה עדיין לא עונה על השאלה שלי אבל בסדר.היא אמרה להביא דף בלי שורות-
אז לא מחברת ולא דפדפת...
תוציאו מתכונים, מכתבים וכד'....
בד"כ זה לא באות ג' ואכן יש מצב שניתן לראותראיתי בגוגל על גרפולוגית אחת שראתה דרך שינוי באות ג שהפציינטית מצפה לבשורות טובות.........
באמת מדויק יותר, פיזית.איך אפשר לאבחן דרך המייל?
לא אמורים לראות את לחץ העט על הדף?
לך ללמוד את נושא המחקר המדעי. הפרמטרים המתבקשים רחוקים מאד מלהיות כפי שכתבת.טעותי נובעת ממה שהביא משיהו למעלה, שניתן לגלות סרטן (?!!) על ידי איבחון גרפולוגי עוד לפני שניתן לגלותו בבדיקות CT.
אבל הרעיון שלי לא השתנה, בא נמצא אפיונים חד משמעיים שניתן לגלותם בגרפולוגיה, אני לא יודע מה, אבל הרי גרפולוגים יודעים מה ניתן לגלות באופן חד משמעי,
נבחר שבע נתונים כאלו וניתן בדיקה לגרפולוגים ללא שידעו מי כתב כל כתב.
ונראה אם הגרפולוגים יצליחו לחבר באופן מוחלט בין כתב לנתון הנ"ל.
זה יהיה מבחן מובהק, לא?
מה כל כך יקר כאן?
אגב, מה הם המאפיינים הברורים שניתן לגלות בגרפולוגיה? אני מתכוון כמובן למידע חם, כלומר מידע שמתאים לאדם אחד בלבד באופן מובהק שאינו ניתן לוויכוח, ולא מידע קר מהסוג 'פונטציאל גבוהה שממומש רק בחלקו', 'מרוצה מחיי הנישאין אבל סבור שאם היה משקיע יותר היה מגיע לתוצאות טובות יותר'.
חבר'ה אפשר להרגע!ראיתי בגוגל על גרפולוגית אחת שראתה דרך שינוי באות ג שהפציינטית מצפה לבשורות טובות.........
בד"כ זה לא באות ג' ואכן יש מצב שניתן לראות
גם דף מלא?צרפו לפחות כת"י אחד נוסף שלכם מהחצי שנה האחרונה (לא חשוב איזה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: