כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע דרכון גרמני לצאצאי ניצולים שגרו בגרמניה - האם ואיך

Hi

משתמש מקצוען
המשתמש נחסם
אזרחות זה לקבל בחזרה זכויות והטבות שנלקחו מאבותינו.
זכות לעבוד באירופה
זכות להיכנס לארה"ב ללא ויזה
ועוד

הכרתי אנשים שהפריע להם רעיונית, וכן, הם לא קנו שום מוצר תוצרת גרמניה, גם לא פלימובייל....

כדאי לציין זאת בפניהם; "אתם אומה של רוצחים, אבל רוצים להיות אזרחים במדינתכם"
הצורך טכני בלבד.

הציניות במקור.

באופן אישי,
הייתי מבדיל זאת מקניית תוצר גרמני,
כי כאן אני ניצב מול אדם פרטי,
וכאדם פרטי, אכן היו בגרמניה גם אנשים הגונים.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
כדאי לציין זאת בפניהם; "אתם אומה של רוצחים, אבל רוצים להיות אזרחים במדינתכם"
הצורך טכני בלבד.

הציניות במקור.

באופן אישי,
הייתי מבדיל זאת מקניית תוצר גרמני,
כי כאן אני ניצב מול אדם פרטי,
וכאדם פרטי, אכן היו בגרמניה גם אנשים הגונים.
אם אתה צודק אז את אותה בעיה יש באזרחות ישראלית

חצרון

משתמש מקצוען
אם לסבתא שלי היה אזרחות ואבא שלי לא בקטע לעשות, אני יכול 'לדלג' עליו או שזה חייב להיות לפי הסדר?

חיים של תורה

משתמש מקצוען
ולילדים שלי (נינים של האזרחית) אני יוכל לעשות ביחד איתי, או שרק אחרי שיהיה לי אוכל לעשות להם?
ברור שביחד.
אני יסביר בחצי מילה איך זה עובד.
הם החליטו שכל מי שהיה אזרח בין השנים 1933-1946 וברח בגלל המצב הפוליטי (ואיבד את אזרחותו), כל מי שמוכיח שהוא צאצא ישיר לאותו אחד/אחת מקבל אוטומטית אזרחות, וכל העבודה והבירוקרטיה שלהם זה כדי לוודא שני דברים, 1 שאותו סבא/סבתא אכן שייכים לקריטריונים, 2 שהמבקש אכן צאצא ישיר לאזרח, ולכן כל בקשה צריכה לעבור את כל הבדיקות, ולכן הכי פשוט זה לצרף את כולם לאותה בקשה ואז הבקשה נבדקת כולה בפעם אחת, זה לוקח בדיוק אותו זמן של בקשה של אדם אחד, וכולם מקבלים את האזרחות ביחד.

שטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
1. קרובת משפחה שלי שרצתה לקבל אזרחות גרמנית עבור בתה,
כשאמרו לה שהיא צריכה לספק מסמכים על מגורי הסב בגרמניה, היא ענתה להם;
"ממשלתכם הנכבדה רדפה אותם, הוא ברח כל עוד נפשו בו ללא יכולת להתארגן כגרמני טוב עם מסמכים, מה תרצו שנעשה כעת?!"
הפקידה, בלי להוסיף מילה, סידרה הכל על הצד הטוב ביותר וללא שום ביוקרטיה נוספת.

2. עצוב.
יהודים מחפשים להיות אזרחים גרמנים.
נכון. זה רק משהו טכני.
אבל יש פה מיתוס וסמל.
לכו תמצאו מדינה אחרת.
1. זה סיפור מהשנים האחרונות? באמת היו כאלה סיפורים בעבר, ההתנהלות היתה יותר גמישה. היום כל ההתנהלות דרך מחשבים ומיילים ופחות דרך פקידים ממש.

2. לדעתי זו שאלה של דעת תורה (וזה מה שעשינו, שאלנו, אמרו לנו לעשות אבל לא להתאבד על זה, באמת נטשנו באמצע התהליך...)

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
סבא שלי ז"ל זרק את הדרכון כנראה בכוונה, במשך שנים הוא לא רצה לראות שום דבר שקשור לגרמניה, פעם אחת הוא גילה כיתוב על איזה כוס בבית שלו "תוצרת גרמניה", הוא זרק אותה בזעם לפח.
בסוף ימיו הוא התחיל תהליך ריפוי מול הגרמנים, ואף ביקר בעיר מולדתו פרנקפורט כאורח כבוד ונאם בפני מועצת העיר (בגרמנית, פעם ראשונה שדיבר גרמנית אחרי שישים שנה מאז שברח). אמנם עם כל זה לא התלהב לשתף אתי פעולה עם המסמכים ואמר לי שאומר לו איזה מסמכים צריך והוא יחפש אם יש לו.
בסוף הוא נפטר ואני לקחתי את כל המסמכים שלו ולא מצאתי בהם שום הוכחה מוחצת. היו רק מסמכים חסרי ערך עבור התהליך: תעודת לידה ופנקס חיסונים וכדומה...

שטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עלות אני לא יודע, אבל מדובר בהליך של כשנתים(!!) גם כשלוקחים עורך דין.
שנתיים עם עורך דין?
בכל אופן עו"ד זכור לי שזה כ- 10000 ומעלה.
כשאנחנו ניסינו לעשות לבד (ונטשנו אחרי כחצי שנה) בשגרירות אמרו לנו שזה סביבות 200 ומשהו יורו לכל ראש
יכול להיות שילד עלה קצת פחות.

שטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כן, מנסיון של קרובי משפ'
טוב כמו שאמרתי, זה ילך רק עם סבלנות של יקים...

למרות ששנתיים נשמע מטורף
שאנחנו התחלנו הבנו שזה יהיה סיפור של שנה בערך, אולי זה תלוי כמה מסמכים חסרים?
כי אם יש את כל החומר זה נקרא אצלם רק "רישום" כלומר אתה אזרח על פי החוק, רק לא יודעים ממך...

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
photo_2023-02-28_09-07-29 (2).jpg

גונן

משתמש מקצוען
בקשר לניצולי השואה...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה